【题目】
![]()
根据图片内容选择最佳答案。
【1】We can read the above material mostly .
A. on TV B. in the newspaper
C. in a school report D. in the guitar factory
【2】From the reading we know the shop .
A. only sells guitars B. only sells parts of guitars
C. also has lessons about music D. can’t help to repair guitars
【3】The reading doesn’t tell us .
A. the address of the shop B. the name of the shop
C. the phone number of the shop D. the price of the guitar
【4】If you want to know some information about the shop, you can .
A. call 604 525-8152
B. go to 829-12th ST(Kingsway), New Westminster
C. visit their website
D. send them an email
【5】In this shop, you can do things except .
A. getting your guitar repaired B. taking a drum class
C. learning something about singing D. buying a piano for yourself
【答案】
【1】 B
【2】 C
【3】 D
【4】 A
【5】 D
【解析】
这是一个图表类的材料题,关于一个吉他商店的广告。学生需要结合图片里的信息解题。
【1】句意:我们主要能_______________看到上述材料。考查细节理解题。A. on TV在电视上;B. in the newspaper在报纸上;C. in a school report在学校报告中;D. in the guitar factory在吉他厂。结合图表可知该材料是吉他商店的广告,版面的样式我们经常会在在报纸或杂志上见到。故选B。
【2】句意:从这篇阅读中我们知道_____________________。考查细节理解题。A. only sells guitars只卖吉他;B. only sells parts of guitars只卖吉他配件;C. also has lessons about music.也有关于音乐的课程;D. can’t help to repair guitars不能帮助修理吉他。根据图表
和
可知这家吉他店出售、修理和有关于音乐的课程;故选C。
【3】句意:阅读没有告诉我们_______________。考查细节理解题。A. the address of the shop商店地址;B. the name of the shop商店名称;C. the phone number of the shop商店的电话号码;D. the price of the guitar吉他的价格。根据图片信息可知告诉了商店地址:829-12th ST(Kingsway), New Westminster ;商店名称:
;商店的电话号码:604525-8512;没有“吉他的价格”;故选D。
【4】句意:如果你想知道商店的一些信息,你可以_____________。考查细节理解题。A. call 604 525-8152:致电604 525-8152;B. go to 829-12th ST(Kingsway), New Westminster前往新威斯敏斯特市829-12街;C. visit their website访问他们的网站;D. send them an email.给他们发电子邮件。根据图表可知本文提供了电话,地址和没有网站。结合题意可知你想知道商店的一些信息,你可以致电604 525-8152;选A。
【5】句意:在这家商店,除了_______你都可以做。考查细节理解题。A. getting your guitar repaired把吉他修好;B. taking a drum class上鼓课;C. learning something about singing学习唱歌;D. buying a piano for yourself为自己买钢琴。根据
可知这是吉他店,结合内容你也可以上鼓课,学习唱歌,里面不卖钢琴,故除了为自己买钢琴你都可以做。故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—You look sad. What has happened?
--Everyone ____us ____the match, but we lost .
A. expects; win B. expected; to win
C. expects; to win D. expected ; to beat
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】A group of middle school students spent two weeks ____the jungle.
A. trekking across B. to trek across
C. to trek through D. trekking through
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】-How long may I ______ your book?
-For one week ,But you can’t____ it to others .
A. keep, lend B. borrow, lend
C. lend ,borrow D. have ,borrow
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Amy is ________ a library,but she can’t ________ it.
A.looking at;find
B.looking for;find
C.look at ;finding
D.look for;finding
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Traveling by train is ____ exciting than a rushed trip by air.
A. much B. a little C. much more D. little
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】The police tried to protect the foreign officers ____ personal injury.
A. to B. at C. from D. in
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】---How do you study ____the final test?
---I study ____ working with a group.
A.for; by B. by; in C. for; from D. to ; at
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】上周日你和朋友去人民公园游玩,赏心悦目之时却看到公园内一些大煞风景的现象:乱涂乱画、践踏草坪、乱丢垃圾等,你随手拍了下面几幅照片:
![]()
请你根据以上提示,为校报英语专栏写一篇报道(题目已给)。字数:80字左右。
供你参考的词汇有:bad behaviors 不良行为 scribble v.乱涂乱画 throw the rubbish everywhere 乱丢垃圾
Say No to Bad Behaviors
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com