精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.American David lived alone with Tommy.He could not walk and had to use a wheelchair(轮椅).
One night,the police got a call from David's house,but there was no one on the phone.
Surprisingly,they heard a sound"Mew".The police thought it was strange,so they called back,but still no one answered.They were worried and tracked( 追踪 ) the phone call.After they knew that the phone call was from David's house,they decided to go there to have a look.
When the police arrived at David's house,they found him on the ground.He was in pain(疼痛) and could not move.He was near his bed,away from the phone.Then who made the 911call?The police saw David's Tommy,a cute pet,standing next to the phone.If it was not Tommy,they did not know how to explain it.

41.ccording to the passage,Tommy is a.D
A.man           
B.woman             
C.baby            
D.cat
42.What happened to David one night?B
A.He was in his wheelchair            
B.He was in pain and couldn't move
C.He called 911.
D.He was in the police station.
43.Who made the phone call to the police probably(可能地)?C
A.Mr.David               
B.A policemen
C.Tommy.
D.A neighbour
44.According to the passage,the right order of the following is.A
a.The police called back
b.The police were worried and tracked the phone call.
c.The police arrived at David's house.
d.The police got a call from David's home.
A.d---a---b---c         
B.d---b---a---c         
C.a---b---c---d         
D.d---c---b---a
45.The best title for the passage would be.A
A.A strange call              
B.A poor man
C.The kind police           
D.David's pet.

分析 【文章大意】这篇文章主要讲述了David和他的宠物猫Tommy生活在一起,David不能走路,所以不得不使用轮椅.一天晚上警察接到了一个电话,声音是"Mew"的一声,警察觉得很奇怪,打回去有没有人回答,他们很担心然后追踪了这个电话.然后决定去看看.当他们到的时候,发现David在地上,他处于疼痛之中,不能移动,他在床上,远离手机.所以是谁打得电话呢?

解答 41  D 细节理解题.根据文章:The police saw David's Tommy,a cute pet,standing next to the phone.可知Tommy是一只宠物.故选D.
42  B 细节理解题.根据文章:He was in pain(疼痛) and could not move.可知他处于疼痛之中,不能移动.故选B.
43  C 推理判断题.根据文章:He was near his bed,away from the phone.Then who made the 911call?The police saw David's Tommy,a cute pet,standing next to the phone.If it was not Tommy,they did not know how to explain it.可知David于疼痛之中,不能移动.他的宠物Tommy在电话旁.所以由此推断,最有可能打电话的是Tommy.故选C.
44  A 细节理解题.根据文章:Surprisingly,they heard a sound"Mew".The police thought it was strange,so they called back,but still no one answered.They were worried and tracked( 追踪 ) the phone call.After they knew that the phone call was from David's house,they decided to go there to have a look.
When the police arrived at David's house,they found him on the ground.可知天晚上警察接到了一个电话,声音是"Mew"的一声,警察觉得很奇怪,打回去有没有人回答,他们很担心然后追踪了这个电话.然后决定去看看.当他们到的时候,发现David在地上.故选A.
45  A 标题归纳题.根据文章可知,这篇文章主要讲述了David和他的宠物猫Tommy生活在一起,而David于疼痛之中,不能移动.他的宠物Tommy给警察打了求救电话.故选A.

点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.Pudong International Airport is one of______airports in the world.(  )
A.bigB.biggerC.biggestD.the biggest

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

16.It was raining.I went into a Café and asked for a cup of coffee.(16)DI was waiting for my drink,I found there were many people in the place,but I felt (17)B.I saw their bodies,but I couldn't feel their souls(灵魂) because it seemed that their souls belong to the (18)C.
I stood up and walked between the tables.When I came to a corner,I saw a thin,small man (19)B in front of an old computer."I'm Sam,"he finally answered after I asked him several times what his name was."I(20)A talk with you.I'm busy,"he said.He was chatting online,and at the same time,he was playing a computer game-a war game.I was really (21)B.
(22)B didn't Sam want to talk with me?I tried again to speak to him,(23)D not a word came out of his mouth.I touched his shoulder,still no reaction(反应).I was unhappy and put my hand in front of the monitor(显示器).This time,he shouted,"Please leave me alone!"
I took a few steps back,wondering if the others were looking at me.I (24)C,and saw nobody showed any interest.
(25)B,I realized that the people there were having a nice conversation with their machines,not with people.They were more(26)Chaving a relationship with the computer.I can't(27)B their future if they like sharing their lives with machines (28)C with people.
I was worried and sank in (陷入) my thoughts.I didn't even(29)D that the coffee was bad,(30)B Sam didn't notice there was a person next to him.

16.A.BeforeB.SinceC.AfterD.While
17.A.happyB.lonelyC.sadD.excited
18.A.homeB.worldC.InternetD.Café
19.A.sleepingB.sittingC.laughingD.learning
20.A.can'tB.mustn'tC.couldn'tD.needn't
21.A.cheerfulB.surprisedC.movedD.frightened
22.A.WhatB.WhyC.howD.Who
23.A.orB.soC.ifD.but
24.A.waved my handB.shook my handC.raised my headD.nodded my head
25.A.From then onB.At that momentC.In allD.Above all
26.A.famous forB.crazy aboutC.interested inD.troubled by
27.A.decideB.imagineC.planD.design
28.A.less thanB.except forC.instead ofD.as well as
29.A.pretendB.understandC.insistD.notice
30.A.just likeB.just asC.just afterD.even though.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.The police found out therobber'sfingerprints at the scene of the crime.(抢劫者)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

20.A group of people asked this question to a group 4-to-8-year-old children."What does love mean?"The answers were surprising.The children would answer like they did below.
"When my grandmother hurt her knees,she couldn't bent(弯腰) over and paint her toenails(脚指甲) any more.So my grandfather does it for her all the time,even when his hands hurt too.That's love."
Rebecca-age 8
"Iove is when someone hurts you.And you get so mad but you don't shout at them because you know it would hurt her feelings."
Samantha-age 6
"Love is what makes you smile when you're tired."
Terri-age 4
"I let my big sister pick on (捉弄)me because my mum says she only picks on me because she loves me.So I pick on my baby sister because I love her."
Bethany-age 4
"I know my older sister loves me because she gives me all her old clothes and has to go out and buy new clothes."
Lauren-age 4
"Love is when Mommy gives Daddy the best piece of chicken."
Elaine-age 5
"My mommy loves me more than anybody.You don't see anyone else kissing me to sleep at night."
Clear-age 5
"You really shouldn't say'I love you'unless you mean it.But if you mean it,you should say it a lot.People forget."
Jessica-age 8

56.The passage mainly tells us aboutD.
A.what"life"means to children
B.what"family"means to children
C.what"friends"means to children
D.what"love"means to children
57.Who told us the love between mum and dad?B
A.Clear.
B.Elaine.
C.Rebecca.
D.Lauren.
58.Which of the following is NOT true?B
A.Rebecca's grandmother ever couldn't bend over.
B.Bethany is willing to be picked on by any other person.
C.If Samantha becomes angry,she will not shout at others.
D.Lauren prefers to wear her sister's old clothes.
59.What does Jessica mean about love?D
A.Too much love is no love.
B.You should say love more often.
C.You mean what you think.
D.Say love more often if you have it.
60.What is love according to Terri?C
A.Love is the care between husband and wife.
B.Love is a rest when you are tired.
C.Love is what cheers you up when you are tired.
D.Love is a kiss from parents.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.I regret      out too late.(  )
A.stayingB.staysC.to stayingD.stay

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.-      ?-I cut my hand and it's bleeding.(  )
A.What's the matter with youB.What's wrong with you
C.What's your troubleD.All of the above

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Ten and ten is twenty.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.He watches TV every day.(用yesterday改写句子)
Hewatched TV  yesterday.

查看答案和解析>>

同步练习册答案