分析 【文章大意】这篇文章主要讲述了David和他的宠物猫Tommy生活在一起,David不能走路,所以不得不使用轮椅.一天晚上警察接到了一个电话,声音是"Mew"的一声,警察觉得很奇怪,打回去有没有人回答,他们很担心然后追踪了这个电话.然后决定去看看.当他们到的时候,发现David在地上,他处于疼痛之中,不能移动,他在床上,远离手机.所以是谁打得电话呢?
解答 41 D 细节理解题.根据文章:The police saw David's Tommy,a cute pet,standing next to the phone.可知Tommy是一只宠物.故选D.
42 B 细节理解题.根据文章:He was in pain(疼痛) and could not move.可知他处于疼痛之中,不能移动.故选B.
43 C 推理判断题.根据文章:He was near his bed,away from the phone.Then who made the 911call?The police saw David's Tommy,a cute pet,standing next to the phone.If it was not Tommy,they did not know how to explain it.可知David于疼痛之中,不能移动.他的宠物Tommy在电话旁.所以由此推断,最有可能打电话的是Tommy.故选C.
44 A 细节理解题.根据文章:Surprisingly,they heard a sound"Mew".The police thought it was strange,so they called back,but still no one answered.They were worried and tracked( 追踪 ) the phone call.After they knew that the phone call was from David's house,they decided to go there to have a look.
When the police arrived at David's house,they found him on the ground.可知天晚上警察接到了一个电话,声音是"Mew"的一声,警察觉得很奇怪,打回去有没有人回答,他们很担心然后追踪了这个电话.然后决定去看看.当他们到的时候,发现David在地上.故选A.
45 A 标题归纳题.根据文章可知,这篇文章主要讲述了David和他的宠物猫Tommy生活在一起,而David于疼痛之中,不能移动.他的宠物Tommy给警察打了求救电话.故选A.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | big | B. | bigger | C. | biggest | D. | the biggest |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.Before | B.Since | C.After | D.While |
| 17.A.happy | B.lonely | C.sad | D.excited |
| 18.A.home | B.world | C.Internet | D.Café |
| 19.A.sleeping | B.sitting | C.laughing | D.learning |
| 20.A.can't | B.mustn't | C.couldn't | D.needn't |
| 21.A.cheerful | B.surprised | C.moved | D.frightened |
| 22.A.What | B.Why | C.how | D.Who |
| 23.A.or | B.so | C.if | D.but |
| 24.A.waved my hand | B.shook my hand | C.raised my head | D.nodded my head |
| 25.A.From then on | B.At that moment | C.In all | D.Above all |
| 26.A.famous for | B.crazy about | C.interested in | D.troubled by |
| 27.A.decide | B.imagine | C.plan | D.design |
| 28.A.less than | B.except for | C.instead of | D.as well as |
| 29.A.pretend | B.understand | C.insist | D.notice |
| 30.A.just like | B.just as | C.just after | D.even though. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What's the matter with you | B. | What's wrong with you | ||
| C. | What's your trouble | D. | All of the above |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com