精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.
TURBO(《极速蜗牛》)
DirectorDavid Soren
WritersDavid Soren,Robert Siegel,Darren Lemke                       
StarsRyan Reynolds,Paul Giamatti,Michael Pena
Music byHenry Jackman
KindCartoon∕Comedy∕Sports
LanguageEnglish                    
Running time96 minutes
CountryThe USA
Turbo is a 3-D cartoon movie.It tells a story about a snail(蜗牛) named Turbo.He lives in a garden and loves all things fast.He always dreams of being the greatest racer in the world,just like his hero,a car race winner.But it is not an easy thing.One day,he gets into an unusual accident.The next day,when Turbo wakes up,he finds he has unbelievable speed and some charact eristic(特征) of an actual car.What happens to him next?To find out,watch the movie with your family or your friends.
51.The director of the movie Turbo isA.
A.David Soren   
B.Henry Jackman  
C.Robert Siegel
52.The movie Turbo tells aBstory.
A.travel   
B. funny  
C.scary
53.The snail named Turbo wants to beA.
A.the greatest racer 
B.the most famous star  
C.an actual car
54.From the material,we know thatC.
A.the movie is two hours long   
B.the movie is produced in China.
C.Turbo runs much faster after an accident.
55.The material is probably taken from aA.
A.newspaper    
B.novel   
C.guidebook.

分析 本文是一个广告,介绍了电影《极速蜗牛》的一些信息.

解答 51.A细节理解题.根据导演一栏David Soren可知导演是David Soren,故选A.
52.B细节理解题.根据最后一段The next day,when Turbo wakes up,he finds he has unbelievable speed and some charact eristic(特征) of an actual car可知蜗牛经过事故后,具有了非凡的速度,这是有趣的故事,故选B.
53.A细节理解题.根据He always dreams of being the greatest racer in the world可知蜗牛想要成为世界上最伟大的赛车手,故选A.
54.C细节理解题.根据One day,he gets into an unusual accident.The next day,when Turbo wakes up,he finds he has unbelievable speed and some charact eristic(特征) of an actual car可知蜗牛经过事故后,具有了非凡的速度,故选C.
55.A主旨大意题.根据文章内容可知这是一个广告,应该是在报纸上的,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.Choose the best answer (根据短文内容,选择最恰当的答案,用A、B、C或D表示,填入空格内)

Once there lived an old man in a town.He always forgot a lot of things.So his wife always had to say to him,"Don't forget this."
One day he went on a long way alone.Before he left home,his wife said,"Now you have all these things.You need them on your way.Take care of your things on the way."He went to the station.He bought a ticket and got on the train with it.
About an hour later,the conductor began to see the tickets.He came to the old man and said,"Will you please show me your ticket?"The old man looked for his ticket in all his pockets but he could not find it.He was very worried."I can't find my ticket.I really bought a ticket before I got on the train,"said the old man.
"I think you are right.I believe you bought a ticket.All right,you don't have to buy another ticket,"said the conductor kindly.But the old man still looked worried and said sadly,"You don't know why I'm worried.If I don't find my ticket,I can't remember my station.Where am I going?"

59.The old man bought a ticketB.
A.after he got on the train
B.before he got on the train
C.when the conductor told him to buy one
D.when he found he had no ticket with him
60.About an hour later,the conductor beganC.
A.to buy the tickets           B.to look for the tickets
C.to check(检查) the tickets      D.to show the tickets
61.The conductor told the old man that he didn't need to buy another
ticket becauseD.
A.the man was very old
B.he thought the old man had no money with him
C.the old man showed him the ticket
D.he believed the old man
62.The old man still looked worried becauseD.
A.he couldn't get on the train.
B.he lost his ticket and a lot of money
C.he thought his wife would get angry with him
D.he forgot where he was going
63.Which of the following(下列) is right?B
A.The old man went on the trip with his wife
B.The old man didn't find his ticket
C.The conductor was also an old man
D.The conductor was very angry
64.What's the best title(标题)of the passage?D
A.How to remember things
B.The old man and his wife
C.Don't forget to buy tickets
D.A forgettable(健忘的)old man.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.May saw some policemen.They were catching a thief.(保持句意不变)
Maysaw some policemencatching a thief.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.We can't wash the silk clothes in the washing machine.(改成被动语态)
The silk clothes can'tbe washed in the washing machine.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.The 51st Golden Horse Awards Ceremony(金马奖颁奖仪式) was held in Taipei,Southeast China's Taiwan,on Nov*22,2014.
Actor Chen Jianbin walked away with the best new director,the best actor and best supporting actor awards(奖项).Actress Chen Shiang-chyi was awarded the best lead actress and actress Wan Qian won the best supporting actress.
Lou Ye-directed film Blind Massage won best feature film,best new performer,best adapted screenplay,best cinematography,best sound effects and best editing.
The annual Golden Horse Awards are one of the most important film honors in the Chinese-speaking world.It was founded in  1962and held annually in Taiwan.

51.The 51st Golden Horse Awards Ceremony was heldB.
A.in Hong Kong,in 1962                         
B.in Taipei,in 2014
C.in South China,in 2014                       
D.in Southeast,in1962
52.Dwon the best supporting actress,
A.Chen jianbin      
B.Chen Shiang-chyi      
C.Lou Ye           
D.Wan Qian
53.Lou Ye-directed film Blind Massage wonCawards.
A.l                 
B.2                    
C.6                  
D.1l.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.---What      your parents        ?
---They are both doctors.(  )
A.does,doB.do,doC.are,doingD.job,do

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.It's generous __  ___ them to donate money to UNICEF.It's important        them to help poor children go to school.(  )
A.to; forB.for; ofC.of; toD.of; for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.Where are _____ pens?
 Are _____ in your schoolbag?(  )
A.your; youB.your; itC.my; theyD.they; these

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.Tom's uncle knows computers well,and he __________ a computer engineer.(  )
A.maybeB.may beC.may be isD.may is

查看答案和解析>>

同步练习册答案