精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
16.Dear Jane,
How are you?Do you want to come to my birthday party in July?My family friends and classmates are all coming.The party is at 5:30pm on Saturday,July 12th.The party is at my house.We have many fruits and vegetables at the party.I know you like Hamburgers.We also have it.I hope you can come.You can meet my other friends and my sister,too.
Write soon!
Sally

46.Sally hasBin July.
A.an English party      
B.a birthday party    
C.a New Year's party
47.Sally's birthday party onB.
A.Monday   
B.Saturday     
C.Sunday
48.Where is the party?B
A.It's in school.
B.It's at Sally's house.
C.It's at Jane's house.
49.The party is atA pm.
A.5.30     
B.7:50     
C.8:00
50.What does Jane like?C
A.Oranges.
B.Ice-cream.
C.Hamburgers.

分析 文章大意:亲爱的简,
你好吗?
你想在七月来我的生日聚会吗?在7月12日星期六下午5:30我的家人,朋友和同学都来聚会.聚会在我家,聚会时我们有很多水果和蔬菜.我知道你喜欢吃汉堡包,我们也准备了.我希望你能来.你也能见到我的朋友和我的妹妹.
              尽快回信!
                    萨利

解答 46-50:BBBAC
46题答案:B考查细节题解,根据文中Do you want to come to my birthday party in July?你想在七月来我的生日聚会吗?的可知 是生日聚会,故答案是B.
47题答案:B考查细节题解,根据文中的The party is at 5:30pm on Saturday,July 12th聚会在7月12日星期六下午5:30可知 是星期六,故答案是B.
48题答案:B考查细节题解,根据文中的The party is at my house.聚会在我家可知 萨丽的家,故答案是B.
49题答案:A考查细节题解,根据文中的The party is at 5:30pm on Saturday,July 12th聚会在7月12日星期六下午5:30可知 5:30,故答案是A.
50题答案:C考查细节题解,根据文中的I know you like Hamburgers.我知道你喜欢吃汉堡包,可知是汉堡包,故答案是C.

点评 本文是一篇人物故事类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.志愿者们在进行任务之前接受培训是很有必要的.
It's necessaryfor the volunteers to receive trainingbefore doing the tasks.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.永远不要放弃你的梦想.
Nevergive up your dream.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.圣诞节,我们买了很多花来装饰我们的花园.
Many flowerswereboughtto decorate the garden on Christmas Day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.也许你可以去他家.
Perhaps you may go to his home.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.我不想变胖.   I don'twanttogetfat.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.Once there was a forest where all the animals lived happily together.One day a family went to spend the day in the forest,and the son left his socks there.After the family left,a bear came by,found the socks,and decided to try them on.They fit so well,and he liked them so much that he wouldn't take them off.
All the animals talked about the bear's new look.Soon,in that forest,there began appearing squirrels in shirts,rabbits in shoes,and even rats wearing hats!The forest doctor shook his head,telling animals,"This can't be good.Animals don't need clothes!"But no one listened to him.They said he was just out of fashion.
However,it wasn't long before the first results of fashion-fever came.Several times the squirrel caught his shirt on trees,stopping him in mid-jump and sending him falling to the ground from a tree.The rat couldn't go into his hole without taking off his hat first.Even the bear,because of his socks,slipped from the river rock and almost killed himself.
When the animals came to see the doctor,he gave them all the same advice,"Take off those clothes before one day they're going to kill you."Those who listened to the doctor's advice stopped having accidents.And the animals realized that they didn't need clothes at all.Starting to wear them had been very dangerous,and they had only done it to make others admire them,and to get attention.
34.B found the socks and tried them on.
A.The son      B.The bear    C.The rabbit            D.The rat
35.From the story we can know thatD.
A.the family had a good time with the bear
B.the animals didn't like the bear's new look
C.the squirrel couldn't go into his hole with his hat on
D.the forest doctor told the animals not to wear clothes
36.Which of the following can explain the underlined sentence"it wasn't long before the first results of fashion-fever came"?A
A.Soon the animals had accidents because of the clothes
B.Soon the animals had a fever because of the clothes
C.Soon the animals became healthier in the warm clothes
D.Soon the animals enjoyed wearing clothes very much
37.The story is written to tell usC.
A.helping others is helping yourself
B.we should be careful in the forest
C.things that fit yourself are the best
D.animals must be looked after well.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.中国政府不断地向贫困家庭提供食物和衣物.
The Chinese governmentkeeps providing food and clothesfor the poorfamilies.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.吃惊get a surprise.

查看答案和解析>>

同步练习册答案