There are forty-seven different kinds of kangaroos(袋鼠). The smallest kangaroos are about a quarter of a meter long; the biggest are taller than a man.
Kangaroos have very long strong back legs. These are used for jumping. They also have long strong tails(尾巴)used for resting on. Kangaroos’ front legs are much shorter, and are almost(几乎) like arms. Kangaroos’ heads are quite small, but their ears are quite large.
Mother kangaroos have a pocket at the front. They have one baby each year. When it is born, the baby kangaroo is straight(直接) into its mother’s pocket. The baby kangaroos stay there for six months.
The biggest kangaroos stand more than 2 meters tall, and their legs are so strong that they can jump more than 9 meters. They are very fast, and can travel at more than 50 kilometers an hour. They are very strong, but only eat fruit, leaves and grass.
1.How many different kinds of kangaroos are there?
A.37.??? ????????????? ????????????? ????????????? B.74.??? ????????????? ????????????? C.47.? ? ????????????? ????????????? ????????????? D.40.
2.How large are the biggest kangaroos?
A. Smaller than a man.???????????? ????????????? B. Bigger than a man.
C. The same size as a man.????????? ????????????? D.A quarter of a meter long.
3..Does a mother kangaroo have a pocket?
A. Yes,? it does.??? B. No,? it does.?? C. No, it doesn’t.????????????? D. It doesn’t tell us.
4.How long does a baby kangaroo stay in its mother’s pocket?
A. One month.??? ????????????? B. Three months.?? C. Six months.??? D. Five months.
5..How far can kangaroos jump?
A. More than 2 meters. B. More than 9 meters.
C. Less than 2 meters. ? D. Less than 9 meters.
1.C
2.B
3.A
4.C
5.B
【解析】
试题解析:本文大意:有四十七种不同种类的袋鼠。最小的大约0.25米长,最大的有一人多高。袋鼠的后腿强壮,用来跳跃。他们也有长而壮的尾巴,用来休息。袋鼠的前腿短的多,几乎像胳膊一样。头相当小,但耳朵相当大。袋鼠妈妈在前面有一个袋子,每年只生一个宝宝。室宝出生后,直接放进妈妈的袋子里,在那里呆六个月。最大的袋鼠站起来两米多高。他们的腿强壮的能跳九米多那么远。他们非常快,一小时能跑50多千米。他们非常强壮,但是只吃水果、叶子和草。
1.细节理解题。根据There are forty-seven different kinds of kangaroos 有四十七种不同的袋鼠,可知答案选C.
2.细节理解题。根据the biggest are taller than a man.最大的比人高,可知答案选B.
3.细节理解题。根据Mother kangaroos have a pocket at the front.袋鼠妈妈在前面有一个袋子,可知答案选A.
4.细节理解题。根据The baby kangaroos stay there for six months.袋鼠宝宝在那儿呆六个月,可知答案选C.
5.细节理解题。根据and their legs are so strong that they can jump more than 9 meters. 他们的腿强壮可以跳9米多,可知答案选B.
考点:科普类短文阅读。
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
| 【小题2】 |
|
| A.colors | B.ages | C.clothes | D.books |
| A.ugly | B.smart | C.beautiful | D.red |
| 【小题5】 |
|
| A.food | B.books | C.paper | D.belp |
| A.watch | B.like | C.read | D.play |
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
| 【小题2】 |
|
| A.colors | B.ages | C.clothes | D.books |
| A.ugly | B.smart | C.beautiful | D.red |
| 【小题5】 |
|
| A.food | B.books | C.paper | D.belp |
| A.watch | B.like | C.read | D.play |
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.don't like cooking |
| B.cook food in the morning |
| C.eat fast food |
| D.like having a picnic |
| A.don't eat fast food for their breakfast or lunch |
| B.have fast food for their breakfast or lunch |
| C.like to eat fast food for supper |
| D.don't have breakfast or lunch |
| A.He cooks a lot of meat. |
| B.He cooks meat, vegetables, bread and sweet food for a big meal. |
| C.He makes the food delicious. |
| D.He cooks a lot of vegetable. |
| A.The meal looks beautiful because the food is in different colors. |
| B.American people do not like to cook food at home. |
| C.American parents do not like to teach their children to cook. |
| D.Most people in the United States don't like fast food at all. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2012-2013学年江西吉安朝宗实验学校七年级下期期中考试英语卷(带解析) 题型:单选题
—The supermarket is crowded(拥挤的). There are ___________ people there.
—Yeah, and the things there are always ______________ expensive(贵的).
| A.too much; much too | B.much too; to many |
| C.too many; much too | D.many too; too much |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com