精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

Steven drives a school bus, but his bus isn’t the same as other school buses because there aren’t any children on it. There are only dogs. Steven’s bus takes dogs to school at 8:00 in the morning and brings them back home at 5:30 in the afternoon. Steven takes the dogs to a dog school. There he teaches the dogs to do many things: sit down, stand up, bring the shoes to the master, keep the master from danger (危险). Many dogs go to Steven’s school—big dogs, small dogs, old dogs, young dogs. Steven says that young dogs can learn more quickly.

1.What do you know about Steven?

A. He drives children to school.

B. He teaches dogs in a school.

C. He has a school for young children.

D. He teaches children in a school.

2.What does Steven teach the dogs to do?

A. Eat. B. Sleep.

C. Run. D. Do things for their masters.

3.Where do the dogs sleep?

A. In the school. B. On the bus.

C. In the street. D. In their own homes.

4.Which kind of dogs is easy to teach?

A. Young dogs. B. Old dogs.

C. Strong dogs D. Big dogs.

5.The best title (标题) for the passage is “_________”.

A. How to Keep Dogs B. How to Drive a Bus

C. A School for Dogs D. Taking Children to School

 

1.B

2.D

3.D

4.A

5.C

【解析】

试题分析:短文大意:史提芬驾驶一辆校车,但他的车与其他学校巴士不一样因为他不是接送学生而是接送狗的。

1.细节理解题。根据第三行There he teaches the dogs to do many things:可知史提芬在学校教狗做很多事,所以该选B.

2.细节理解题。根据文中There he teaches the dogs to do many things: sit down, stand up, bring the shoes to the master, keep the master from danger (危险).可知史提芬在训练狗为主人做事,所以该选D.

3.细节理解题。根据文中Steven’s bus takes dogs to school at 8:00 in the morning and brings them back home at 5:30 in the afternoon.可知那些狗在家里睡觉,所以该选D.

4.细节理解题。根据文中Steven says that young dogs can learn more quickly.可知小狗容易训练,所以该选A.

5.标题归纳题。根据本文主要讲述了一所训狗学校可知该选C

考点:故事类阅读。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:人民教育出版社(实验修订本) 初中英语 题型:

词汇运用

The ________(警察) in the station are all very tall.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏无锡前洲中学九年级上反馈练习1英语试卷(解析版) 题型:单词拼写

根据句意和汉语注释,在答题卡标有题号的横线上,写出单词的正确形式。

1.We are ____________ (必定地) much richer than we were five years ago.

2.Children’s table manners are often ___________(影响) by what their parents do.

3.Mr. Li is confident enough not to be afraid of making __________(演讲)in front of the whole school.

4.There is a ______________(普遍的) feeling that this law isn’t working properly.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏无锡前洲中学九年级上反馈练习1英语试卷(解析版) 题型:单项填空

It’s difficult ______me to afford the car. And It’s generous ______you to help me.

A. of, of B. of, for

C. for, of D. for, for

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏无锡前洲中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:句型转换

句型转换 根据要求改写句子,每空一词。(本大题共5分,每空0.5分)

1.He does some housework after school. (改为否定句)

He housework after school.

2.The girl in a red skirt is my cousin Sandy.(画线部分提问)

girl is your cousin Sandy?

3.My cousin goes to the museum once a month. (画线部分提问)

does your cousin go to the museum?

4.My sister enjoys her weekends very much.(改为一般疑问句)

your sister her weekends very much?

5.John often plays basketball in his free time.(改为同义句)

John often plays basketball when .

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏无锡前洲中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空

The teacher’s desk is _______________ our classroom and our English teacher likes standing _______________ it .

A. in front of, in the front of

B. in front of , in front of

C. in the front of , in front of

D. in the front of , in the front of

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏无锡前洲中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Tom’s father is talking ______ the teacher _______ Tom’s English.

A. with, with B. about, about

C. about, with D. with, about

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏无锡八士中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空

He was born _____a cold winter morning ___ 2005.

A. in; in B. on; on

C. in; on D. on; in

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏无锡东湖塘中学八年级9月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

The weather in Beijing is different from______ in Suzhou.

A. it B. that C. one D. those

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案