分析 本文主要讲述了一次性物品的危害,鼓励大家少用塑料制品,多循环利用日用品,少仍垃圾,这样可以减少对环境的污染,保护我们的环境.
解答 答案:49.B 细节理解题.根据第一段第二行句子Starting from June,some hotels in Beijing will no longer provide guests with these disposables.从六月开始,在北京一些酒店将不再为客人提供这些一次性用品.可知北京的宾馆不会再提供这些物品了,故选B.
50.D 细节判断题.根据第二段第三行句子Plastic can take between 100 and 400 years to break down.塑料在100年和400年才能分解.可知塑料很难分解,故选D.
51.D 细节判断题.根据第二段第三行句子So the less plastic we throw out,the better.So,wherever you travel,bring your own things and use them again and again.所以我们扔掉的塑料越少越好,所以无论你在哪里旅行,带上你自己的东西,并反复使用它们.可知我们要循环使用这些物品,这样才可以减少污染,让我们的家园更环保,故选D.
52.C 主旨归纳题.根据整篇文章内容及其最后一段第一行句子you can also do something to make our world a better place.Try to do these things in your daily life.Use cloth shopping bags,not plastic ones.After using a plastic bag,wash it out and let it dry.Then you can use it over and over again.Do not use paper cups. 你也可以做一些事情来让我们的世界变得更美好,试着在你的日常生活中做这些事情.使用购物袋,而不是塑料袋,使用塑料袋后,将其清洗干净,晾干,然后反复使用,不要使用纸杯.可知文章倡导我们少用塑料制品,多循环利用日用品,这样可以减少对环境的污染.故选C.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A Soccer Game Attention,please!There is a soccer game between Class Two and Class Three on the school playground at 3:30 this Saturday afternoon.Come and watch it. |
| Stamp Show Do you want to see different kinds of stamps?Come to the Stamp Show in the school hall.From 8:00a.m.to 4:00p.m.every Saturday and Sunday. |
| Evening Party ( 晚会 ) Do you like singing and dancing?Yes?Come to our evening party on our playground. Time:7:00p.m.---11:00p.m.Saturday |
| Movie Night Place:School Hall Day:Saturday Time:King Kong 6:00p.m.---11:00p.m. The Sound of Music 7:00p.m.---10:00p.m. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| The Old Town of York York is a city in the north of England.It is three hours by train from London.It's over two thousand years old.You can still walk round the old city walls and the old town.Don't miss some interesting museums there. Entrance fees(费用) to the museums are between£5and£10for adults. | The Museum of the Movng lmage This is a museum about films and the cinema.It has examples of the first cameras and information on old film stars and the history of TV. Entrance:Adults£8Children£4 Children under 5free |
Legoland This theme park is in Windsor near one of the queen's castles.You can walk round hundreds of models of famous places which are made out of lego.There are also lots of fun rides. Entrance is£25and all rides are Included in the price | Sea Life Centre It's at Plymouth.Special attractions Include a quiz and hourly feeding.Time for different animals and fish,Starting at 9:30.The latest attraction.At the centre is a big glass tunnel you can walk through.All around you,You will see big fish swimming,sometimes even over your head. £3.70for adults,£2.00for children,less for over sixties and school groups. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com