4.Jack doesn't feel very well and goes to see the doctor.The doctor says to him,"Put your tongue out."And Jack does so.Then the doctor says."OK.Now you can put your tongue back.I know what's wrong with you."Jack asks,"What is it?"the doctor says,"You just need more exercise.You are too lazy."Then Jack says,"Doctor,I don't think…"The doctor says,"No.Don't look for any excuse.You need to have a walk every day."Jack says,"I walk every day."The doctor says,"What's your walk?You just,walk from your house to the bus station and walk from the bus station to your office.You walk out for lunch at noon and walk home from the bus station.That's too short."Jack says,"But…"
The doctor says,"Don't say anything.I know many people like you.You sit in the office in the day and sit before the television in the evening."Jack says,"I don't."The doctor stops him saying anything and says,"Do you know I walk in the park for half an hour every morning?"Finally,Jack is angry and says,"Listen to me,doctor.I am a mailman.I walk for six hours every day."Then the doctor can't say anything.After a while the doctor says,"Oh,will you put your tongue out again?"
105.Why does Jack go to see the doctor?Because he doesn't feel very well
106.What does the doctor tell Jack to do?He tells Jack to have a walk every day
107.Where does the doctor think Jack works?In the office
108.How many hours does the doctor spend in walking every morning?Half an hour
109.What does Jack do?He's a mailman.
分析 杰克不舒服去看医生,医生认为杰克在办公室工作,让杰克每天散步,结果杰克说他是一个邮递员,每天走六个小时.
解答 105.Because he doesn't feel very well.细节理解题.根据Jack doesn't feel very well and goes to see the doctor可知杰克感到不舒服,所以去看医生,故答案为:Because he doesn't feel very well.
106.He tells Jack to have a walk every day.细节理解题.根据You need to have a walk every day可知医生让杰克每天散步,故答案为:He tells Jack to have a walk every day.
107.In the office. 细节理解题.根据You sit in the office in the day and sit before the television in the evening可知医生认为杰克在办公室工作,故答案为:In the office.
108.Half an hour.细节理解题.根据Do you know I walk in the park for half an hour every morning可知医生每天散步半小时,故答案为:Half an hour.
109.He's a mailman细节理解题.根据I am a mailman可知杰克是个邮递员,故答案为:He's a mailman.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.