精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.Jack doesn't feel very well and goes to see the doctor.The doctor says to him,"Put your tongue out."And Jack does so.Then the doctor says."OK.Now you can put your tongue back.I know what's wrong with you."Jack asks,"What is it?"the doctor says,"You just need more exercise.You are too lazy."Then Jack says,"Doctor,I don't think…"The doctor says,"No.Don't look for any excuse.You need to have a walk every day."Jack says,"I walk every day."The doctor says,"What's your walk?You just,walk from your house to the bus station and walk from the bus station to your office.You walk out for lunch at noon and walk home from the bus station.That's too short."Jack says,"But…"
The doctor says,"Don't say anything.I know many people like you.You sit in the office in the day and sit before the television in the evening."Jack says,"I don't."The doctor stops him saying anything and says,"Do you know I walk in the park for half an hour every morning?"Finally,Jack is angry and says,"Listen to me,doctor.I am a mailman.I walk for six hours every day."Then the doctor can't say anything.After a while the doctor says,"Oh,will you put your tongue out again?"

105.Why does Jack go to see the doctor?Because he doesn't feel very well
106.What does the doctor tell Jack to do?He tells Jack to have a walk every day
107.Where does the doctor think Jack works?In the office
108.How many hours does the doctor spend in walking every morning?Half an hour
109.What does Jack do?He's a mailman.

分析 杰克不舒服去看医生,医生认为杰克在办公室工作,让杰克每天散步,结果杰克说他是一个邮递员,每天走六个小时.

解答 105.Because he doesn't feel very well.细节理解题.根据Jack doesn't feel very well and goes to see the doctor可知杰克感到不舒服,所以去看医生,故答案为:Because he doesn't feel very well.
106.He tells Jack to have a walk every day.细节理解题.根据You need to have a walk every day可知医生让杰克每天散步,故答案为:He tells Jack to have a walk every day.
107.In the office.  细节理解题.根据You sit in the office in the day and sit before the television in the evening可知医生认为杰克在办公室工作,故答案为:In the office.
108.Half an hour.细节理解题.根据Do you know I walk in the park for half an hour every morning可知医生每天散步半小时,故答案为:Half an hour.
109.He's a mailman细节理解题.根据I am a mailman可知杰克是个邮递员,故答案为:He's a mailman.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.Look at this.What's this in English,do you know?Ah,it's a photo.Who's that in the photo?It's Li Yan.Li Yan is my good friend.She is a beautiful girl.Who's that?The boy in black?It's Jim.He is an English boy.He is very cool.He is my friend,too.We are all in the same school.I
like Jim and Li Yan.

37.What is this?It'sC.
A.a school                
B.a friend          
C.a photo
38.Li Yan isC.
A.a good boy               
B.a cool boy         
C.a beautiful girl
39.What colorr(颜色) is Jim in?A.
A.Black                    
B.Yellow          
C.Orange
40.Who's English?B.
A.I              
B.Jim              
C.Li Yan
41.Who are in the same school?A.
A.Jim,Li Yan and I           
B.Jim and I           
C.Li Yan and I.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.阅读短文,从每小题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项.
Whenever the sun dropped and the blue sky came up,my father and I used to climb the mountain near my house.Walking together,my father and I used to have a lot of conversations through which I learned lessons from his experiences.He always told me,"You should have goals like climbing the mountain."Without the mountain-climbing that we both enjoyed,we couldn't have enough time to spend together because my father was very busy.I really got a lot from the mountain-climbing.It gave me time to talk with my father and to be in deep thought as well as develop my patience(耐力).
Once we climbed a very high mountain.It was so challenging(挑战性的) for me because I was only ten years old.During the first few hours of climbing,I enjoyed the flowers and trees,and the birds'singing.But as time passed,I got a pain in both of my legs.I wanted to quit climbing,In fact,I hated it at that moment,but my father said to me,"You can always see a beautiful sky at the top of the mountain,but you can't see it before you reach the top.Only there at the top,can you see all of the nice things,which is just like your life."
At that time,I was too young to understand his words.But later after that,I got new hope and confidence.I found myself standing at the top of the sky,which was as clear as crystal(水晶).

51.Why couldn't the writer and his father have enough time to spend together?B
A.Because the writer was very busy.
B.Because the writer's father was very busy.
C.Because they didn't live together.
52.The passage tells us that mountain-climbing wasA for father and son.
A.enjoyable           B.hard          C.terrible
53.Which of the following is similar in meaning to the father's words in the second paragraph?C
A.You will get all you need at the top of the mountain.
B.The sky is always as clear as crystal.
C.Never give up halfway.
54.The word"quit"in the passage means"C"in Chinese.
A.继续             B.推迟              C.停止
55.We can learn from the last paragraph thatA.
A.the writer was very successful in his life
B.the writer didn't reach the top of the mountain
C.though the writer was young,he could understand his father.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.根据短文内容,用方框内所给单词的适当形式填入短文空格内,使短文意思正确、通顺,每词限用一次(每空一词,缩写词算一次).
spend    develop   write  forget   work   similar   two  other  who  twin
My sister is my best Friend (记叙文,218词)
I was born in Germany,only one hour south of Munich,and only half an hour from the Alps.My dad is English and my mom is German; therefore,I have two nationalities(国籍).And German is my (71)second nationality.I have one older brother and one sister (72)who is only twenty minutes older than me.Her name is Victoria,and we are(73)twins.
Victoria and I are very much alike(相像的) and very close.I think that we were communicating before we were able to speak,even before we were born.We(74)developed our own language.Now,of course,we aren't able to use it anymore.It is (75)forgotten.But undoubtedly(无庸置疑地),when we are together,very often we know what is on each(76)other's mind.We just have to look at each other.
Victoria and I are very(77)similar; we have the same friends and hobbies.We went to the same elementary school and high school.
We have(78)worked in different jobs and lived in different places now,but we are still very,very close.We(79)write e-mails daily and speak to each other once or twice a week.When we see each other,we are very happy to(80)spend the time together.I am very lucky that I have a good sister.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.阅读下面短文,根据所给语境,按要求完成下列各题.
Many years ago there was an old woman.(1)She had no children,because she did not like children.But she loved cats.She had mother cats and baby cats.She had black cats and white cats.The children came to her house to play with the cats.(2)More and more cats came to the old woman's house.There were too many cats.The old woman couldn't feed them all.Then she had an idea."The children love my cats,"she thought.So she gave each child a cat.Then she was very happy.And the children were very happy,too.And the cats were pleased,too,because they each had a room.

96.写出1处划线部分的同义句.(每空一词)Shedidn'thave children.
97.将2处翻译成汉语.越来越多的猫来到了老妇人的房子.
98.Why the old woman gave each child a cat?Because she couldn't feed them all.
99.Were the cats happy?Yes,they were.
100.What do you think of the old woman?She is kind and clever.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Most new babies were born in the developing countries.These countries are found in Africa,South America and parts of Asia.In the developed countries of Europe and North America,the population is growing very slowly.This is because women in these countries have,on average (平均),only one or two children.In the developing countries,many women have five or more children.In 1950,about one quarter of the world's population lived in the developed countries.By 2050,these countries will be home to only about one tenth of the world's people.
In the developing countries,more than one billion people are still living below the poverty(贫困)line.These people do not have enough food to eat and they live in poor housing conditions.Children get little time at school and suffer (遭受痛苦) from many kinds of diseases.
the beginning of the 21st century,the world's population was around six billion.The U.N.has said that the world's population will level off (平稳下降) at 12.5billion by the year 2100.Other groups think the world's population will continue to grow,reaching 14billion before it becomes stable (稳定的),or even falls.

根据短文内容,回答下列问题.
66.In what areas of the world can developing countries be found?They can be found in Africa,South America and parts of Asia
67.In 1950,what percent of the world's population lived in developing countries?Seventy-five percent/75%
68.There will be twelve and a half billion people on the earth in 2100,won't there?Yes,there will.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

16.亲爱的同学们,时间过得真快,2015年的寒假 (winter holiday) 仿佛还在眼前,转眼2016年的寒假即将到来,你打算怎样去度过呢?你一定早就规划好了吧,赶快把你的想法说出来,我们一起分享吧!
Where did you go and what did you do last winter holiday?
Where are you going this winter holiday?
What are you going to do this winter holiday?
In the winter holiday,what can you do to help your parents?
要求:1.你的文章须包含以上的内容,可适当发挥.
2.80词左右.
How time flies!The winter holiday in 2010 is coming.Last winter holiday,I went to Beijing withmy parents.We visited the Great Wall and Tian'an Men Square there.I took many photos and I wasvery excited.As for this winter holiday,I am going to Shanghai with my cousin,Bob.We are going tovisit our grandparents and eat lots of delicious snacks.I am also going to help my parents do the chores,like sweeping the floor,making the bed and washing the clothes.They must be tired after a day's work.I am sure it will be a happy holiday..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.从A、B、C、D四个选项中,选出正确的字母或字母组合,使单词完整正确.
m  d__l(  )
A.o;oB.o; eC.e; oD.a;o

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.A true friendreaches (reach) for your hand and touches your heart.

查看答案和解析>>

同步练习册答案