| TICKY'S DISCO Non-stop music Light show 15th Pembroke Road Weekdays:7:00p.m.---11:00p.m. Saturday late night special:8:00p.m.---3:00a.m. Sundays:Closed Over 18only |
| Basketball Match BULLS vs.LAKERS Friday,June 11 2o'clock Bull basketball club For detailed(详细的) information see Paul Burton before Friday |
| KARMA Health Food Restaurant 6th Castle Street Hot and cold vegetarian (素食的) food Lunch (11:00---14:00)Self-service Dinner (17:00---21:00)Table service For-booking ring:0865-53060 |
分析 这篇短文主要介绍了三个广告,迪斯科表演,篮球比赛,餐馆.涉及到他们的主要内容,地点,时间,及价格等.
解答 56.A 细节理解题.根据广告一Over 18 only可知十八岁以上才可以参加,故选A.
57.B 细节理解题.根据广告三Lunch (11:00---14:00)Self-service,可知午饭是自助的,故选B.
58.C 细节理解题.根据广告二For detailed(详细的) information,see Paul Burton before Friday可知想获得更多的信息要找保罗,故选C.
59.B 细节理解题.根据广告三Hot and cold vegetarian (素食的) food可知该餐馆提供素食,故选B
60.D 归纳理解题.根据广告的性质及选项的对比,故选D.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | is good for | B. | is good to. | C. | do well in. | D. | does well in |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Excuse me | B. | I am sorry | C. | That's right | D. | Thank you |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | some; some | B. | any; some | C. | some; any | D. | any; any |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | careful; carefully | B. | careless; carefully | ||
| C. | careful; carelessly | D. | careless; carelessly |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年江苏仪征第三中学八年级12月考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Tom was a farmer. He worked on the farm all day, but sometimes he went to the town market to sell fruit and vegetables. One day, a terrible sound attracted his attention in the town market. He saw a young bull for sale. The bull was white and yellow. It was looking at Tom in fear. Tom walked up and touched its head gently. Just at that time they both seemed to have known each other for a long time. How amazing! Tom bought it at once and called it Amba.
From then on, Tom and Amba got on well with each other. But some friends told him that it was dangerous to have such a close relationship with an animal.
One afternoon, Tom was walking through the forest with Amba. Suddenly, Amba stopped walking and kept pushing Tom with its head. Tom was very surprised and looked around. There was a big snake in front of him. It was beautiful but poisonous. Quickly Amba stepped on the snake’s tail with its foot and at the same time Tom picked up a stick and hit the snake’s head heavily. Soon the snake died.
Tom was very grateful for Amba’s help. When people heard this, they were shocked at the bull’s expression of love for Tom. But for Tom, Amba was not a bull but a member of his family.
1.Tom worked __________.
A. on the farm B. in the market
C. in the forest D. in the town
2. Amba was __________.
A. a small and nice cow B. a big and beautiful snake
C. a white and yellow bull D. a black and white dog
3.From the passage, we know Tom and Amba __________.
A. hated each other B. got angry with each other
C. got on well with each other D. disliked each other
4.Which of the following statements is NOT true?
A. Tom went to the town market to sell fruit and vegetables.
B. Tom’s friends thought animals were safe.
C. Tom hit the snake’s head heavily with a stick.
D. For Tom, Amba was a member of his family.
5.The passage mainly wants to tell us __________.
A. the love between humans and animals
B. the fight between a bull and a snake
C. how to keep an animal
D. how to train an animal
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com