精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.Bill moves into a new apartment.He lives on the second floor.Uncle Wang lives on the first floor and he likes writing at night and sleeping in the daytime.Now Bill and his friends are playing games at home.Uncle Wang comes up and knocks(敲)at the door.He says,"I'm glad go meet you,my new neighbor.I'm sorry to disturb(打扰)you.Would you please keep quiet?I have to work at night,and I usually sleep in the daytime(白天)."Bill says sorry to Uncle Wang.Then he goes to play with his friends in the garden.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F).
41.Bill lives on the first floor.F
 42.Bill and his friends are watching TV when Uncle Wang knocks at the door.F
43.Uncle Wang usually works at night and sleeps in the daytime.T
44.Uncle Wang wants to play games with them.F
45.Uncle Wang is Bill's new neighbor.T.

分析 全文大意:
Bill 搬到了一座新公寓.他住在二楼.王叔叔住在一楼,他喜欢晚上写作白天睡觉.现在Bill和他的朋友在家玩.王叔叔上来敲了敲门.他说"我很高兴见到你,我的新邻居.我很抱歉打扰你.你愿意保持安静吗?我不得不在晚上工作.我通常白天睡觉."Bill向王叔叔表示了道歉.然后他就和朋友去花园玩了.

解答 答案:
41、F    细节理解题      根据Bill moves into a new apartment.He lives on the second floor可知Bill 搬到了一座新公寓.他住在二楼.结合题目意思"Bill住在一楼."可知与原文不符故判断该题错误,故填F
42、F     细节理解题       根据Now Bill and his friends are playing games at home.Uncle Wang comes up and knocks(敲)at the door可知当王叔叔上来敲门时Bill和他的朋友在家玩游戏.结合题目意思"当王叔叔上来敲门时Bill和他的朋友在家看电视."可知与原文不符故判断该题错误,故填F
43、T      细节理解题      根据根据王叔叔对Bill说的话I'm glad go meet you,my new neighbor.I'm sorry to disturb(打扰)you.Would you please keep quiet?I have to work at night,and I usually sleep in the daytime(白天).""我很高兴见到你,我的新邻居.我很抱歉打扰你.你愿意保持安静吗?我不得不在晚上工作.我通常白天睡觉."结合题目意思"王叔叔通常晚上工作白天睡觉."可知与原文相符故判断该题正确,故填T
44、F      细节理解题        根据王叔叔对Bill说的话I'm glad go meet you,my new neighbor.I'm sorry to disturb(打扰)you.Would you please keep quiet?I have to work at night,and I usually sleep in the daytime(白天).""我很高兴见到你,我的新邻居.我很抱歉打扰你.你愿意保持安静吗?我不得不在晚上工作.我通常白天睡觉."可知王叔叔想让Bill保持安静,结合题目意思"王叔叔想和他们一起玩"可知与原文不符故判断该题错误,故填F
45、T       推理判断题       根据Bill moves into a new apartment.He lives on the second floor.Uncle Wang lives on the first floor 可知Bill 搬到了一座新公寓.他住在二楼.王叔叔住在一楼,以及王叔叔对Bill说的话I'm glad go meet you,my new neighbor我很高兴见到你,我的新邻居.可推知王叔叔是Bill的新邻居.故判断该题正确,故填T

点评 这是一篇阅读判断题,做题时要先通读短文,弄清楚短文大意,然后在文中找出相关句子,根据句子判断所做小题描述是否正确

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.单词辨音 从A、B、C三个选项中选出划线部分读音与其他不同的选项.(  )
A.lateB.SaturdayC.activity

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-Linda lost her left arm and became______.but she did very well in the running race.
-As her teacher,I'm proud of her.(  )
A.disabledB.kindC.silly

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.People wear (穿) warm clothes in the cold days.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

8.
A.When are you free to do the job?
B.Which volunteer job would you like to do?
C.I'm interested in repairing old things.
D.Yes,I did.
E.Let's go now.
F.Thanks a lot.
G.No,I didn't.
 
A:Welcome to Volunteer Center.(61)B.
B:I'd like to do something like giving out
the newspapers.
A:Well,Did you help people as a volunteer?
B:(62)D.I helped put up some
notices last year.
A:What else are you interested in?
B:(63)C.It's helpful to help repair different things.
A:Ok.(64)A.
B:I'm free to help from Friday to Sunday.
A:Great.Join us this weekend.
B:(65)F
A:You're welcome.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.The English people like take-away food.The most popular food is fish and chips.They usually go to a fish and chip shop.They put the food in paper bags,and take it home,or to their wok place.At lunch time,many people eat take-away food in the park.Chinese takeaways are also very popular in England.People in the USA and Australia like Chinese take-away food,too.But the most popular food in the USA is fried chicken.
根据短文内容判断正(T)误(F).
31.People in England like fish and chips.T
32.Fish and chips are the most popular food in China.F
33They take the food only to their work place.F
34.Australians also like Chinese take-away food.T
35.The most popular food in Australia is fried chicken.F.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.Could I finishreading(read)by ten?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.ALICE最喜欢的科目是什么?她最喜欢的科目是地理.What is Alice's's favorite subject?Her favorite subject is geography..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.You'd better sleep with your windows __________in winter.Or you'll get a cold(  )
A.openB.openedC.closeD.closed

查看答案和解析>>

同步练习册答案