精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
14.One day Mr Brown sees a young woman in the street with some children.He is surprised(吃惊的) to see all the children wearing the same clothes.They are wearing green coats,green trousers or skirts and white shirts.
"Are all the children yours?"he asks the woman.
"Yes,they are,"she answers.
Mr Brown smiles and touches a boy's head.He says,"They are lovely."
The woman smiles,too.She says,"Thank you."
"Do you always dress them in the same clothes?"asks Mr Brown.
"Yes,"answers the mother."When we had only four children,we dressed them in the same clothes because we didn't want to lose(丢失) any of them.It was easy to see our children among other children,because they were all wearing the same clothes.And now,when we have ten,we dress them like this because we don't want to bring other children home by mistake.When there are other children among ours,it is easy to see them because their clothes are different."
根据短文内容,回答问题:
56.Why is Mr Brown surprised when he sees a young woman in the street with some children?
Because allthechildrenwearingthesameclothes.
57.What clothes are the children wearing when Mr Brown see them?
Theyarewearinggreencoats,greentrousersorskirtsandwhiteshirts.
58.Is the young woman friendly to Mr Brown?
Yes,she is.
59.Does the young woman always dress her children in the same clothes?
Yes,she does.
60.How many children does the young woman have now?
10.

分析 本文叙述了布朗先生在街上看到一个母亲领着10个孩子.令他感到惊讶的是,这些孩子都穿着一样的衣服.原来这位母亲认为孩子们穿一样的衣服,一方面是她不想丢了其中一个,孩子们穿一样的衣服就让她很容易看到自己的孩子;另一方面,她不会错把别人的孩子带回家.

解答 56.Because all the children wearing the same clothes.细节理解题.根据He is surprised(吃惊的) to see all the children wearing the same clothes可知因为看到这些孩子都穿着一样的衣服,他感到惊讶.故答案为:Because all the children wearing the same clothes..
57.They are wearing green coats,green trousers or skirts and white shirts.细节理解题.根据They are wearing green coats,green trousers or skirts and white shirts可知他们穿着绿色的外套,绿色的裤子,裙子和白色的衬衫,故答案为:They are wearing green coats,green trousers or skirts and white shirts.
58.Yes,she is.细节理解题.根据The woman smiles,too.She says,"Thank you."可知这个妇女很友好,故答案为:Yes,she is.
59.Yes,she does.细节理解题.根据Do you always dress them in the same clothes?"asks Mr Brown."Yes,"answers the mother可知这个妈妈经常给孩子们穿一样的衣服,故答案为:Yes,she does.
60.10细节理解题.根据And now,when we have ten,we dress them like this because we don't want to bring other children home by mistake可知这个妇女有10个孩子,故答案为:10.

点评 做题的时候要看清要求,要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子从而得出符合文章内容的正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.The pet dog is warm and lovely.It ______ as a member of our family.(  )
A.treatsB.was treatedC.is treated

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Rio 2016Olympics will __________ 16days from August 5th to August 21st.(  )
A.lastB.continueC.countD.keep

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.One morning,Xu Liang discovered that his classroom had changed.He found that the desks were no longer in rows,(76)D He was so excited about it for the first two days that he couldn't listen to the teachers carefully.
(77)B"Now our class is quieter,"said Xu."What's more,we can come up with our own ideas and learn more through discussion.It's a better way to study."
Liu Yu liked it,too."Group members first discuss,"She said,"(78)A It makes us believe in ourselves."This was part of a reform at their school.(79)E
They also wanted to provide students with easier ways to study."Our school hopes to improve students'abilities to study by themselves and work in groups,"said Zhang Ming,an English teacher.
However,the reform has demanded more from teachers.Now they have only 15minutes to give a lesson that would have been taught in 45minutes before.(80)C The teachers have to find better ways to teach more effectively.

A.and then present to the whole class.
B.Soon he and his classmates got used to it.
C.It is difficult to teach in such a short time.
D.but pushed together to make eight bigger desks.
E.They wanted to give students more chances to discuss.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.It is said that two     and three     are going to visit our school next week.(  )
A.German; JapaneseB.Germany; Japan
C.Germanys; JapansD.Germans; Japanese

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.family name姓.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.That isher bike.(she)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

3.She's Mary.(写出同义句)
HernameisMary.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.
Welcome to 2004 Sunmmer Camp (夏令营)
*******
2004Summer Camp opens between 9:00a.m,from July 20thto July 30th.All children aged 7~14are welcome.Each child can take part in only one of the following activities and needs to pay 150yuan for it.
1.Sports(basketball,football,table tennis,etc.)
2.Internet groups(painting,singing,dancing,piano,computer,etc.)
3.English World(songs,films,games,plays,etc.)
Some American children are coming to the camp.If you really want to spend an interesting summer holiday,please join us for learning with fun.Act now!Book your seat as soon as possible either by phone or by e-mail.Pay before July 18th,then you can have a Mickey T-shirt as a member of the camp.
Nanfang Children's Palace
No.23,Dongshan Street,Binhai City
Tel:88212563
E-mail:dsbc2004@childrenpalace.net
Information Card for 2004Summer Camp
51Opening time
52Place要命
53Participants(参加者)
54Free(费用)and pay time
55Main kinds of activities
56Telephone and e-mail

查看答案和解析>>

同步练习册答案