精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.
FLY  AWAY  HOLIDAYS
BEIJING TRAVEL COMPANY                               Beijing,China
Best four days in Singapore
Book online:www.Beijing tour.com or call:010-62617788
Beijing-Singapore        
MIRAMEB  HOTEL
     Restaurant & Café Swimming Pool
     Movie Theater and KTV    
Clothing Store
Bowling and Chess Service  
Ping-pong Room
                    Reading Room
Day1:Take a bus tour of the Island.
      Evening-see a show at the Neptune Theater.
Day2:Morning-visit the Handicraft(手工艺) Center and the Natural Museum.
Day3:Free for shopping.
Day4:Take a walking tour of old Singapore in the morning.
      Afternoon---boat trip around the island.
Departure.Date &Price   
July 1,2012¥3,220
July 12,2012¥3,100
July 23,2012¥3,950
Please choose and book early.
Business Hours
Weekdays:24 hours
Weekends:8:00 a.m.~6:00 p.m.
61.You can'tAin MIRAMEB HOTEL.
     A.play basketball   B see a movie   C reed books
62.If you are interested in visiting museums,you will have a good time onB.
    A.Day 1        B,Day 2    C Day3
63.It will cost youC,if you want to travel on July 1,2012.
   A¥2,950       B¥3,100   C¥3,220 
64.You can book the trip atCon the weekends.
   A.7:30a.m.B.10:20 a.m.C 9:00a.m.
65.How many kinds of transportation are mentioned (提及) in the passage.B
       A.3                       B.4                      C.5.

分析 这是旅行社的广告,介绍了北京--新加坡四日游,包括行程,价格等信息.

解答 61.A细节理解题,根据Restaurant & Café Swimming Pool   Movie Theater and KTV     Clothing Store  Bowling and Chess Service   Ping-pong Room       Reading Room可知在这个旅馆可以看电影,读书等,没有提到打篮球,故选A.
62.B细节理解题,根据Morning-visit the Handicraft(手工艺) Center and the Natural Museum可知如归果喜欢参观博物馆,应该是在第二天玩得高兴,故选B.
63.C细节理解题,根据July 1,2012¥3,220 可知如果你想在2012年7月去旅行,会花费3220元,故选C.
64.C细节理解题,根据Weekends:8:00 a.m.~6:00 p.m.可知你可以在周末上午九点中预订到这次旅行,故选C.
65.B细节理解题,根据FLY  AWAY  HOLIDAYS;Take a bus tour of the Island;Take a walking tour of old Singapore in the morning.Afternoon---boat trip around the island可知提到了飞机,公交车,乘船和步行4种交通方式,故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,找出符合文章内容的正确答案.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

17.I was standing in line behind a woman in her 60s.When it was her turn to pay,the shop owner greeted (16)Band asked how she was doing.
The woman looked down,shook her head and said,"Not so (17)D.My husband just lost his
job.I don't know how I can (18)A the holidays."
Then she gave the shop owner the food stamps(食品券)for poor families.
My (19)Churt.I wanted to help but didn't know (20)A.Should I offer to pay for her
food,or ask for her husband's resume(简历)?
(21)CI wallked towards my car.I met the woman again.I remembered something in my wallet.
It wasn't any money or an offer of a job,but (22)Cit would help.
"Excuse me."I said."I heard what you said to the shop owner.It sounds like you're going through a
really(23)Btime right now.I'm so sorry.I'd like to give you something."
I (24)Aher the small card from my wallet.
When the woman read the two (25)Don the card,she began to cry.Through her tears,she
said,"You have no idea how much this (26)Cto me."
To tell the truth,her reply was a little(27)D.Having never done anything like this before,I
didn't know what could happen.All I could say was"would it be OK to give you a hug?"
After that,I walked into my car and began to(28)Btoo.
The words on the card?
"You Matter."
A few weeks earlier,a friend gave me a similar(29)Aas encouragement for my work.When I
read it,I really felt(30)D.So I ordered my own box of You Matter cards and started sharing
them.
16.A.himB.herC.meD.us
17.A.badB.busyC.funnyD.good
18.A.get throughB.give upC.put offD.talk about
19.A.handB.headC.heartD.leg
20.A.howB.whenC.whereD.why
21.A.AfterB.AlthoughC.AsD.Once
22.A.againB.insteadC.maybeD.often
23.A.dullB.hardC.pleasantD.special
24.A.handedB.lentC.readD.sold
25.A.expressionsB.lettersC.sentencesD.words
26.A.explainsB.introducesC.meansD.suggests
27.A.boringB.excitingC.relaxingD.surprising
28.A.chatB.cryC.driveD.shake
29.A.cardB.resumeC.stampD.wallet
30.A.sillyB.sorryC.wellD.warm.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:听力题

14.听句子,选出该句的最佳答语.
6.A.I'm fine.
B.I'm reading.
C.I'm nineteen.
7.A.Sure.
B.Good idea.
C.Many thanks.
8.A.That's great.
B.Never mind.
C.You're welcome.
9.A.It's clean.
B.It's getting dark.
C.It's very hot.
10.A.Sorry,I don't know.
B.Yes,I think so.
C.No,I don't feel well.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:听力题

1.What does the woman want to buy?
A.A T-shirt.
B.Two T-shirts.
C.Two shirts.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.Don't think of the exam.                ,it has been passed quite a few days.(  )
A.In allB.Not at allC.After allD.At all

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.I don't want to exchange an egg for an apple.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.The boss likes her very much because thestandard(水准;标准) of her work is high.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.I'm glad to receive your invitation and I'd love to go.

查看答案和解析>>

同步练习册答案