| C66Dave is a student in a middle school.He wants to make some money to pay for the summer camp.What can he do? F67Mary just graduated from a university.She studied computer science at school.What kind of job fits her? A68Jenny likes traveling.She wants to travel around the world.How can she achieve her dream? E69Mr.Smith retired last year.He was a policeman.Now he feels lonely and he wants to do something to help people. B70Sophie is from England.She wants to visit Guangzhou Zoo.But she can't speak Chinese.So she wants to invite someone to go there with her. | A.Our company needs flight attendants(空服员).Call us at 4156-8796to join us. B.Xie Na has been a tour guide in Guangzhou for many years.Her QQ number is 11094551.She is online(在线),waiting for you. C.Our restaurant needs several waiters to work from 7pm to 9pm.If you are interested in it,please call Mr.Green at 2003-4567. D.Do you like playing soccer?Please call Allan at 020-88115278to join our club. E.There's always something strange happening in our neighborhood.Who is making us scared?We want to know.Can you help us?We live in Garden Neighborhood. F.I have a big company and we sell all kinds of computers.Now I want to start another one,so I need someone who is good at computer to help me.E-mail me if you want to join us.My e-mail address is ahai@sina.com. G.How beautiful the sunshine is!Want to go on a picnic?Get together at the school gate tomorrow morning. |
分析 这篇短文介绍了五个人以及他们的需求,又介绍了几份合适的工作,按照他们的需求进行匹配.
解答 66.C 细节理解题 根据"Dave is a student in a middle school.He wants to make some money to pay for the summer camp"可知,大卫只是一个中学生,想挣些钱.C选项中餐馆中的服务员比较适合他,故答案为C
67.F 细节理解题 根据"She studied computer science at school."可知,玛丽学习的是计算机,根据选项F"I need someone who is good at computer to help me."可知,玛丽适合这份工作,故答案为F
68.A 细节理解题 根据"Jenny likes traveling.She wants to travel around the world."可知,詹妮喜欢旅行,A选项中的空乘员比较适合她,故答案为A
69.E 细节理解题 根据"He was a policeman.Now he feels lonely and he wants to do something to help people."可知,史密斯以前是一个警察,他想帮人们做些事情.E选项中需要有人查清楚一些事情,故史密斯比较适合.故答案为E
70.B 细节理解题 根据"She wants to visit Guangzhou Zoo.But she can't speak Chinese.So she wants to invite someone to go there with her"可知,她需要在广州找一个导游,B选项中的谢娜在广州做导游做了好多年,故她比较合适,答案为B
点评 做这道题时要仔细阅读题中条件,并从选项中选出最合适的选项.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | are; It's | B. | is; They're | C. | is; It's | D. | are; They're |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | About; mustn't he | B. | with; mustn't he | ||
| C. | with; needn't he | D. | with; isn't he |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How much | B. | How many | C. | How often |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | relaxing; relaxing | B. | relaxed;relaxed | ||
| C. | relaxing,relaxed | D. | relaxed,relaxing |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com