精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.阅读左栏中几个人物的信息,从右栏中选出适合他们的选项,并将最佳选项的字母编号填写在提前括号内.
C66Dave is a student in a middle school.He wants to make some money to pay for the summer camp.What can he do?
F67Mary just graduated from a university.She studied computer science at school.What kind of job fits her?
A68Jenny likes traveling.She wants to travel around the world.How can she achieve her dream?
E69Mr.Smith retired last year.He was a policeman.Now he feels lonely and he wants to do something to help people.
B70Sophie is from England.She wants to visit Guangzhou Zoo.But she can't speak Chinese.So she wants to invite someone to go there with her.
A.Our company needs flight attendants(空服员).Call us at 4156-8796to join us.
B.Xie Na has been a tour guide in Guangzhou for many years.Her QQ number is 11094551.She is online(在线),waiting for you.
C.Our restaurant needs several waiters to work from 7pm to 9pm.If you are interested in it,please call Mr.Green at 2003-4567.
D.Do you like playing soccer?Please call Allan at 020-88115278to join our club.
E.There's always something strange happening in our neighborhood.Who is making us scared?We want to know.Can you help us?We live in Garden Neighborhood.
F.I have a big company and we sell all kinds of computers.Now I want to start another one,so I need someone who is good at computer to help me.E-mail me if you want to join us.My e-mail address is ahai@sina.com.
G.How beautiful the sunshine is!Want to go on a picnic?Get together at the school gate tomorrow morning.

分析 这篇短文介绍了五个人以及他们的需求,又介绍了几份合适的工作,按照他们的需求进行匹配.

解答 66.C   细节理解题   根据"Dave is a student in a middle school.He wants to make some money to pay for the summer camp"可知,大卫只是一个中学生,想挣些钱.C选项中餐馆中的服务员比较适合他,故答案为C
67.F 细节理解题 根据"She studied computer science at school."可知,玛丽学习的是计算机,根据选项F"I need someone who is good at computer to help me."可知,玛丽适合这份工作,故答案为F
68.A 细节理解题 根据"Jenny likes traveling.She wants to travel around the world."可知,詹妮喜欢旅行,A选项中的空乘员比较适合她,故答案为A
69.E 细节理解题 根据"He was a policeman.Now he feels lonely and he wants to do something to help people."可知,史密斯以前是一个警察,他想帮人们做些事情.E选项中需要有人查清楚一些事情,故史密斯比较适合.故答案为E
70.B 细节理解题 根据"She wants to visit Guangzhou Zoo.But she can't speak Chinese.So she wants to invite someone to go there with her"可知,她需要在广州找一个导游,B选项中的谢娜在广州做导游做了好多年,故她比较合适,答案为B

点评 做这道题时要仔细阅读题中条件,并从选项中选出最合适的选项.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.-What color _______ Mary's pencils?
-________ black.(  )
A.are; It'sB.is; They'reC.is; It'sD.are; They're

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.My father must be angry ____ me,__________?(  )
A.About; mustn't heB.with; mustn't he
C.with; needn't heD.with; isn't he

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.-______ water should we drink every day?
-About eight glasses.(  )
A.How muchB.How manyC.How often

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

4.根据图画,请你用英语写一篇短文.包括6-9个句子.短文要求达意、正确、连贯.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.In the new film,Avengers:Age of Ultron(复联 奥创纪元),a computer which is designed to bring peace to the world decides that the simplest way to achieve peace is to kill all humans-no people,no war.Yet the computer,Ultron,finally failed,but the film is making people nervous about what the future will be like when machines become programmed with artificial intelligence (人工智能).
Artificial intelligence is the ability of computers to do things that require thought.Right now computers don't really think,they just process a lot of information very quickly.But scientists are developing new computers that will act like the human brain.They will be able to think and create,and not just follow the instructions of a human programmer.
Gray Scott,an American scientist who spends his time thinking about the future,is hopeful about the future of artificial intelligence and says it will be helpful to humans.It will do most of our jobs and allow people to enjoy life.However,Elon Musk,the inventor of the Tesla electric car,says these machines with artificial intelligence are"probably more dangerous than anything else"and once they begin thinking for themselves they will be out of human control.
It's a bit frightening to think that some day,instead of machines working for us,we will be working for them; or,even worse,not working at all.By 2018,it's said that 50percent of American jobs will be done by computers.People with little knowledge and few skills had got most of these jobs.However,with artificially intelligent machines,even highly educated and highly skilled workers may be out of work.Engineers,doctors,and even scientists may find themselves jobless.
In 19th century England,there was a group called the Luddites.They were textile(纺织的) workers whose jobs had been replaced by machines.They destroyed the machines in hopes of getting their jobs back.It didn't work.Technology moved forward,as it always does,and people had to adapt (适应).
Perhaps one day we will have to use our"real'intelligence to make sure a machine's‘artificial'intelligence doesn't lose control and cause more harm than good.

42.What is artificial intelligence?C
A.A kind of new computer.
B.A group of smart people.
C.The ability of computers to do things that need thought.
D.The ability of humans to do things that require thought.
43.The workers destroyed the machines in 19th century England becauseD.
A.they were paid little
B.they hoped to get more money
C.machines broke down from time to time
D.machines took away their jobs
44.What can we know from the passage?B
A.People all believe that artificial intelligence is harmless to the world.
B.Elon Musk warned the public of the possible danger that artificial intelligence might bring.
C.Gray Scott doesn't think artificial intelligence is helpful to humans.
D.Nobody with knowledge and skills will be out of jobs in the future.
45.What's the main idea of the passage?D
A.Computers can think like people.
B.Machines with artificial intelligence will control the world.
C.People will control the machines with artificial intelligence.
D.Artificial intelligence makes people nervous.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.         the morning of May 10th,they finished their work.(  )
A.FromB.AtC.On

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.After doing some                 exercise,our bodies became                .(  )
A.relaxing; relaxingB.relaxed;relaxed
C.relaxing,relaxedD.relaxed,relaxing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.31.C
Before you argue with your boss,check with the boss's secretary to decide his mood.If he ate nails for breakfast,it is not a good idea to ask him for something.Even without the boss's secretary,there are keys to timing:don't approach the boss when he's on deadline; don't go in just before or after he has taken a vacation.
32.D
If you are mad,that will only make your boss mad.Calm down first.And don't let a particular concern open the floodgates for all your frustration.The boss will feel that you think negatively about the company and it is hopeless trying to change your mind.Then,maybe he will dismiss you.
33.B
Terrible argument can result when neither the employer nor the employee knows what is the problem the other wants to discuss.Sometimes the fight will go away when the problems are made clear.The employee has to get his point across clearly in order to make the boss understand it.
34.E
Your boss has enough on his mind without your adding more.If you can't put forward an immediate solution,at least suggest how to approach the problem.People who frequently present problems without solutions to their bosses may soon find they can't get past the secretary.
35.F
To deal effectively with a boss,it's important to consider his goals and pressure.If you can put yourself in the position of being a partner to the boss,then he will be naturally more inclined to work with you to achieve your goals.

A.Argue with Your Boss Everything You Want.
B.Make the Problems Clear.
C.Watch your timing.
D.Don't Go in When You Are Angry.
E.Propose Your Solution
F.Put Yourself in the Boss's Position.

查看答案和解析>>

同步练习册答案