| Lily,England Mary,a girl from America,is the most confident girl that I have ever met.She looks confident,but I don't have enough confidence and I am quite shy.We have very different personalities.This is why we are such good friends. | Lucy,Canada My best friend is Ana.We spent a lot of time together until we were 12years old in Canada.Then I moved to America with my family.When I went to college in New York,I saw Ana in my class.We were very glad to study together again. |
| Betty,Australia My best friend is Fanny.She is friendly and helpful.Once I got sick with flu and she came to take care of me.She is also very bright.But sometimes she gets angry,she usually shouts at me for my being late. | Yamato,Japan I love to spend time with Dick.We share the same sense of humor.We like telling jokes and enjoy talking about the funny things we did when were children. |
分析 这是几个女孩子在谈论自己最好的朋友,包括姓名,国籍,爱好等信息.
解答 41.A 细节理解题.根据第一栏Mary,a girl from America可知玛丽来自美国,故选A.
42.B 细节理解题.根据第二栏We spent a lot of time together until we were 12years old in Canada.Then I moved to America with my family.可知露西12岁是搬到了美国,故选B.
43.C 细节理解题.根据最后一栏的I love to spend time with Dick.We share the same sense of humor.We like telling jokes and enjoy talking about the funny things we did when were children.可知Yamato和 Dick 都喜欢讲笑话,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| This was a very busy week.This Friday was Mother's Day,and there were lots of activities at school this week. ▲5/7Tues. Johnson,our new music teacher,taught us"Mother",a beautiful song about our love for mothers.And Miss Alice told us the story of Mother's Day.The idea of a day for mothers was first given by Miss Anna of Philadelphia.As a result of her hard work,the celebration of the first American Mother's Day was held in Philadelphia(费城)on May 10,1908.Soon the holiday became popular all over the country and around the world. ▲5/8Wed. We practiced"Mother"today.We prepared some songs and games to show our love to our mothers.This was going to be a special present for our parents on Friday. ▲5/9Thurs. It took us two hours to decorate our classroom for PAT DAY.I was tired.Mom was also nervous.It would be the first time for her to meet our teachers.She had always been nervous about talking to teachers since she was a child.That's funny! ▲5/10Fri. There were many activities at school.One of them was PAT DAY.Mom and Dad both came to the school.I was a little nervous.What did our teachers had told them? Allen |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com