精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
14.
John Smith
Family doctor
Smith's Health Office
10 Kent Street,Singapore
Tel:42356777
 
Chen Limei
Volleyball coach
National Volleyball Team
E-Mail:chenlm@nvt.com.cn
 
Tim Miller
Salesman
Sunnylife Supermarket
1324 Stone Street,Toronto
Tel:556-6667
E-MAIL:tim@sunnylife.com
Mark Woodhouse
Lawyer
TRUST LAW OFFICE
123 Brown Street,New York
Tel:423-5567
56.John Smith isC.
A.a lawyerB.a coachC.a doctorD.a salesman
57.B does NOT have a phone number.
A.John Smith B.Chen Limei
C.Tim Miller D.Mark Woodhouse
58.You can buy your sister something for Children's Day inC.
A.Smith's Health OfficeB.Trust Law Office
C.Sunnylife SupermarketD.National Volleyball Team
59.Bob has some business trouble.He canC to ask a lawyer for advice.
A.call 423-5567B.call 556-6667
C.call 42356777D.e-mail to chenlm@nvt.com.cn
60.The materials we read above areB.
A.ID cardsB.name cardsC.student cardsD.library cards.

分析 这是几个人的名片,包括医生,排球教练,售货员和律师.

解答 56.C细节理解题.根据John Smith  Family doctor可知John Smith 是个医生,故选C.
57.B细节理解题.根据各个名片的联系方式可知第二个没有电话号码,所以Chen Limei没有电话,故选B.
58.C细节理解题.根据题干可知你要为妹妹买儿童节礼物,应该去超市,故选C.
59.C细节理解题.根据最后一个名片Tel:423-5567可知如果需要律师可以拨打这个电话,故选C.
60.B细节理解题.根据文章内容可知这是几个人的名片,故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.With so many things going on in your life and the pressure (压力).of work and society,you may start thinking it is not wise at all to start a hobby.But the reason that stops you from getting into a hobby is the s(81)ame reason why you should surely take up a hobby.
Hobbies can r(82)educepressure.There is nothing wrong with focusing on your job.After all,it is your way of making money.H(83)owever,when you focus on work too much,you may forget about other aspects (方面)of your life.That is when things start to go wrong.What you have to think about is this:even the richest people are not pleased with money or material things a(84)lone.We all need a space where we can become ourselves,without any pressure.
Hobbies can help recover (恢复)not only your p(85)hysicalenergy but also your emotional (情感的)energy.And that will be shown in all aspects of your life.Although you can relax by sleeping or doing nothing,a hobby has a different relaxing effect.Doing nothing can relax your tired body,but it is no solution to a tired m(86)ind.That is the big difference between the two.
A hobby is a great way to spend time on your enjoyment.But if you are thinking that a hobby is all about being quiet,then you are wrong.In fact,hobbies can also be h(87)elpful to your social skills.Hobbies can even help to expand (拓展)your network,and that can become an advantage to your job.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.Welcome to Little Star Children's Book Centre
This week's specials(特价书):
48.What's the name of the cat?B
A.Danny
B.Puss
C.Dreamland
D.Little Star
49.How many pictures are there in The Secret Key?D
A.Sixty
B.Forty-eight
C.Forty-five
D.Twenty-eight
50.If you want to read about dinosaurs,you should buyC.
A.Puss the Cat
B.A Monkey's Adventure
C.The Lost World
D.The Secret Key.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.我想装扮成猴王一定很酷.
I think it must be cool todress up as the Monkey King.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.几个月前,我们对小苹果是这首歌很感兴趣.
Wewere interested in the song Small Apple.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.It is August 2040.People in Garden ciry are buying their homes and cars on the Internet from QuickBuycom.Here is he website.

38.Which of the following is the best for the blank in Paragraph 2?A
A.It is also smart.
B.It is also common.
C.It is also quiet.
D.It is also beautiful.
39.According to the passage,we canBin the CJ3.
①get information about the weather
②book a restaurant
③order the food
④see all the traffic ahead of us
⑤know where we are
A.①②③⑤
B.①②④⑤
C.①③④⑤
D.②③④⑤
40.According to Mr.Jacky Hu•he feels good driving the CJ3 becauseC•
A.it is new
B.it isn't expensive
C.it doesn't pollute the city
D.it has Internet connection
41.Which word can be used to describe born the house and the car?D
A.Large.
B.Small.
C.Cheap.
D.Green.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.
46.You can't playBin the ball games club.
A.basketball    
B.baseball  
C.tennis
47.You can learn about Kung fu onB
A.Saturday morning   
B.Saturday evening   
C.Sunday evening
48.Who can join the roller skating club?B
A.Mary,a five-year-old girl.
B.Jim,Mary'sbrother,a ten-year-old boy
C.Mr.Green,Mary's father
49.What does the underlined word"Cyeling"mean?C
A.Going on foot
B.Travelling by car
C.Going by bike
50.Which of the following is NOT true?A
A.You can play football on Saturday in the ball games club.
B.You can have many friends in the roller skating club.
C.You can call the Kung fu club at 9763254.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-I can't carry (搬动) this box.Can you _________ me?
-OK.(  )
A.seeB.askC.helpD.meet

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-Does Mr.Johnson teach      English?
-Yes,     does.(  )
A.our; heB.him; sheC.their; sheD.her; he

查看答案和解析>>

同步练习册答案