精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
18.An English traveler found himself in Norway with only enough money to buy the ticket for his journey back home.As he knew that it would take him only two days to get to England,he decided that he could easily spend the time without food.So he bought a ticket and got on the ship.The man closed his ears to the sound of the lunch bell.When dinnertime came,he didn't go to dinning room,saying that he was not feeling very well.
The next morning he still didn't have breakfast and at lunchtime he again stayed in his room.But at dinnertime he was so hungry that he went to the dinning room and ate everything the waiter put in front of him.He got ready for the quarrel.
"Bring me the bill,"he said."The bill,sir?"said the waiter in surprise."There isn't any bill.On our ship meals are included (包括) in the money for the ticket,"said the waiter.

61.The story happenedB.
A.in England         
B.on a ship from Norway to England
C.in Norway         
D.on a ship from England to Norway
62.Why didn't the traveler go to the dinning room first?A
A.Because he had no money
B.Because he didn't feel very well
C.Because he didn't want to eat anything
D.Because he didn't hear the sound of the bell
63The traveler went to the dinning room to eat something becauseD.
A.his friend had given him some money
B.the waiter had asked him to change his mind
C.he learned that there was no bill on the ship
D.he was too hungry
64.How many meals did the traveler have on the ship?A
A.Only one    
B.Two    
C.Three   
D.None
65.After the traveler finished eating,D.
A.he had a quarrel with waiter over the bill
B.he drank a lot
C.he asked the waiter to bring him the change(零钱)
D.he came to know that travelers on the ship had free meals.

分析 在挪威,一个英国的旅行者发现他只够钱买票回家的了.由于他知道只需要两天就能回到英格兰,他决定不吃东西可以让时间好打发一些.所以他买了一张票上了船.当午餐铃声响起来时,他装听不见.当要用晚餐时,他没去餐厅,说他觉得不是很舒服.
第二天一早,他依旧没吃早餐,午餐也还是呆在自己的房间里.但是,晚餐时,他实在是太饿了以致于他来到餐厅吃掉了侍者给他上的每样菜.他已经准备好要吵一架了.
"给我把账单拿来."他说,"先生,账单吗?"侍者很奇怪的问道."这没账单.我们船上的餐费是包括在船票里了的."这个侍者说道.

解答 61:答案B 细节理解题.根据短文第一段描述,可知这个故事发生在从挪威去伦敦的船上.故选B.
62:答案A 细节理解题.根据An English traveler found himself in Norway with only enough money to buy the ticket for him to go back home.描述,可知他的钱只够买回家的船票了.故选A.
63:答案D 细节理解题.根据短文第二段But at dinnertime he was so hungry that he went to the dinning room and ate everything the waiter put in front of him.描述,可知他去餐厅吃饭是因为他太饿了.故选D.
64:答案A 理解猜测题.由文章可知,他因为没钱一直忍着不吃饭,错过了早饭和午饭,直到晚上忍不住了才去餐厅大吃了一顿,所以他一共就在船上吃了一顿,故选A.
65:答案D 细节理解题,根据短文第三段"There isn't any bill.On our ship meals are included (包括) in the money for the ticket,"said the waiter.描述,可知船上的饭食是免费的.故选D.

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

8.Let's go and help the old man to cross the road.(改为反意疑问句)
Let's go and help the old man to cross the road,shall we?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.---Mary,I want to know ______.
---Deng Ziqi's.She is very popular now.(  )
A.whose songs do you like bestB.whose songs you like best
C.which singer do you like bestD.which singer you like best

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.---What did the woman ask you just now?
---She asked ________.(  )
A.who was I waiting for
B.where I live
C.how she could get to the post office
D.if I can help her or not

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.I would rather        a low score in the exam than      .(  )
A.get; cheatB.to get; cheat
C.getting; cheatingD.get; to cheat

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Niushou Hill is an area of naturalbeauty(beautiful).It attracts lots of tourists every spring.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2017届新疆兵团四师七十一团中学九年级上第一次月考英语卷(解析版) 题型:翻译

翻译:根据中文提示完成句子,每空限填一词。

1.我开着卧室的灯睡觉。

I go to sleep the light .

2.当其他人犯错误的时候,不要嘲笑他们。

Don’t ______ ______ others when they make mistakes.

3.我不知道该穿什么。

I don’t know ______ ______ wear.

4.假如你有一百万美元你会做什么?

What ______ you do if you ______ a million dollars?

5.这是谁的笔记本?

______ ______ is this ?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2017届新疆兵团四师七十一团中学九年级上第一次月考英语卷(解析版) 题型:单项填空

Jack likes playing soccer, but he doesn’t like playing piano.

A. /, / B. the, / C. /, the

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.We were glad to celebrate our motherland,China's ssixtieth birthday on October 1st,2009.

查看答案和解析>>

同步练习册答案