分析 文章大意:这是一篇人物故事类阅读,本文介绍了一个由一篇报纸故事引发的对孩子的教育.让孩子们知道只有自己做事去帮助别人,才能给别人带来快乐,也是自己最大的快乐.
解答 36.答案:A.推理判断题.根据短文第二段Some children in the hospital must stay in bed for many weeks.Toys are needed to keep these sick children happy and quiet.医院里有些孩子必须卧床几周.需要玩具来让这些生病的孩子快乐和安静.描述,可知第一篇报纸故事是关于儿童医院的生病孩子的,故选A.
37.答案:C.推理判断题.根据短文中句子Mrs.Weeks smiled."Do you think you could make toys?"she asked.On Saturday afternoon,Mrs.Weeks took the children to the hospital with the toys made by her students.Weeks太太笑了.你认为你会做玩具吗?"她问.星期六下午,Weeks太太带着学生们的玩具带孩子们去了医院.描述,可知Weeks老师让学生们自己制作玩具送给儿童医院的孩子们,故选C.
38.答案:C.推理判断题.根据短文第二段The doctors in Children"s Hospital are asking for money for children"s toys.儿童医院的医生们正在为孩子们的玩具筹钱.描述,可知儿童医院的医生们没有足够的玩具来让孩子们高兴和安静了,故选C.
39.答案:D.细节理解题.根据第一句Mrs.Weeks was reading a newspaper story to her class.Weeks太太正在给她的学生读报纸上的新闻.及倒数第二行The toys were made by the pupils of Grade Three in Green Street Primary School这些玩具是由格林小学三年级的学生制作的.可知她是小学老师,故选D.
40.答案:D.细节理解题.根据短文中句子Mrs.Weeks smiled."Do you think you could make toys?"she asked."Great!Let's begin to make toys tomorrow."said Mrs.Weeks. On Saturday afternoon,Mrs.Weeks took the children to the hospital with the toys made by her students.太太笑了.你认为你会做玩具吗?"她问."太棒了!让我们明天开始制作玩具."Weeks女士说.星期六下午,Weeks太太带着学生们的玩具带孩子们去了医院.描述,可知Weeks老师是想教孩子们自己做事情来帮助别人,故选D.
点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.
科目:初中英语 来源: 题型:解答题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Birthdays are more interesting when you (56)spend them with your friends. | |
| Sam | asks his animal friends for (57)help. |
| The pig | takes some (58)eggs. |
| The dog | goes to shop to buy some sugar. |
| The chicken | takes flour(面粉). |
| The cat | takes milk. |
| The monkey | gets red apples (59)from trees. |
| They work hard to make a (60)delicious cake. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Animals | Description words | Countries |
| The lions | They look kind of scary but they are really (21) | South Africa |
| The elephants | They are (22) | Thailand |
| The tigers | They are scary. | Thailand |
| The(23) | They are very (24) and beautiful. | China |
| The koalas | They look (25). | Australia |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com