精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

School Notice Column

1.If you buy all the movie posters, you should pay yuan.

A.115 B. 162 C.297 D. 526

2.What can we make with the ingredients in Today’s Recipe Column?

A. Beet noodles. B. Tomato soup. C. Fruit salad. D. Vegetable salad:

3.We can go mountain climbing during

A. Women's Day B. May Day C. Children's Day D. Mid-autumn Day

4.There are rules for the school bus

A. two B. six . C. eight D. twelve

5.We can enjoy Scottish Dancing, at 8:00 pm at

A. Jackie Club B. Citizens' Park

C. School Dininghall D. Hangzhou CO. LTD

 

1.C

2.C

3.B

4.B

5.A

【解析】

试题分析:这篇短文主要包含了五则广告或通知信息;具体内容包括了海报的销售信息;攀登俱乐部的爬山运动通知;苏格兰舞蹈信息;制作水果沙拉的食谱信息;乘坐校车的规则等。

1.判断推理题。根据第一则广告信息得知,三种海报的价格分别为80元人民币,20美元和15美元;而1美元相当于6.2元人民币;故一共需要人民币297元;故选C。

2.判断推理题。根据这则广告信息内容得知,有香蕉,苹果,西瓜,蜂蜜和酸奶;故可制作水果沙拉,选C。

3.细节理解题。根据广告Hiking Club攀登俱乐部得知,在五月一日参加爬山运动,故选B,五一劳动节。

4.细节理解题。根据最后一则通知得知,里面一共包含了六条乘坐校车的规则,故选B。

5.细节理解题。根据通知Scottish Dancing,得知,地点是Jackie俱乐部;故选A。

考点:广告布告类短文阅读。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2014年山东省东营市中考仿真模拟英语试卷(解析版) 题型:补充句子

I think the scene of the movie is beautiful .what about you? .

Which answer isn’t right?

A. Yes ,I think soB. I agree with you

C. You are quite right D .Don’t say so

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年安徽省毕业学业考试模拟卷二英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

What shaking the head means is not always the same in different countries.Maybe some visitors would be surprised when they first come to India.When they talk to an Indian,they would find he would often shake his head.The visitors might think that the Indian doesn’t like what they say.But in fact,they would be completely wrong.

Indians always shake their heads when they talk to others.It doesn’t mean “No”.If someone wants to visit India,he should know this,or he will be in trouble.

One day,a foreign officer went to India on business.He hired a car and asked an Indian to drive him.When he told his driver to take him to his office,the Indian shook his head at once.The officer said again and the driver shook his head again.At last the officer,of course,got angry.

“How dare you refuse my order?” he shouted,“Drive me to my office at once!”

The driver answered in quite a loud voice,too.“Yes,sir!” But to the officer’s surprise,the driver shook his head at the same time.

The car started and the foreign officer was now too surprised to say a word.He thought about it for a while,and then he nodded with a smile,“‘No’ means ‘Yes’ here!”

1.What does shaking one’s head mean all over the world?

A.Yes.B.No.C.Glad.D.Yes or No.

2.What should you do in India if you agree with somebody?

A.Shake your head. B.Nod your head.

C.Speak in a loud voice.D.Say it again and again.

3.Why did the officer go to India?

A.He went there to visit his friend.B.He went there to buy a car.

C.He went there to learn driving.D.He went there because of his job.

4.Why did the officer get angry?

A.Because the driver didn’t understand him.

B.Because the driver still shook his head after he said again.

C.Because the driver didn’t like the officer.

D.Because the driver didn’t answer in a loud voice.

5.What can we learn from the story?

A.When you are in India,you should always shake your head.

B.You shouldn’t shake your head if you’re a driver.

C.Shaking head will make others get angry.

D.Different countries have different customs.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年安徽省毕业学业考试模拟卷二英语试卷(解析版) 题型:单项填空

________spending our vacation in a noisy crowded city,why not try hiking in the country?

A.Instead ofB.Because ofC.As forD.Thanks to

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年安徽省名校毕业学业模拟考试英语试卷(解析版) 题型:书面表达

最近,洛阳小伙扶摔倒老人被讹一事引起了社会的广泛关注,人们都在议论还该不该去做好事,帮助他人。而“Positive Energy”一词早已对我们中国人产生了很大影响,因此,很多人并不会因此就不去做好事了。瞧!你身边就有很多助人为乐的同学,他们的事例值得我们学习。请根据下面表格信息给学校校刊写一篇短文,谈谈身边的好人好事,号召大家向他们学习。词数60—80(开头和结尾已给出,不计入总词数)

Who they are

What they usually do to help others

Liu Chang

make our school beautiful (clean the classroom..)

Li Bing

help other students with their studies…

Zhang Ling

help the people in trouble (cheer others up…)

Dear Editor,

In our school, some students are always thinking more of others and ready to help them. I am moved deeply. Here is what they usually do.

Liu Chang is a very good student.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I hope everyone can learn from them and do something for others.

Yours,

Mark

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年安徽省名校毕业学业模拟考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Give me a call to let me know you got home safely .

All right ,_____

A.I will !B.I surely do !C.Maybe not !D.impossibly !

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年安徽省名校毕业学业模拟考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空

You have finished writing an e-mail on computer , but too many mistakes in it . You can click _____ .

A.DeleteB.ForwardC.SendD.Draft

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年天津市武清区中考一模英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

 

New books this month

The Long Night

This is David Reilly’s first book. David became a writer after teaching English for several years.

Maha is a nurse in northern Australia. She works in a small hospital. One day a baby is so ill that Maha has to drive all night to get her to the nearest big city. They have a lot of problems getting there and…

 

Hard Work

This exciting story is Joanna’s twentieth. Hard Work is about Sombat. He works with his father, a carpenter, in Thailand. They work long, hard hours making tables and chairs, but they do not have any money. Then one day a man dressed all in black buys the most beautiful table in the shop…

Hospital or Cinema

Marcie Jacome, who studies English in London, wrote this story earlier this year.

Tina is a young Indian woman whose dream is to become a doctor. She goes to London to study English and medicine, but one day she meets a man who asks her to go to the USA with him to become a film star…What will Tina do?

1.The Long Night was written by .

A. David Reilly B. Maha C. Joanna D. Marcie Jacome

2.The story of Hard Work happened in .

A. Australia B. Thailand C. India D. England

3.From the passage we can see Tina is ________.

A. a doctor B. a film star C. a writer D. a college student

4. is about a difficult journey.

A. Hospital or Cinema B. Hard Work C. The Long Night D. Harry Potter

5.The passage above is .

A. an ad B. a story C. a novel D. a diary

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年四川省八年级上第一学月英语试卷(解析版) 题型:单项填空

My dad ________ a teacher when I grow up .

A. wants me to B. wants me to be

C. wants me D. wanted

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案