精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.-Hi,Tom,why are you so unhappy?
-I missed the match _____ the bad traffic.(  )
A.in order toB.since thenC.as a resultD.because of

分析 --汤姆,你为什么这么不高兴?
--我错过了比赛,因为这糟糕的交通.

解答 答案:D
in order to 为了,后跟短语;since then自从那时起;as a result结果是;because of因为,后跟短语,结合第一句句意是问为什么….回答应该用因为…,故选D.

点评 本题考查介词的辨析,介词的用法一般都是固定的.熟记介词的用法及结合语境是解答本题的关键.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.--Would you like to join us in the game?
--_____,for I have something important to attend to.(  )
A.I willB.I'd love toC.I won'tD.I'm afraid not

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

4.My life is always filled with sadness and little joy.However,no matter what happens,I can always face it bravely.
Last year,I couldn't believe the (16)Cthat I was allowed to enter the only key high school in my hometown.Then I rushed to my home and told my parents.But my father didn't seem as (17)Bas I was.He just kept smoking without saying a word and my mother put her head down and couldn't help (18)A.
I knew very well what my family was (19)D.My mum had been ill in bed for 2years.We lived a hard life and I couldn't continue my schooling.I felt so upset but I could say (20)Ato my parents.I decided (21)B my father with his work to support my family.
To my surprise,things completely changed (22)C the beginning of the new term.My head teacher came to my family with some money,which had been(23)Aby my schoolmates.He encouraged me,"Always have a dream."With tears in my eyes,I stepped into the key high school.
I have been studying hard since I entered the high school.Whenever I meet difficulties,I always (24)B my teacher and schoolmates.I have a college dream and I must work hard for it,no matter (25)D hard life is.Just as a great man says,"When one door shuts,another opens in life."
16.A.ideaB.storyC.newsD.thought
17.A.nervousB.excitedC.interestedD.worried
18.A.cryingB.laughingC.sayingD.shouting
19.A.aboutB.beforeC.againstD.like
20.A.nothingB.somethingC.anythingD.everything
21.A.helpB.to helpC.helpingD.helped
22.A.afterB.sinceC.beforeD.on
23.A.raisedB.spentC.plannedD.saved
24.A.dream ofB.think ofC.hear ofD.talk of
25.A.whatB.whichC.thatD.how

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.1.Where are the rainforests?
Rainforests cover six per cent of the Earth's surface.There are rainforests in many parts of the world but the biggest forests are in South America,Africa and South East Asia.There aren't any rainforests in Europe or North America.
2.What's in the rainforests?
About 75% of all the types of animals that we know come from rainforests.Thousands and thousands of animals live in rainforests.There are many very beautiful birds,insects and  reptiles.Many of them live in the trees,more than 30metres from the ground.There are also thousands of different plants-and lots of tall trees!It is always hot in a rainforest and
the ground is always wet.It is also dark.
3.Why are the rainforests important?
The rainforests are very important for us.We need them!The trees and other plants in the forest help to make the air that we breathe.They give us wood,rubber,fruits and many of our medicines.
4        
Unfortunately,in many places,the rainforests are in danger.For example,many years ago there was a large rainforest in Java.There were thousands of different plants and animals in the forest,but now there is nothing.People chopped down the trees because they wanted to grow rice.Many animals lived in the rainforest.Some of them went to other parts of Java but many of them disappeared-forever.The same thing is happening now in many other parts of the world.The rainforests are in danger.

38.In which of the following places can we find rainforests according to Paragraph 1?B
A.In the UK.B.In Asia.C.In the USA.D.In France.
39. Which of the following belongs to a kind of"reptile"?C
A.A sparrow.B.A swallow.C.A snake.D.A butterfly.
40.Which might be the best title for Paragraph 4?A
A.What's happening to the rainforests?
B.What can we find in the rainforests in Java?
C.Why did people chop down the trees in the rainforests?
D.Why did many plants and animals disappear in the rainforests?
41.What is the writer's purpose of writing the article?C
A.To tell us how to survive in the rainforests.
B.To help us know some living things in the rainforests.
C.To tell us to care about the protection of the rainforests.
D.To give us advice on how to make full use of the rainforests.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-Listen!Is that Pingping playing the guitar?
-No.It __________be Pingping.He has gone to Beijing.(  )
A.mustn'tB.mayC.can'tD.must

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.Coca-Cola,         world's largest soft drinks maker,has offered to buy_______China's top juice maker Hui-yuan Juice Group.(  )
A.the; theB.a; 不填C.the; aD.the; 不填

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.What is his speechmainly about?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.这个箱子太重了,我搬不动.
The box istoo heavy for meto carry.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.他跑得那么快,以致我不能捉住他.
He ranso fast that Icouldn't catch him.

查看答案和解析>>

同步练习册答案