精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

 

1.If you want to eat some seafood, you can go to ________.

A. Willie Mae's B. Natasha's Kitchen

C. EIFFEL SOCIETY D. HOSHUN RESTAURANT

2.You can call ________ if you want to have a taste of Southern home cooking.

A. 540-302-9717 B. 504-525-2951 C. 504-410-9997 D. 504-822-9503

3.You can eat some ________ food in EIFFEL SOCIETY.

A. Indian B. Russian C. Chinese D. Japanese

4.The latest business hour lasts until ________ among the four restaurants.

A. 2 am B. 3 am C. 3 pm D. l0:30 pm

5.You can have ____ choices if you want to have dinner at 6 pm on Saturday Evening.

A. one B. two C. three D. four

 

1.B

2.D

3.A

4.B

5.C

【解析】

试题分析:这篇短文主要是四则广告,分别介绍了四个各具特色的餐馆,它们的食物风格,营业时间和电话号码分别作了详细说明。

1.细节理解题。根据第三幅图画Natasha's Kitchen Russion seafood可知要想吃海鲜(seafood),就得去Natasha's Kitchen娜塔莎的厨房,故选B。

2.细节理解题。根据第四幅图画If you want a taste of good Southern home cooking. 504-822-9503可知如果你想品尝南方家常美味你可以拨打电话504-822-9503,故选D。

3.细节理解题。根据第二幅图画EIFFEL SOCIETY、Traditional Indian可知如果你在EIFFEL SOCIETY,你可以吃到传统的印度食物,故选A。

4.细节理解题。结合四副图画的营业时间可知最晚的持续到凌晨三点,故选B。

5.细节理解题。结合第一、第二和第三图画可知如果你周六晚六点吃完饭你有三次选择的地方,故选C。

考点:广告类短文阅读。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2014届山东省临沂市沂水县九年级第一学期期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空

—We are going to play in tomorrow’s football match.I feel very nervous.Dad.

—________.I'm sure you can win the match.

A.Sorry B.Take it easy

C.Good idea D.Have fun

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014届安徽省十大名校九年级第四次月考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

Most of us are the only child in the family! We have no little brother or big sister . Our family consists of our mom , our dad and us . We are growing up in a world greatly different from our parents’ . Yet we will be the future leader of China. We will someday have to work together and carry China into the beautiful future . So , we must learn to love each other like brothers and sisters !

It’ s hard to think about how different life would be if we had a brother or a sister . We never have to share anything at home ! of course , we might have cousins, but we don’ t have to live with them ! Our parents try to give us the best , and the best doesn’t need sharing between two or three children . Do we ever ask ourselves if we are spoiled(宠坏)?

Someone thinks that we are spoiled because we don’t know the value of money, because we don’ t know how hard our parents work but mainly because we many children don’ t know how to love ! We don’ t want others to regard us as spoiled , do we ? Well, why not start now to help our parents at home or share a game with one of our friends? In a word, We must learn to love each other !

1.How many people are there in most families in modern China ?

A.ThreeB.FiveC.SixD.Seven

2.As Chinese teenagers , what’ s our duty in the future ?

A.To look after brother and sisters .

B.To help parents do the housework .

C.To carry china into the beautiful future .

D.To save more money .

3.As the only child in the family , we share the best things with _____ .

A.our cousinsB.our brothers and sisters

C.anyoneD.nobody

4.What’ s the main reason that someone thinks we are spoiled ?

A.That we don’ t know how to love .

B.That we don’ t know how to use money .

C.That we only share games with our friends .

D.That we don’ t know hard our parents work .

5.The passage mainly tells us _____ .

A.we should help our parents

B.we should learn to love each other

C.we should have brothers and sisters

D.we should be kind to our classmates

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014届安徽省十大名校九年级第四次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Every Earth Day , We are made _____ signs to warn people to protect the nature .

A.designB.designedC.to designD.Designing

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014届安徽省十大名校九年级第四次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Gina , you’ re late again . I don’t want to listen to your any _____ .

Sorry , I think I get up early as usual .

A.expressionB.excuseC.progressD.Course

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014届安徽巢湖柘皋中心学校第二学期初三第一次月考英语卷(解析版) 题型:完型填空

The umbrella is a very common object. It keeps the and the sun off the people. Most umbrellas can be folded up(折叠) so it is to carry them.

However, the umbrella has not always been as as it is now. In the past, it was a symbol of importance. Some African countries still use umbrellas in this .Someone carries an umbrella and walks behind the king or important person.

Umbrellas are very old. People in different parts of the world began to umbrellas at different times. The Chinese had them more than 3,000 years ago. From there, umbrellas to India and Egypt. In Greece and Rome, wouldn’t use them. They believed umbrellas were only for women.

England was the first country in Europe where common people used umbrellas against rain. The weather there is very and umbrellas are very useful.

Everybody uses umbrellas today. The next time you one, thinking that for centuries only great men and women used them, you’ll feel you are important people, too.

1.A. rain B. could C. air D. water

2.A. lovely B. cheap C. hard D. easy

3.A. light B. heavy C. common D. special

4.A. way B. size C. reason D. place

5.A. discover B. use C. examine D. discuss

6.A. walked B. travelled C. rode D. flew

7.A. children B. parents C. men D. women

8.A. probably B. already C. suddenly D. immediately

9.A. sunny B. rainy C.snowy D. windy

10.A. sell B. return C. borrow D. carry

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014届安徽巢湖柘皋中心学校第二学期初三第一次月考英语卷(解析版) 题型:单项填空

—We have red and yellow T-shirts. Which color do you like?

—I’m afraid . I think blue will be OK.

A. both B. either C. neither D. none

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014学年重庆市七年级下阶段性测试(一)英语试卷(组卷版) 题型:阅读理解

Visiting Mineral City!

Mineral City is an interesting place to visit. It is a beautiful little town with many old buildings.

Take a walk through the center of the town on Main Street. Look first at the Mineral City Hotel. It is on the corner of Main Street and Glenn Avenue. It is about 150 years old and people will stay there. There is an interesting old building across the street from the hotel. This was a post office. Now it is a store for books and videos. There are many places to eat on Main Street. You can get lunch or dinner in one of these places. There is a park between Main Street and Oak Street. You can sit on a bench(长凳)in the park. It is nice and quiet, and you can enjoy the trees and flowers.

You can also take a walk down Glenn Avenue. Look at the old buildings and interesting little stores on this street.

1..Mineral City is ______.

A.a big city B.a busy city

C.a beautiful town D.an old building

2.The store for books and videos is ______.

A. across the street from the hotel

B. on the corner of Oak Street

C. on Glenn Avenue

D. behind the park

3.There is a ______ park between Main Street and Oak Street.

A. beautiful and old B. nice and quiet

C. busy and dirty D. big and interesting

4.There are some________ on Glenn Avenue.

A .hotels

B.post office

C. new buildings and quiet parks

D. old buildings and interesting little stores

5.Which is NOT true?

A. The Mineral City Hotel is on the corner of Main Street and Glenn Avenue.

B. The Mineral City Hotel is about 150 years old.

C. There are many places to eat on Main Street.

D. The Mineral City Hotel is a beautiful and new building.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014学年贵州省八年级下期末模拟英语试卷(解析版) 题型:单项填空

— I have some problems with my English grammar.

— Well, I am in     situation. Grammar has never been easy for me.

A. a different B. the similar

C. the oppositeD. a wrong

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案