精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.Mr.White is a teacher in our school.He is from Canada.He came to China two years ago.He is kind and helpful.We all like him.His son,Rick,is my good friend.We are in the same class.
Today is June 25th.It is Rick's fourteenth birthday.We plan to hold a party for him.Here is the program for his birthday party.

73.My classmate,Rick,comes fromCanada.
74.Rick's father is ateacher/Canadian.
75.Rick was born onJune/Jun.25th.
76.Maria will performballetat the party.
77.Sallywill play the piano because she is good at it.

分析 怀特先生是我们学校的一位老师,他是从加拿大来的.他两年前来到中国.他很善良并且乐于助人.我们都很喜欢他.他的儿子瑞克,是我的好朋友,我们在同一个班.今天是6月25日,是瑞克的十四岁生日,我们打算为他举办一个聚会.以下是生日聚会的节目.

解答 73.答案Canada 细节理解题 由文中 He is from Canada 可知 他是从加拿大来的,故填Canada
74.答案teacher/Canadian 细节理解题 由文中 Mr.White is a teacher in our school.He is from Canada可知 怀特先生是我们学校的一位老师,他是从加拿大来的,既是一位老师也是一个加拿大人,故填teacher/Canadian
75.答案June/Jun.细节理解题 由文中 Today is June 25th.It is Rick's fourteenth birthday可知 今天是6月25日,是瑞克的十四岁生日,故填June/Jun
76.答案ballet 细节理解题 由节目单的第四项 ballet----Maria 可知 她表演的是芭蕾舞,故填ballet
77.答案Sally 细节理解题 由节目单的第七项 piano playing----Sally 可知 她表演的是弹钢琴,故填Sally

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.--What should we pay attention to when travelling in Southeast Asia?
--Remember to use ________ hands to pass things to someone else.(  )
A.allB.eachC.eitherD.both

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Is it always easier ________ friends than to keep them?(  )
A.makingB.makeC.to makeD.made

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.There      a factory in front of my school 10years ago.(  )
A.used to haveB.was used to be
C.used to beD.was used to have

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-Liu Xiang has announced the end of his sporting career.
-      .But I think he is still one of the greatest athletes in China.(  )
A.Don't mention itB.That's such a pity
C.I can't agree moreD.I'm afraid he couldn't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

10.根据对话内容,从所给的七个选项中选出可以填入空白处的最佳选项,使对话内容完整.(有两项为多余选项)
A.When will it start?
B.Will you be free tomorrow?
C.Remember to tell Betty!
D.Would you like to come to the party?
E.Where shall we meet?
F.What would you like to drink?
G.I want to hold a party for her in my house.

Daming:Hi,Lingling!
Lingling:Hi,Daming!(46)B
Daming:Yes.What's up?
Lingling:Tomorrow is Sally's birthday.(47)GYou know,she's alone in China.
Daming:That's a good idea!You are so kind.
Lingling:(48)D
Daming:Yes,I'd love to.(49)A   
Lingling:At five o'clock in the afternoon.
Daming:OK.I'll get to your house on time.
Lingling:(50)C
Daming:I will.Bye.
Lingling:Bye.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.对于我们来说,每天都练习说英语是很有必要的.
Itis necessaryfor usto practicespeaking English every day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.我们愿意保护濒临灭绝的野生动物.
We're willing toprotect endangered wild animals.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.Children should learn to look afterthemselves instead of depending on their parents.(they)

查看答案和解析>>

同步练习册答案