| 46.Every day the bad Queen asks her mirror:"Mirror,Mirror,on the wall,who's the most beautiful of us all?"And every day the mirror replies,"You are!"…until one day it says,"The Princess!"So the Queen is so angry that she decides to kill the Princess who has skin as white as snow.She doesn't expect the girl to find not one but seven tiny men. |
| 47.Finally,the man gets to a lonely island.Luckily,he gets some tools,food and drinks,knives and guns from the broken ship he took.Later,he finds a cave (山洞) to live in.But one day,he finds some large footprints in the sand.Is there anyone else on the land?Who is running towards his cave? |
| 48.Without parents,the girl is taken to a boarding school.Though she has a hard time there,she gets education and later becomes a teacher.However,she gets so bored with her life that she is thirsty for the outside world.So she sends an ad for a job.Will she get a reply?Will she get everything she fights for-freedom,fairness and true love? |
| 49.When the young man meets his long-lost uncle,he finds a magic lamp that changes his life.Inside is a genie(精灵) with the power to make wishes come true.But can even the genie help the young man win the beautiful young girl?And is his long-lost uncle all he seems…? |
| 50.Here is the boy who is like you in some ways.He thinks school life is boring and looks forward to something exciting.One day,he enters a cave with his friend.They walk deeper and deeper into the cave.Unluckily,their candle is put out and they get lost in the dark.Can they get out of the cave?With other exciting things will they experience? |
分析 46.每天,坏王后问魔镜:"魔镜,魔镜,谁是我们当中最美丽的?"直到有一天它说:"公主!"王后非常生气,决定杀了这个皮肤洁白如雪的公主,她不指望这个女孩能找到一个只有七个小个子的男人.
47.最后,他来到一个孤岛.幸运的是,他得到了一些工具,食品和饮料,从破船他带着刀和枪.后来,他发现了一个洞穴居住.但是有一天,他在沙滩上发现的一些大脚印.在这片土地上的其他人吗?是谁朝自己的洞穴跑?
48.从小父母去世,然后被送到一所学校学习,最后成为了老师,但是感觉很无聊,就去找工作了.
49.当男人找到自己的妻子的时候,意外发现了一个有魔法的神灯,可以帮助他实现愿望.
50.小男孩认为学校生活很无聊,所以出去和朋友一起冒险,这次他们去的是一个洞穴.
解答 46.C.推理判断题,文中提到"she decides to kill the Princess who has skin as white as snow"他决定要杀了白雪公主,由此推测这应该是讲述有关白雪公主的事情,选择C.
47.F.推理判断题,文中提到"Finally,the man gets to a lonely island"最后,他流落到一个荒岛上,开始了荒岛漂流,由此推测应该是鲁滨逊漂流记,选择F.
48.D.推理判断题,文中提到"Though she has a hard time there,she gets education and later becomes a teacher"她上完学之后成为一名老师,成为老师之后应该会教书,遍历图片应该选择D,讲述的是简爱中的片段,图片中她正在看书.
49.A.推理判断题,文中提到"When the young man meets his long-lost uncle,he finds a magic lamp that changes his life"当他去找他失散已久的妻子的时候,他发现了一个有魔法的神灯,由此推测应该是阿拉丁神灯的故事,选择A.
50.B.推理判断题,文中提到"One day,he enters a cave with his friend.They walk deeper and deeper into the cave"有一天,小男孩和他的朋友进入一个洞穴,越走越深…由此推测应该是在冒险,选择B.
点评 完成配对阅读题时抓住各段的主题句和核心词,尤其是反复出现的核心词,重点关注段落首句与末句.找出与段落主题句同义或包含段落核心词的选项即可选出正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | place | B. | land | C. | room | D. | floor |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | something sweet | B. | anything sweet | C. | nothing sweet |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | were planting | B. | planted | C. | are planting |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com