精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.Name:Off the Beaten Path
Cover price:30.00
Our price:19.80
The best-selling Reader's Digest travel book has 40% new content including over 200new sites,over 200new full-color photographs,and all-new,up-to-date maps.It focuses on more than 1,000of the United States'most overlooked must-see destinations.
Name:Container Gardens by Number
Cover price:15.95
Our price:9.49
A unique book contains 50easy-to-follow container designs.Each design provides a simple numbered planting plan that shows exactly how to create each display,with an instruction of the finished planter and in-depth plant information.The plans are easy to follow and for any type of living space or garden.
Name:Best Weekend Projects
Cover price:17.95
Our price:13.96
Choose from 80unique ideas to create an extraordinary living space.The projects are practical,as well as attractive,and will improve your home and yard and can be made in a weekend.These 80well-designed projects are presented in a clear,easy-to-follow style that addresses readers in an accessible,user-friendly tone.
Name:l80l Home Remedies(治疗方案)
Cover price:40.00
Our price:29.96
Plenty of health complaints can be handled at home.Each and every remedy will be tested by a doctor to make sure it is safe and sound.
Dozens of conditions are covered,from headaches,sunburn,bad breath,and blisters(起泡;起疮)to allergies,and hiccups(打嗝).

66.You can most probably read the passage in aD.
A.travel guide                  
B.medicine booklet
C.textbook                     
D.newspaper
67.How much money could you save if you want to buy a travel book?A
A.10.20.
B.6.46.
C.13.96.
D.19.80.
68.Which of the following could help you to deal with common diseases without a doctor?C
A.Off the Beaten Path.
B.Container Gardens by Number.
C.1801Home Remedies.
D.Best Weekend Projects.
69.Which of the following is NOT true according to the passage?B
A.Container Gardens by Number can help you improve your gardening skills.
B.Off the Beaten Path covers about 1,000famous traveling sites all over the world.
C.Best Weekend Projects may be useful for you to modify your living room.
D.1801Home Remedies is designed for home use.
70.What's the purpose of the passage?A
A.To advise readers to buy their books.
B.To advise readers to read more in spare time.
C.To share the pleasure of reading with readers.
D.To share his opinion about the books with readers.

分析 这是报纸上的几个广告.介绍了几本书的内容和优惠信息.

解答 66.D推理判断题,根据文章内容可知,这是广告,所以是出现在报纸上的.故选D.  
67.A推理判断题,根据Cover price:30.00Our price:19.80可知买这本书可省10.2美元.故选A.
68.C事实细节题,根据1801Home Remedies的Plenty of health complaints can be handled at home可知大量的健康问题可以在家里处理.故选C.
69.B推理判断题,根据It focuses on more than 1,000 of the United States'most overlooked must-see destinations可知是美国的一千多个景点而不是世界上的,B是错误的.故选B.
70.A推理判断题,文章里给出了每个部分的价格,所以是鼓励读者买书的.故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.The Internet has opened up a whole new online world for us to meet,chat and go where we have never been before.
But just as in face to face communication,there are some rules of behavior that should be followed when on line.(106)D Imagine how you'd feel if you were in the other person's shoes.
For anything you're about to send:ask yourself,"Would I say this to the person's face?"if the answer is no,rewrite and reread.(107)B
If someone in the chat room is rude to you,your instinct (本能) is to fire back in the same manner.But try not to do so.(108)F If it was caused by a disagreement with another member,try to fix the situation by politely discussing it.Remember to respect the beliefs and opinions of others in the chat room.
(109)COffer advice when asked by newcomers,as they may not be sure what to do or how to communicate.When someone makes a mistake,whether it's a stupid question or an unnecessarily long answer,be kind about it.If it is a small mistake,you may not need to say anything.Even if you feel strongly about it,think twice before saying anything.Having good manners yourself doesn't give you right ( 权利) to correct everyone else.(110)G At the same time,if you find you are wrong,be sure to correct yourself and apologize (道歉) to those that you have offended (冒犯).
It is not polite to ask others personal questions such as their age,sex and marital status (婚姻状况).Unless you know the person very well,and you are both comfortable with sharing personal information,don't ask such questions.

A.It's natural that there are some people who speak rudely or make mistakes online.
B.Repeat the process till you feel comfortable saying the words to the person's face.
C.Everyone was new to the network once.
D.The basic rule is simple:treat others in the same way you would want to be treated.
E.When you send short messages to a person online,you must say something beautiful to hear.
F.You should either ignore (忽视) the person,or use your chat software to block (阻止,限制) their messages.
G.If you do decide to tell someone about a mistake,point it out politely.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

18.Write a letter in at least 60 words according to the given situation (根据所给情景写一封不少于60词的信)
假如你是王芳,最近你收到了你好朋友Ann的信.她正为她的学习而烦恼.请你根据她的信写一封回信,给她一些建议.(注意:建议不得少于两条)
Words and phrasesfor reference (以下短语仅供参考)
Improve;I suggest that…; useful methods; be relaxed;
(注意:1.开头、结尾已给出,不计入总词数 2.短文中不得出现考生的姓名、校名及其他相关信息,否则不予评分)
Dear Wang Fang,
I'm so worried about my study.I understand what the teacher says,but i forget most of it after class.Could you please give me some advice?
Yours,Ann
Dear Ann,
Nice to hear from you.
Knowingthatyouarehavingtroubleinstudy,I'dliketogiveyousomeadvice.
Firstly,Isuggestthatyoushouldtakeeffectiveandusefulmethods,【高分句型一】whichwillhelpyouto"dolesswithmore".Forexample,youshouldmakestudyplanbeforeclass,payattentiontotheteachersinclassandreviewwhatyouhavelearntafterclassintime.Besides,it'snousealwaysbeingnervousaboutyourstudy【高分句型二】.Relaxyourselfandstayinpeace.Itwouldbeagoodideaifyoutakeanactivepartinrecreationalactivitieslikesports.Finally,whynotaskhelpfromyouteachers,classmatesandparents?Theyarealwaysbehindyou.
Ihopeyouwillfindtheseideashelpful.
Yours,
Wang Fang.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.WHERE TO STAY IN BOSWELL (YOURGUIDE TO OUR BEST HOTELS)
Name/AddressRoom NumberSingle RoomDouble RoomSpecial Advantage
FRISE HOTEL
222Edward Road
Tel.4146433
1202535•French restaurant
•Coffee shop
•Telephone and TV set in each room
•Close to the city center
FAIRVIE HOTEL
129Nroth Road
Tel.5915620
4501218•Close to the airport
•Telephone in each room
•Asian  Restaurant
Garage(车库)
•Swimming pool
ORCHARD HOTEL
233 Edward Road
Tel.6416446
4701520•Facing First Hotel
•European(欧式的) restaurant
•Laundry
•dry-cleaning shops
OSAKA HOTEL
12364Venning Road
 Tel.6438200
1803040•Air-condition(空调)rooms
•Japanese and Chinese restaurants
•Swimming pool
•Large garden
81.Ifyou want to have a walk in the garden,you can go toD.
A.the Fairview Hotel                                  
B.the First Hotel     
C.the Orchard Hotel                                  
D.the Osaka Hotel
82.Thelowest price for a double room and single room isB.
A.25                 B.30               
C.35                 D.40
83.Thehotel close to the city centre hasAroom.
A.120              B.470                  C.450                D.180
84.Ifone of your friends comes over by plane,you want to pick him up in the earliesttime,you should go toD.
A.233Edward Road                                  
B.12364 Venning Road   
C.222 Edward Road                                       
D.129North Road
85.Whichhotel faces Orchard Hotel?A
A.The First Hotel                                      
B.TheOsaka Hotel 
C.The Fairview Hotel                                     
D.No Hotel.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.
kiss     with   relax  taste  cry
56.We feelrelaxed in the winter vacations.
57.The mother gave her baby a lovelykiss before leaving.
58.The program"Touch the heart of Chinese"on CCTV made mecry.
59.The poor children got back to schoolwith the help of the kind people.
60.Customers say the food at that restauranttastesdelicious.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.Mail-order Advertisement
Moonlight Company Products for a Sale Environment
A2477-HAND SOAP
You are going to love this natural soap.There are no chemicals in it.It is very good for y our hands and face.
D4545-MICROBIAL INSECTICIDE
Insects (昆虫)are going to run away from our new microbial insecticide (环保杀虫剂).It is safe and natural
B2377-HOME CLEANER
You are not going to need 5 or 6 chemical cleaners.You have Dr Clean!It is safe and strong,and it cleans everything in your house!
A2104-CANVAS BAG(帆布袋)
You are going to say,"No paper or plastic!"You have this excellent heavy canvas shopping bag
itemcodePrice
Natural shampooT6762﹩3.00
Microbial inswxticideD4545﹩2.50
Canvas bagA2104﹩4.00
Hand soapA2477﹩1.00
Home cleanerB2377﹩2.23
Postage:﹩3.50
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内.
56.What do you need if you want to kill ants?A
A.Microbial insecticide.
B.Moonlighi Company.
C.Canvas Bag.
D.Dr Clean.
57.You're going to love the natural soap,becauseC.
A.it is clean                          
B.ii smells sweet
C.there are no chemicals               
D.it is power'ul
58.How much will you pay if you want three shampoos and two canvas bag mailed to you?B
A.﹩12.25. 
B.﹩20.50. 
C.﹩13.50. 
D.﹩i7.
59.What does the underlined word"it'most probably refer to?D
A.Canvas bag. 
B.Chemical. 
C.The house. 
D.Dr Clean.
60.How many products are mentioned in the ads?C
A.3   
B.4    
C.4    
D.5.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.
Like reading?
Want an interesting book to read?
Here are our books.Just pick the one that you like best.
*****************************************************************************
The Best of the Song Books:By Harlan Coben
List Price:28.00 dollars  Price:21.00dollars            
You save:7.00dollars(25%)
Customer(顾客)Review:★★★

Bookmarks by Phillips:Magazine by Patricia Cornwell
List Price:24.00dollars            
Price:18.00dollars
You save:6.00dollars(25%)
Customer Review:★★★★
The Mystery of Breathing:A novel by Peril Klaus
List Price:15.00dollars     Price:12.00dollars            
You save:3.00dollars(20%)
CustomerReview:★★★

Ten Little Fingers:Books for babies by Annie Keble
List Price:25.00dollars            
Price:15.00dollars
You save:10.00dollars(40%)
Customer Review:★★★★★
*****************************************************************************
For further information,please click (点击)here..
47.Which book is the cheapest now?C
A.Ten Little Fingers            
B.Bookmarks by Phillips
C.The Mystery of Breathing       
D.The Best of the Song Books
48.If you buy one book The Little Fingers,how much can you save?D
A.3.00.
B.6.00.
C.7.00
D.10.00.
49.You read this advertisement most probablyC.
A.on the radio    
B.in a magazine
C.on the Internet        
D.in a newspaper.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Advertisements
( 1 )
HOUSE FOR SALE:Comfortable family home with large garden on north side of town.Three bedrooms,living room,kitchen,bathroom.Offers over£35,000.
The Browns are looking for a new house.Mr Brown wants to live on the north side of the town near his work.Mrs Brown wants a house with four bedrooms.Their children don't care what the house is like as long as the garden is big enough.

48.Why didn't the Browns buy the house in the advertisement?B
A.It was on the north side of the town.
B.There weren't enough bedroom.
C.There was no dining-room.
D.The garden wasn't big enough.
( 2 )
ASSISTANT(店员)WANTED for busy restaurant.
Some evening and weekend work.All meals free.Ring 3320178.
Ann has always wanted to work in a restaurant.She thinks it's an exciting place.The work is hard but she doesn't mind.She has to work in the evenings and at weekends but she can get some weekdays off.It's not very well paid,but who cares about money?

49.Why does Ann want to get the job in the restaurant?A
A.She thinks the job would be full of fun.
B.It's an easy job.
C.The place is good and the food is free.
D.She can get long holidays.
( 3 )
JOIN OUR FOOTBALL TEAM.Boys and girls wanted to play for a local football team.Aged 9~13.Meet in Green Park on Fridays at 3pm.
Tom:There's a new football team starting in the village,Mum.I'm old enough to  play in it.School is over at half past three,so I'd have plenty of time.
Mum:Well,I suppose you could do your homework in the evenings.But look,Tom,you haven't read the advertisement carefully.You can't possibly play  for this team.

50.Why can't Tom play for the new football team?C
A.He's not old enough.
B.The football team is in a different village.
C.School isn't over until three thirty.
D.He has to do his homework in the afternoon.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.选出单词中划线部分的正确读音  mouth(  )
A./u:/B./a?/C./?/D./?/

查看答案和解析>>

同步练习册答案