精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.London was made host for the 30th Summer Olympic Games on July 6th,2005.It was an important event in the Olympic history.London has held the Summer Olympic Games twice in history,one was in 1908and the other was in 1948.The following is some information about the coming Olympic Games in London.
TimeFrom July 27th,2012 to August 12th,2012
PlaceLondon,the UK
SportsIncluding 26 sports(2 fewer than the Beijing Summer Olympic Games)
 Beijing
Logo
(会标)
colors(pink,blue,green and orange) 
Mascot
(吉祥物)
Wenlock
Medals
 
 

Designer
Designer:David Watkins from London
Prices of the tickets£20-£2,000
47.When will the 30th Summer Olympic Games begin?B
A.On July 6th,2012.
B.On July 27th,2012.
C.On August 12th,2012.
48.There wereB sports at the Beijing Olympic Games.
A.26         
B.28           
C.24
49.The colors of the logo for the 2012London Summer Olympic Games don't includeC
A.blue        
B.green        
C.red
50.The underlined word"Designer"probably means"B"in Chinese.
A.获奖者       
B.设计师      
C.拥有者
51.Which of the following is NOT true?A
A.The 2012Summer Olympic Games will continue about a month.
B.Wenlock is probably the name for the mascot of the 2012London Olympic Games.
C.The 2012Summer Olympic Games is the 30th Summer Olympic Games in history.

分析 伦敦将于2005年7月6日举办第三十届夏季奥林匹克运动会.这在奥运历史上的重要事件.伦敦在历史上两次举办过夏季奥运会,一次是在1908年,另一个是在1948年.以下是一些关于伦敦奥运会的信息.
时间:从2012年7月27日到2012年8月12日
地点:英国,伦敦
包括26项体育项目(比北京奥运会少2个)
会标颜色(粉红色、蓝色、绿色和橙色)
吉祥物:文洛克
奖牌
设计师:来自伦敦的大卫沃特金斯
门票价格:20-2000英镑

解答 47.答案B 细节理解题 由文中 From July 27th,2012 to August 12th,2012可知 从2012年7月27日到2012年8月12日,故选B
48.答案B 细节理解题 由文中 Including 26 sports(2 fewer than the Beijing Summer Olympic Games)可知 包括26项体育项目(比北京奥运会少2个),所以北京是28个,故选B
49.答案C 细节理解题 由文中 colors(pink,blue,green and orange)可知 会标颜色(粉红色、蓝色、绿色和橙色),故选C
50.答案B 词义猜测题 由文中 Designer:David Watkins from London 可知 奖牌下面有个名字,来自伦敦,最有可能是设计师的名字,故选B
51.答案A 理解判断题 由文中 From July 27th,2012 to August 12th,2012 可知 从2012年7月27日到2012年8月12日,到不了一个月,故选A

点评 本文浅显易懂,各个小题都能在文中找到适当依据.只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读.文章所设试题主要考察细节查找,做题关键是找出原文的根据,认真核查小题和原文的异同.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.I don't want to brag (吹嘘),OK,maybe I do want to a little.I have two very smart daughters.My oldest is 7and she is one of the best students in her second grade class and my youngest,who is 2,is learning new things every day.When it comes to their cleverness,I believe this is because they love reading.
When my wife and I first became parents,we were told by a number of people that the best thing we could do for our kids was to encourage them to read.However,with things like television and video games out there,we found it was sometimes hard to make books seem more interesting.But,we succeeded with both of them by doing a few different things.
One of the first things we did was reading to them.My youngest daughter can't read books herself yet.But,I also take the time to read to my oldest daughter,too.Not only is this a great way to bond with your kids and make them like you,it also introduces them to a world that they might not realize.One thing I recommend is making sure you plan first so you have plenty of time to read more than one book if they want it.This allows you to read their favorite stories while mixing in something new,too.
Another thing I started doing with my oldest daughter is having her read to her younger sister.This makes her practice reading out loud something she gets to do at school and loves to and I've noticed my 2-year-old seems to pay closer attention to the stories for some reason.The second thing we do with our kids is we challenge them to read outside their level.I have given my oldest daughter books that are a little more complicated (复杂的).I do this so she doesn't get bored with"kids"books.For example,the other day,I had her try to read a Sherlock Holmes story.It was a bit hard.But,she understood it enough and she wanted to read it again with my help.
I also encourage her to read newspapers and magazines.I do the same thing when I read to my youngest daughter and will sometimes borrow one of her sister's books.So far,she's still paying attention when I read them.Third,and most important,I let them be kids and consider their interests.Reading is a great thing.But,you can get too much of a great thing,too.I let them mix in television,video games,etc.This keeps reading a bit more exciting for them because they like reading the books that they want to rather than think I'm forcing them to read instead of letting them do other things.
34.What makes the writer feel difficult isC.
A.how his children improve their reading and writing
B.that his youngest daughter can't read books
C.how to keep TV and video from disturbing his cildren
D.how he finds interesting and good books for his kids
35.What does the underlined phrase"bond with your kids"in Paragraph 3mean?A
A.Having a good relationship with your kids.
B.Encouraging your children to learn a lot.
C.Making your kids feelvery surprised.
D.Making your kids live freely.
36.Why does the writer let his oldest daughter read a Sherlock Holmes story?B
A.His oldest daughter likes the books that adults read.
B.The writer wants his daughter not to lose her interest in reading.
C.The writer wants to know whether his daughter can understand it.
D.The writer wants to show off his daughter's reading ability.
37.According to the writer,which of the following ways are helpful to kids'reading?D
①Letting kids watch TV and play games.
②Reading kids'favourite books only with something new to them.
③Encouraging kids to read newspapers and magazines.
④Having older kids read to younger ones.
⑤Having kids read as adults do.
A.①②③
B.②③④
C.③④⑤
D.①③④

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.A.用方框中所给单词的适当形式填空,每词限用一次.
first   during   safe   careful   dream
41Mydreamis to be a dancer
42.Yan Liwen was called"China'sfirstastronaut"when he returned to Earth.
43.If you read the passage morecarefully,you can understand the writer better.
44.Mike went to Hangzhou and met some friendsduring his winter holiday.
45.Many people prefer to travel by plane.They think a plane is faster andsafer than a train.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.

Tickets Information
Dates:1st August-31th August
Mon-Fri,10a.m.,8p.m.
The Little Mermaid          Sat-Sun,10a.m.,2p.m.,8p.m.
Place:Yong Le Theatre
Duration:1.5hours
Ticket prices:$25per child or adult (day shows)
$35per child or adult (evening shows)
Family packages:
$85for 4tickets (10a.m.,2p.m.shows)
$120for 4tickets (8p.m.shows)
Latecomer Policy:
Please arrive early.Latecomers will not be allowed to enter
until a proper break in the shows.Tel:617-219 4300        Children:
As courtesy (礼貌) to other audience,children under 3years
old will not be allowed in.
31.John goes to see the film on a Sunday afternoon of August,when will he come out of the theatre?B
A.At about 2p.m.
B.At about 3.5p.m.
C.At about 10p.m.
D.At about 8p.m.
32.D are not allowed to enter the theatre.
A.Latecomers                           
B.Adults without children
C.School students                        
D.Kids under 3years old
33.If a family of four go to the theatre in the evening,they have to pay at leastCdollars for the tickets.
A.85               
B.100              
C.120             
D.140.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.

48.How long will you travel if you go to Cayman Islands?A
A.Two weeks.
B.Ten days.
C.One day.
D.Three days.
49.Where is Betsy travelling?A
A.From Ensenada to Hawaii.
B.On Cayman Islands.
C.On beach.
D.At a shop.
50.Who is having a vacation on Cayman Island?D
A.Betsy.
B.Betsy's parents.
C.Larry.
D.Robby.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.
SMILE'S IS HAVING A BIG WEEKEND ELECTRONIC SALE!
     
 
       All stereos,TVs, 
 radios and cameras 
Open from 10 AM to 6 PM in
Fort Street Mall.
 
JACKSON'S ANNUAL SALE
This week only!
Men's and women's                   Jewelry:watches,
clothing:shoes,coats                  rings,earrings
and sweaters,swimwear,and necklaces.
jeans.Luggage:bags
and briefcases
Furniture:Leather sofas,
   dining tables and             
        chairs,and bookcases.          Jackson's on the corner
                                       of Main and East Streets.
 
APPLE
Come and see what we have on sale for your office!
30% off  All office furniture:desks and bookcases
20% off  Office equipment:typewriters and telephones
10% off   Office supplies:pens,paper and calculators
                  On First Street         Open 10AM---5PM Daily
48.Smile's sale is forAonly.
A.two days    
B.seven days 
C.five days    
D.two weeks
49.Men's clothes are on sale atB.
A.Apple      
B.Jackson's   
C.Smile's    
D.Fort Street Mall
50.Apple has telephones atCoff.
A.40%  
B.30%    
C.20%      
D.10%

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-I'm going to Hawaii with my aunt this month for my holiday.
-_____!(  )
A.Have a good timeB.Best wishes to them
C.Thank you very muchD.It's OK

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.你要哪种钢笔?
What kind of pens would youlike?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.The children over there are _________ to climb the hill.Tell them to take care.(  )
A.practisingB.preparingC.enjoyingD.finishing

查看答案和解析>>

同步练习册答案