【题目】Have you ever taken photos by using mobile phones with selfie sticks(自拍杆)? This new invention is a small, useful and cleverly-designed tool.
However, a pair of US artists from New Mexico, Arie Snee and Justin Crowe believe they have invented a better one and they call it “selfie arm”. For better or worse, they have taken the world by storm. It makes those people in the pictures seem to be holding hands with a loved one.
The pair say it offers a far better experience than using a straight stick. The selfie arm makes people feel they are not alone when they take photos. It seems that they are together with their friends. They think their invention solves the main problem that the selfie stick has —people look alone while they are taking pictures of themselves with great interests. The product, at present, just an art project and a model, conveniently provides you a welcoming arm. And better yet in the future, it’ll talk in a friendly way and never get angry or upset. The pair say they are fascinated by these new ideas.
The “selfie arm” is made of fiberglass(玻璃纤维). It is lightweight and easy-taking.
The project that they work on shows the growing selfie stick phenomenon(现象) directly and the increasing need for narcissism(自恋) and Internet agreement.
![]()
【1】The selfie arm is _____________________.
A. the latest mobile phoneB. lightweight and easy-taking
C. cleverly-designed but uselessD. a useful digital camera
【2】“The pair say it offers a far better experience than using a straight stick.” Here “it” refers to ________.
A. a selfie stickB. a selfie armC. a handD. a loved one
【3】Aric Snee and Justin Crowe come from _______________.
A. MexicoB. New ZealandC. AmericaD. Not mentioned
【4】___________ will make people feel they are alone while taking photos.
A. The stormB. The selfie armC. The pairD. The selfie stick
【5】The passage is mainly talking about _________________.
A. a new kind of fiberglassB. a pair of artists who are interested in taking photos
C. an invention that can reduce lonelinessD. a cleverly-designed tool for taking photos with mobile phones
【答案】
【1】B
【2】B
【3】C
【4】D
【5】D
【解析】
本文主要介绍了Arie Snee和 Justin Crowe发明了一种设计巧妙的用于拍照,名为自拍手臂的工具。
【1】细节理解题。根据The “selfie arm” is made of fiberglass(玻璃纤维). It is lightweight and easy-taking.可知自拍手臂重量轻,容易携带,故选B。
【2】词义猜测题。根据However, a pair of US artists from New Mexico, Arie Snee and Justin Crowe believe they have invented a better one and they call it “selfie arm”.可知it代指的是自拍手臂,故选B。
【3】细节理解题。根However, a pair of US artists from New Mexico, Arie Snee and Justin Crowe believe they have invented a better one and they call it “selfie arm”.可知,Arie Snee 和 Justin Crowe来自美国新墨西哥州,故选C。
【4】推理判断题。根据The selfie arm makes people feel they are not alone when they take photos. It seems that they are together with their friends. They think their invention solves the main problem that the selfie stick has —people look alone while they are taking pictures of themselves with great interests.可知,自拍手臂让人们在拍照时感到自己并不孤单,解决了自拍杆的主要问题——当人们怀着极大的兴趣为自己拍照时,他们会独自看着。因此当人们使用自拍杆拍照时,他们会感到孤独,故选D。
【5】概括归纳题。根据This new invention is a small, useful and cleverly-designed tool.和However, a pair of US artists from New Mexico, Arie Snee and Justin Crowe believe they have invented a better one and they call it “selfie arm”.可知,本文主要介绍了Arie Snee和 Justin Crowe发明了一种设计巧妙的用于拍照,名为自拍手臂的工具,故选D。
认真阅读题干,根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题3,根However, a pair of US artists from New Mexico, Arie Snee and Justin Crowe believe they have invented a better one and they call it “selfie arm”.可知,Arie Snee 和 Justin Crowe来自美国新墨西哥州,故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Did they clean the house yesterday?
—________,They cleaned at five o’clock.
A.No,they didn’t
B.Yes,they did
C.No,they don’t
D.Yes,they do
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】--How long has Mr.Wang lived here?
--_________2010.
A. In B. For C. On D. Since
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 --- Can I play football for some time, Mum?
--- You can, if your homework____.
A. will do B. does
C. is done D. will be done
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】We are all _______at the ________ story.
A. exciting; exciting B. exciting; excited
C. excited; exciting D. excited; excited
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 It’s seven o’clock. My family _______ a walk in the park..
A. take B. is taking C. takes D. are taking
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】----May I speak to the headmaster?
----He ______ a meeting now. Can I take a message?
A. has B. is having C. will have D. had
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】It’s not a good idea to _______these old buildings in the city.
A. take down B. turn down C. cut down D. put down
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Tina dances as _________ as Kate in our class.
A. well B. good C. better
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com