![]()
People make many different kinds of homes around the world. Weather tells us what kind of homes we need to make.
In hot places such as southern China and southern USA. the weather is warm so people can be outside most of the time. But they still need to keep themselves safe from the sun,rain and insects (昆虫) . Homes in such places can have screens on their windows and doors. They let the wind into the home,but keep out the insects.
In Canada,northern China and other cold places,homes need to keep out the cold and keep in the heat. These homes need thick walls. And they need strong roofs (屋顶) , so they can hold a lot of snow.
What kind of home do you live in? Is it good for the weather?
1. People have different kinds of homes because.(完成句子)
2. The underlined (下画线的) word“screens” means in Chinese.(完成句子)
3. They let the wind into the home,but keep out the insects.(译成汉语)
4. In cold places,people build houses with strong roofs because the roofs need.(完成句子)
5. According to the passage,inand people should build houses with thick walls.(完成句子)
阅读提示:世界上有各种各样的房子,不同的房子有不同的功能,适应不同的气候条件。热带地区的房子要遮阳挡雨,寒冷地区的房子要御寒保温。
1. the weather is different/different places have different weather/of different weather 细节理解题。由 “Weather tells us what kind of homes we need to make. ”可知。
2. 纱帘词义猜测题。由“They let the wind into the home,but keep
out the insects. ”可以推测,screen在这里表示“纱帘”。
3. 它们让风吹进房子,把昆虫挡在屋外。
4. to hold a lot of/much snow 细节理解题。由 “And they need strong roofs,so they can hold a lot of snow. ”可知,屋顶需要经得起大雪。
5. Canada; northern China 细节理解题。由 “In Canada,northern China and other cold places,homes need to keep out the cold and keep in the heat. These homes need thick walls. ”可知。
题目来源:2016年启东中学作业本英语专项训练英语2阅读理解和完形填空 > Week 1 My dream home 梦想之家
科目:初中英语 来源: 题型:
2. 电视节目《爸爸去哪儿》给电视观众们提供了一个近距离观察明星和他们的孩子们的
机会。
The TV program Where Are We Going,Dad"! provides the viewers some famous people and their children.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
(C) The cost of medical care in the United States is very high. More time and money that doctors spend on their medical education is probably one reason for this problem.
A visit to a doctor's office costs from 15 to 50 dollars. It is almost impossible for people to pay for the medical care they need. Many people in the United States think that doctors are overpaid. Most doctors,however,disagree. They say that they were required to study medicine for a long time. Tuition for many years of medical education costs a lot of money. Doctors say that it is necessary for most medical students to borrow money from bank to pay their tuition. Because their money must be repaid to the bank,young doctors need to receive a lot of money for their work. So,they charge (收费) people high prices for medical care.
Therefore,it is possible that the high cost of medical care in America is unnecessary,because high tuition is one cause of high costs. One way to lower costs would be to have medical schools that are free or have low tuition.
() 7. The word “tuition” in the passage probably refers to .
A. teaching the students B. studying the courses
C. payment (付款) for education D. living at school
() 8. In the passage,the reason for the high medical cost is that .
A. tuition in medical schools is high B. the price of medicine is high
C. doctors are overpaid D. doctors must pay money to the banks
() 9. The main idea of the article is that .
A. a visit to a doctor's office may cost as much as $ 15 to $ 50 in the United States
B. the cost of medical care is the main reason for the high costs in the United States
C. medical care in the United States costs a lot of money because doctors want to be rich
D. the high cost of tuition in medical schools is one reason for the high cost of medical care in America
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
(H) As a teenager,you’re trying to learn who you are. You’re going through mental and physical changes. You’re dealing with different kinds of stress and trying to succeed in school.
The good news is that though the teen years are tough,there are skills you can learn to make them a lot easier.
If you’re a teen and trying to manage your feelings better,here are a few skills for you to deal with your feelings.
Name the feeling What feeling are you experiencing? For example,are you sad,stressed,angry,joyful or excited?
Accept what you’re feeling Many people worry that their feelings will increase. So they are not willing to accept them,hoping that they’ll just go away. However,that's impossible. Remind yourself that it's OK to feel your feelings.
Become familiar with your feelings To better understand your feelings,you should pay attention to your feelings all over the day. You may record how you’re feeling in the morning,afternoon and at night on a piece of paper. Next to your feeling,also write down where you notice it in your body.
Express your feelings Expressing a feeling is a good way to reduce it. For example,you can express your feelings by crying, exercising,writing about them or talking to someone you trust. Just be sure that whatever activity you choose,it doesn’t hurt you or anyone else.
At different times in your life, you’ll experience different difficulties. But by learning some helpful skills, you’ll be able to live a comfortable life.
How to 1 with Your Feelings
Main idea | OThough the teen years are tough,you can learn some skills to manage | |
your feelings better. | ||
OName the feeling that you are experiencing. | ||
Skills to 2 you manage your feelings | OBe willing to accept your feelings. ? Remind yourself not to 3 that the feeling will go away. | |
? Pay attention to your feelings the 4 day by recording them. O Write down where you notice them in your body. | ||
O Express your feelings through some activities to reduce them. ODon9 hurt anyone whatever activity you choose. | ||
Conclusion | OLearn some helpful skills,and you can live 5 even though you may have difficulties in your life. | |
1. 2. 3. 4. 5.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
(G)
假设你所在班级为了配合创建“宜居城市”,最近以“Life in the future: for better or worse?”为题进行了一次讨论。许多同学对未来50年表示乐观,但也有一些同学对未来有些 担心。请你根据下列表格中的内容要点提示,用英语写一篇短文。
乐观者的观点 | ① 世界变得更好 ② 生活水平提高 ③ 人的寿命更长 |
担心者的观点 | ① 世界变得更挤 ② 环境问题更多 ③ 能源变得更少 |
你自己的观点 | 考生自拟(至少两点) |
注意:
1. 词数90个左右,短文的开头已为你写好,不计人总词数;
2. 短文须包括所有要点,不要逐词翻译,可适当发挥,使短文连贯、通顺;
3. 短文中不得出现真实的人名、校名等相关信息。
参考词汇:乐观的optimistic;观点、看法opinion Life in the future : for better or worse?
Many students are optimistic about the next 50 years.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
() 7. There is an old bridge the river. Be careful when you it.
A. over; across B. above; cross C. above; across D. over; cross
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com