【题目】阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。B
Mr. King was the owner of a large company. One day, he went into his office early in the morning to get ready to go to the airport and set out for a city.
He was leaving his office when Bill, a night watchman, came in. Bill just came off work (下班). After saying "Good morning" to Mr. King, Bill told the owner about his bad dream. Last night he dreamed Mr. King's plane crashed after it took off. Mr. King was surprised to hear this. He decided to go by land.
Bill's dream came true. That morning the plane really crashed just after it had taken off. Later Mr. King returned to his office and heard the accident. To express his thanks, Mr. King gave Bill 5,000 dollars with a letter. Mr. King told Bill that a man like him should be sent away. Bill was surprised and asked, "Why?" Mr. King said, "Go home and read the letter, and you'll know why."
Bill went home and opened the letter in a hurry. After he read it, he became very sad. In the letter there was only one sentence. But it was enough to tell the reason. Can you guess why?
(1)The night watchman _______________.
A.worked very hard
B.had a terrible dream
C.saw a plane crash
D.wasn't kind to Mr. King
(2)Mr. King _________________.
A.was lucky not to be on the plane
B.still traveled by air
C.was wrong to travel by land
D.died in the accident
(3)When Bill opened the letter, he knew _______________.
A.he was lucky to get the money
B.why Mr. King wanted him to go
C.he had 5,000 dollars
D.his dream was really bad
(4)The sentence in the letter could be "________________".
A.I don't want you to work here because you have to saved me
B.I don't want to see you again because you had the bad dream
C.A night watchman should keep awake the whole night
D.Thanks a lot for telling me your dream
【答案】
(1)B
(2)A
(3)B
(4)C
【解析】短文大意:本文主要说的是比尔给他老板讲述他做的一个噩梦。他昨晚梦见金先生的飞机起飞后坠毁。王先生很惊讶听到这个,决定从陆地走。那天早上,飞机真的在起飞后不久就坠毁了。后来王先生为了表达他的感谢,王先生给了比尔5000美元和一封信。
(1)细节理解题。根据这句 Bill told the owner about his bad dream. 故选B。
(2)细节理解题。根据这句He decided to go by land. 他决定由陆地去。故选A。
(3)细节理解题。根据这句After he read it, he became very sad. In the letter there was only one sentence. But it was enough to tell the reason.在他读完之后,他很伤心。在信里只有一句话。但是它足够告诉理由。故选B。
(4)推理判断题。从短文内容可知,比尔是个值夜班的人。所以他晚上不能睡觉的。故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。B
My grandfather Jack is 96 years old, and he has had an interesting life. He has travelled a lot in his life in the Far East. He visited the Taj Mahal in India and the Pyramids in Egypt. He hunted(狩猎) lions in Africa, and rode a camel in the Sahara Desert. He says the most beautiful place he has travelled to is Kathmandu in Nepal.
Jack has married twice. His first wife died when she was 32. He met his second wife Maria while he was cycling round France. They have been married for 50 years, and they have lived happily in a small village since they got married.
Jack says that he has never been ill in his life. The secret of good health, according to my grandfather, is exercise. He goes swimming every morning. He has done this since he was a boy. He also has a glass of wine every night! Perhaps that is his secret!
(1)Which of the following does Jack think is the most beautiful place?
A.Kathmandu.
B.The Pyramids.
C.The Sahara Desert.
D.Taj Mahal.
(2)What kind of life has Jack lived?
A.A short life.
B.An interesting life.
C.A lonely life.
D.A poor life.
(3)What does Jack do every night?
A.He has a glass of wine.
B.He goes swimming.
C.He hunts lions.
D.He rides a camel.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】早上,Grace在学校门口遇见了Peter,两人相互问好。Grace手里拿着一支蓝色的钢笔,Peter问她这是什么,并问她怎么拼写,也询问了颜色。请根据以上提示,编写一段不少于8句话的对话。
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,在空白处填入一个适当的词,或填入括号中所给单词的适当形式(每空不多于3个单词) He comes from a small village far from any big town. He is the son of a farmer. He is Wu Yulu, a common (invent) from a village.
Even when he was a child, he took a great interest robots. He made his first mini-electrical machine at the age of 8. He worked on robots all day. Local villagers thought Wu Yulu was crazy. , he never gave up his dream. He spent most of his time on robots with different (skill) and didn't care about farming.
So far, he (create) more than thirty robots. Some clean, some wash the dishes, and pour water, light cigarettes or serve food.
"I will never stop (make) robots and I'm glad that I have kept on." said Wu Yulu. "In 2009, I was invited to exhibition(展览) in Shijiazhuang with my robots. I am (pride) that my robots were on show along with Shenzhou VII."
Influenced by Wu Yulu, his son Wu Yangyang loves robots, too. He is so crazy about robots he always loses himself in his inventions. In the future, he and his father Wu Yulu will surely invent more useful robots.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面的材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
A: Hi, Jenny. Can I ask you a?
B: Sure, what is it?
A: Well,do you like breakfast?
B: Eggs. Whatyou?
A: I like eggs and milk. I think they are healthy food.
B: Yes, you're right. I also(也) like milk and I always drink the evening.
A: Oh, do you eat ice-cream after dinner?
B: No. I like it, but I don't eat it. I don't want to be fat.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
My name is David Smith. I am an English boy. My family is in Hangzhou. My father and mother work here. My father is an engineer(工程师) and my mother is a teacher. I have a sister but no brothers. My sister and I are students of Nol. 1 Middle School. We love Hangzhou, and we love China, too. We have a nice house in Hangzhou. We have a color TV and a computer. My room is big. There is a bed, a desk and two chairs in it. My books are on the bookcase. I have a phone on my desk. There are some pictures on the wall. I like my room and I like these pictures very much.
(1)David is from_______.
A.England
B.China
C.America
D.Hangzhou
(2)David's parents are ____________.
A.teachers
B.engineers
C.in England
D.in China
(3)There are ________ people in David's family.
A.three
B.four
C.five.
D.six
(4)David's books are on the __________.
A.floor
B.desk
C.bookcase
D.computer
(5)David is __________.
A.13years old
B.an engineer
C.a teacher
D.a student
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
Miss White is in Beijing on vacation. Here is her hotel card. Have a look at it and answer the questions.
Welcome to Garden Hotel | ||||
Garden Hotel | Happy Street | Phone | ||
Park | ||||
(1)Where is Miss White?
A.in Dalian
B.in Beijing
C.in Shenzhen
D.in Shanghai
(2)Why does she go there?
A.To have a vacation.
B.To learn English.
C.To visit her friends.
D.To work.
(3)Where is the hotel?
A.Near the bank.
B.On Happy Street.
C.Across from the park.
D.Behind the bank.
(4)Miss White can take ________ to the hotel.
①Bus No.3 ②Bus No.395 ③ Bus No.39 ④ Bus No.103
A.①②③
B.②③④
C.①③④
D.①④③
(5)What can't we know about the hotel from the card?
A.The address of the hotel.
B.The telephone number of the hotel.
C.The web (网络) address of the hotel.
D.The money about living in the hotel.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,然后根据短文内容和括号内所给中文提示写出单词的正确形式(每空一词)。
As prices and building costs keep rising, the “do-it-yourself” (DIY) in the U. S. is more (流行)than before.
“We needed furniture家具 for our living room,” says John Ross, “and we just didn't have emoney to buy it. So we decided to try to m a few tables and chairs.” The Rosses took a two-week c. Jim Hatfield has three boys and his wife died. He has a full-time job at home as well as in a shoe making factory. He really lives a hard life. Last month, he broke his car and had to p$420 to mend it. “I was deeply sad at the moment. Now I've finished a course about cars, and I should be able to (修理) the car by(自己).”
In fact, most families in the country are doing everything they can to smoney so they can afford the high cost of living. If you want to(成为) a “do-it-yourselfer”, you can go to DIY classes. And for those who don't have time to take a course, there are books that tyou how you can do things yourself.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】请阅读下面短文。根据短文内容从下面方框内的七个选项中,选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。
I have many teachers now and I love them all, but I think I love my English teacher, Mrs Li, best.
Mrs Li is from Fengcheng. But she loves Yichun very much. She loves Yichun food. Do you know what she likes for breakfast? Bread and milk? No, she doesn't. She also likes fruit and vegetables.
Mrs Li has a daughter. She is fifteen years old. She goes to Yichun Middle School. She studies hard.
She often runs with us after school. But she can't play basketball or soccer. She only watches them on TV.
We have English from Monday to Friday. But she is always nice and happy. She helps us with English. All my classmates like her.
A. Mrs Li loves sports.
B. She thinks Yichun is great.
C. We don't have classes on Friday.
D. So Mrs Li is very busy.
E. She only has rice-flour noodles(米面).
F. Mrs Li loves shopping.
G. Her name is Yangyang.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com