分析 这篇短文重点介绍了一个特殊的教育项目,这种项目是让年轻人在不同的国家做不寻常的工作来学习新的技能.并给出了几个具体的项目:在印度教小孩子、在加纳从事医疗工作、在泰国帮助大象、在新西兰教中文.并重点介绍了在泰国帮助大象的活动.
解答 34.B 细节理解题.根据题干for a medical career可知想要从事的是医学职业.根据表格第三行描述,可知要想从事医学职业,可以去加纳.故选B.
35.A 细节理解题.根据题干love children and arts可知是热爱孩子的.根据表格第一行描述,可知喜欢孩子和艺术的人,可知选择教孩子们.故选A.
36.D 词义猜测题.联系前两句One centre in Thailand cares for these elephants.It gives them a safe and natural living space.描述,可知they指的是前文提到的那些大象们.故选D.
37.C 细节理解题.根据短文第三行They help students to find the experience they are looking for.描述,可知作者认为这个教育项目很有帮助.故选C.
点评 本题是表格文字信息相结合,读第一遍后掌握其大意,然后带着问题去相对应的信息,判断出答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | how you got the information | |
| B. | why you got the information | |
| C. | how did you get the information | |
| D. | why did you get the information |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | spends | B. | cost | C. | takes | D. | affords |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Weekly Test 1.I prefer to spend my spare time □(a) with my family √□(b) with my friends □(c) on my own. 2[f]have a problem,I would rather √□(a) talk to my parents than to my friends. □(b) talk to my friends than to my family. □(c) solve it on my own. 3.I prefer to study □(a) at home with my family around. □(b) with my friends. √□(c) on my own. 4.For my birthday I would prefer to □(a) be with my family □(b)have a party with lots of friends. √□(c) go out with just my best friend. •You get 1point for each(c),2for each(b),and 3for each(c) •Go and find out what your score means on the right! | Scores and their meanings: 4-6:Your family is very important to you.You enjoy being with friends but your family comes first.You are kind and always think more of others. 7-9:You have lots of friends and like to have fun.You are close to your family but your friends are quite important to you,too.You are easy-going and generous. 10-12:You probably have one or two close friends,but you'd rather relax with a good book than go to a party.You are confident and like to do things for yourself. •You can e-mail us at weeklytest@teens.com and tell us whether your result has described a REAL you. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | looks up | B. | looks like | C. | looks for | D. | looks after |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | might | B. | may | C. | mustn't | D. | can't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | get over | B. | get off | C. | get on | D. | get into |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com