C
(2014江苏常州期末)
Let’s meet Flossie .She may be the most popular teacher at Hylands School in Essex,Britain.She canH talk,but every?one loves her.Flossie is a 10-month-old dog.
How does Flossie help in class? On weekdays,she spends two or three hours listening to students read at the school library.Foreign language classes have become more in?teresting as students learn dog commands in French and Spanish. Flossie also helps with road safety skills when students take walks with her. And teachers use her calm nature (天性) to help students not to be afraid of animals.
Studies show that children feel more comfortable when they read to pets.So the school brought in the dog in Septem?ber to help students read. Flossie is not an ordinary (普通的) dog. She goes the Sunday training classes and is one of the top dogs.
“Reading to her could help because dogs don't make bad comments (评论) like people do,” said 11 -year-old student Jacob Wicks.
41.Which of the following is true about Flossie?
A.She often listens to students read.
B.She can speak foreign languages.
C.She teaches students how to cross the road safely.
D.She brings the teachers’books to class.
42.What foreign language do the students learn?
A. Chinese and English. B. English and French,
C.Spanish and French. D. Chinese and Spanish.
43.What can Flossie’s calm nature help students do?
A.It can help them learn to be calm.
B.It can help them make friends with animals.
C.It can help them choose the best dogs.
D.It can help them learn to keep pets.
44.What do the studies find?
A.Dogs like to listen to students reading.
B.Students get good grades after reading to pets.
C.Students feel more comfortable when reading to pets.
D.Students like to listen to class with dogs around them.
45.What can we infer (推断) from the passage?
A.Teachers will ask every student to keep a dog at their home.
B.Teachers will train dogs to make some comments on students, reading.
C.Teachers will ask their students to read to the teachers,not Flossie.
D. Schools will have more dogs like Flossie to help students.
41.A 细节理解题。根据短文第二段中On weekdays,she spends two or three hours listening to students read at the school library.可知答案为A.
42.C 细节理解题。根据短文第二段中Foreign language classes have become more interesting as students learn dog commands (命令) in French and Spanish.可知答案。
43.B 细节理解题。根据短文第二段中And teachers use her calm nature (天'性) to help students not to be afraid of animals. 可知答案。
44.C 细节理解题。根据短文第三段中Studies show that children feel more comfortable when they read to pets.可知答案。
45.D 推理判断题。根据全文意思推断出:学校将用更多的像 Flossie的狗来帮助学生。
题目来源:2016年5年中考3年模拟初中英语七年级下册牛津版 > 期中测试
科目:初中英语 来源: 题型:
—Yes.And we look forward to you at the party.
A. to walk;seeing B. to walk;to see
C. walking;to see D. walking;seeing
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
14.( 2014 江苏盐城中考) The online shop sells clothing at a very good price.
A. child and man’s B. children and men’s
C.children’s and men D. children’s and men’s
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
65.He often stays at home and does some reading.(改为一般将来时)
He at home and do some reading tomorrow.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com