精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

Americans usually eat three meals a day. Breakfast usually comes before eight o’clock in the morning. They usually have eggs, some meat, bread, fruit juice and coffee. Lunch is between twelve and one o’clock. It is like a light meal and working people must take lunch with them or get it near workplace.

Children in school take sandwiches, fruit, and cookies with them or eat in school. Supper, the main meal, is between six and eight in the evening. People cook it carefully. They may have meat or chicken, turkey and duck. They may all have potatoes or rice, vegetables or salad. The drink is coffee, tea or milk. Then comes the dessert.

1.Americans have breakfast ________.

A.after eight o’clock

B.at eight o’clock

C.before eight o’clock in the morning

D.in the morning

2.________is the most important meal in a day.

A. Breakfast B. Lunch

C. Meals D. Supper

3.“light” means ________in Chinese.

A. 重的B. 有用的

C. 轻的 D. 不太重要的

4.Americans usually have breakfast and supper at ________.

A. home B. office

C. in school D. workplace

5.When Americans have supper, ________ comes last.

A. drink B. meat

C. dessert D.vegetables

 

1.C

2.D

3.D

4.A

5.C

【解析】

试题分析:短文大意:这篇短文主要讲述了美国的饮食文化,在美国人的饮食中早饭和晚饭比午饭重要,并且美国人的早餐和晚餐主要在家吃,午餐在单位或者学校吃。

1.细节理解题。根据Breakfast usually comes before eight o’clock in the morning. 可知美国人在上午八点之前吃早饭,故选C

2.2】细节理解题。根据Supper, the main meal, is between six and eight in the evening. 可知晚饭是一天中最重要的一顿饭。选D

3.working people must take lunch with them or get it near workplace.描述,可知此处指的是,午饭是一顿不太重要的饭。故选D。

4.4】细节理解题。根据短文描述,可知美国人的早餐和晚餐主要在家吃,午餐在单位或者学校吃,故选A

5.5】细节理解题。根据第二段及Then comes the dessert.描述,可知美国人吃晚饭时,最后吃甜点,选C

考点:考查政治经济文化类阅读

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏吴江青云中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空

My friend and I like to go fishing ______Saturday afternoon.

A. in B. at C. on D. /

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏启东长江中学九年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

Eighth-grader Victoria Bills is talking about money with her classmates. She is worried that a company’s stock (股票) price could fall. It may be an unusual topic of conversation for a 13-year-old. But at Bills’ school in Chicago, US, you hear it all the time.

The Chicago school’s 420 students learn about economic(经济学). They also get a chance to make money. Each 1st grade and 5th grade, students learn the basics of economics and investing(投资).

Then in 6th grade, they put what they’ve learned to work. Students join a junior group that manages the $20,000. The group, made up of 12 to 14 students, decides which stocks to buy.

After graduating, students pass on $20,000 to the next 1st grade class. They keep half of the rest of the money; the other half goes toward improving the school. They can choose to put their money in a college-savings program or take the cash.

In 2007, Bills suggested that her class buy the stock of the Apple computer company. This was just before the iPhone came out. “We bought stock just at the right time,” she says. The kids bought Google stock as it reached $400 a share. It is now worth over $500. “It was a good buy,” says Myles Gate, 13. He hopes to be a banker one day. The school’s two graduating classes of 2005 and 2006 have each earned about $10,000 in profits(利润).

1.At Bills’ school, students can’t .

A. learn the basics of economics

B. learn how to invest money

C. get a chance to make money

D. share all the money they make

2.Who manages the $20,000 in the class?

A. The teachers. B. The school.

C. The students. D. The parents.

3.According to Paragraph 5, we know that .

A. Bills’ class bought the Apple stock after the iphone came out

B. it was a mistake for the class to buy Google stock

C. the students get some investing experience in the school

D. the class bought the two kinds of stocks at the same time

4.What’s the passage mainly about?

A. How students make money in the US.

B. Students learn economics and investing at school.

C. Myles Gage hopes to be a banker one day.

D. What US students hope to do after graduation.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏启东长江中学九年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

He often tells us funny jokes. We are always made ______.

A. to laugh B. laugh

C. laughing D. to laughing

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏启东长江中学九年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Don't worry. He is _______ to take care of the little baby.

A. carefully enough B. careful enough

C. enough carefully D. enough careful

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏启东长江中学七年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Many of us play sports _______our free time ______the weekend.

A. in; at B. at; in

C. in; in D. at; at

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏启东长江中学七年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

My mother enjoys listening to music. It makes her_______.

A. happy B. unhappy

C. happily D. to be happy

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏启东滨海实验学校共同体八年级上质检1英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

One day the sun and the wind had a quarrel(争吵).The sun said he was stronger than the wind. And the wind said he was stronger than the sun. Just then a man was walking under them, with a hat and a coat on. The sun said, “Let’s see who can make the man take off (脱下)his hat and coat. If you can do that more quickly than I, then you are the stronger.”

“All right,” said the wind, “I’ll try first.” So the wind began to blow. (2)But the harder he blew(吹) , the tighter(紧的)the man held his hat and coat. The wind could not make him take them off. Then the sun tried. It shone (照耀) quietly. Soon the man (3)_____ _____ his hat and wiped(擦) his forehead. The sun began to shine a little brighter, and the man took off his coat. It shone harder still, and the man began to take off his shirt. Then the wind said to the sun, “That’s enough. You are stronger than I.”

1.回答问题:What did the sun say to the wind when they saw a man with a hat and a coat on?_________________________________________________________________

2.将(2)处译成汉语。________________________________________

3.在(3)句的空白处填入适当的词组使句意完整、上下文通顺:___________ __________

4.找出文中与下列句子意思相近的句子:If you can make the man take them off faster than I._______________________________________________________________

5.找出文中最能表达该短文主题的句子

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏启东滨海实验学校七年级上第一次质检英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

Our school is on Bridge Street.It's next to the library.There is a big garden across from our school.The pay phone(电话亭) is between our school and the shop.There are three buildings in our school.They are the teachers'building,the students'building and the library building.The teachers in our school are very kind .Our school yard(校园) is very beautiful.If(如果)you want to come to our school ,you can take No.2 Bus.

1.Is the school on Guangdong Street?

2.Where is the pay phone?

3.How many buildings are there in the school?

4.What is across from the school?

5.How is the school yard?

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案