| Stay Fitness Club-the Club with a Difference Get off the sofa!It's summer!Let's spring into action!We want to help you get fit and stay fit. Join our fitness club and become a member.Then,you can enjoy our classes for free.You can enroll(注册) for as many classes manage. We offer classes in: •Yoga •Indoor cycling •Dancing •Taekwondo •Chinese kong fu We also have fantastic facilities(设施): •Machines-They use the very latest technology. •Changing room-There are excellent showers and lockers to keep your things safe. •Lounge area-You can relax and enjoy a cooling drink and a healthy snack. The membership fee(会费)is very low.You can pay weekly or monthly.It is up to you.When you have paid the fee,you can come as often as you want.Our friendly staff(工作人员)will be glad to answer your questions. Come to Stay Fitness Club.You are never too old or too young to start a fitness programme. Look after you body and it will look after you! |
分析 本题是一则保健俱乐部的广告.介绍了该俱乐部提供的各种健身班级:瑜伽、动感单车、舞蹈、跆拳道、中国功夫等;也介绍了俱乐部所拥有的一些设施:高科技的机器、浴室、休息区等等.
解答 25.C 细节理解题.题意:健身俱乐部有几种班?A.three三种;B.four四种;C.five五种;D.eight八种,根据广告内容,有瑜伽、动感单车、舞蹈、跆拳道、中国功夫五种班,故选C.
26.A 细节理解题.题意:在休息区,会员们可以做什么?A.have a rest休息;B.use machines使用机器;C.store things存东西;D.change clothes换衣服.根据文中的:Lounge area-You can relax and enjoy a cooling drink and a healthy snack可知,在休息区可以放松、享受冷饮和健康的小吃.故选A.
27.D 推理判断题.题意:关系这家俱乐部,我们可以知道什么?A.It offers free classes.提供免费的课程;B.It is open for 24 hours.24小时开放;C.It has experienced staff.拥有经验丰富的员工;D.It isfor people of all ages.为所有年龄段的人们提供.根据该俱乐部提供的健身课及健身设施可以看出,各年龄段都可以参加该俱乐部.,故选D.
28.B 细节理解题.根据文章内容可知这是广告,应该是海报上的,故选B.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Music Club Music lessons (guitar,violin,piano and drums) Time:8:30 am-9:30 am every Sunday Price:Only﹩20 each Address:25 Jiefang Road Tel:420-258-1200 | National Park Riding horses Boating Time:11:00am-7:00pm every day Price:adults﹩15, children (ages 3-7)﹩8 Address:95 the Fifth Avenue Tel:208-683-3400 | Art Museum 200 famous pictures More than 300 works Opening hours: 8:00am-6:00pm on weekdays Price:adults﹩10 Children﹩5.50 Address:120 Xinjin Street,Thermopolis Town Tel:307-864-2997 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com