精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
20.Jenny gets up early in the morning.She has her breakfast and then goes to school.She walks to the bus stop and takes a bus,She gets to school at about half past seven.
Jenny is never late for school.She likes her school and works hard.Classes begin at 8:00.She has six classes every day.Jenny is good at all her lessons,and she likes English best.
Usually Jenny has lunch at school.She goes home at five in the afternoon.Sometimes,she helps her friends with their lessons.After supper she usually watches TV news.Then she does her homework.She goes to bed at about 9:30.Jenny is a good girl.
46.Where does Jenny have her breakfast?A
A.at home.
B.at school.
C.on her way to school.
D.on the bus.
47.How does Jenny do in her lessons?C
A.She doesn't like going to school.
B.She can't do her lessons.
C.She does very well in her lessons 
D.She doesn't know her lessons at all.
48.How many hours is Jenny at school?D
A.seven hours.
B.seven and a half hours.
C.eight hours.
D.nine and a half hours.
49.What does Jenny sometimes do after school?B
A.She has supper with her classmates at school
B.She helps her friends with their lessons.
C.She does some shopping for her mother.
D.She goes home with her friends.
50.What does Jenny do after supper?C
A.She watches TV and then goes to bed.
B.She watches TV and does some housework.
C.She watches TV and does her homework.
D.She reads her English and does some sports.

分析 短文讲了珍妮详细的一天,珍妮在早晨早起.吃早餐,然后去上学.珍妮擅长所有的功课,她最喜欢英语,她在下午5点回家.有时候,她帮助她的朋友做功课.通常晚饭后她看电视新闻,然后她做作业,她大约在九点半上床,珍妮是一个好女孩.

解答 答案:46.A  细节推断题.根据Jenny gets up early in the morning.She has her breakfast and then goes to school.珍妮在早上起得很早.然后吃完早餐去上学.可知珍妮在家吃早餐.故选A.
47.C   细节理解题.根据She has six classes every day.Jenny is good at all her lessons,and she likes English best.她每天有6节课,珍妮擅长所有的学科,她最喜欢英语.可知珍妮擅长所有的学科.故选C.
48.D   细节理解题.根据She gets to school at about half past seven.她7:30上学.和She goes home at five in the afternoon.她放学回家在下午5:00.通过计算可知珍妮在学校的时间为九个半小时.故选D.
49.B  细节理解题.根据She goes home at five in the afternoon.Sometimes,she helps her friends with their lessons.她放学回家在下午5:00.有时她帮助朋友做功课.故选B.
50.C  细节理解题.根据After supper she usually watches TV news.Then she does her homework.晚饭后她经常看新闻,然后做家庭作业.故选C.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

10.阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(A、B、C、D)中,选出可以填入空白处的最佳选项.
Life comes in a package.This package includes happiness and (16)C,failure and success,hope and despair(绝望).Life is a learning process.Experiences in life teach us new lessons and make us a(17)A person.With each passing day we learn to deal with various situations.
Love plays a main role in our life.Love makes you feel wanted.Without love a person could become cruel.In the early stage of our life,our parents are the ones who show us with love and care.They teach us about (18)Ais right and wrong,good and bad.But we don't always care about it.It is only after marriage and having kids that a person (19)Dothers'feelings.
Happiness can bring people a peaceful mind.No mind is happy without peace.Sadness is because of the (20)D of a loved one or the failure.But all of these things will (21)D.
Failure is the path to success.It helps us to touch the sky,teaches us to survive and (22)Bus a specific way.Success brings in money,pride and self-respect.
Hope is what keeps life going.Parents always hope their children will do well.Hope makes us dream.Hope builds in (23)A.Life teaches us not to despair even in the darkest hour,because (24)C every night there is a day.
Life also (25)Bus not to regret over yesterday,for it has passed and is out of our control.Tomorrow is unknown,for it could either be bright or dark.So the only choice is to work hard today,so that we will enjoy a better tomorrow.

16.A.beautyB.energyC.sadnessD.kindness
17.A.betterB.luckyC.generousD.busier
18.A.whatB.whoC.thatD.when
19.A.refusesB.judgesC.achievesD.understands
20.A.birthB.truthC.pathD.death
21.A.turn awayB.put awayC.take awayD.pass away
22.A.asksB.showsC.holdsD.leaves
23.A.patienceB.silenceC.dangerD.public
24.A.evenB.beforeC.afterD.as
25.A.warnsB.teachesC.getsD.expects.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

11.Monkeys in the park like jumping around and make peoplelaugh(laugh).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.Jimmyteaches(teach) me to learn English every day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.It's only ten_________walk from the station to the hotel.(  )
A.minuteB.minutesC.minute'sD.minutes'

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.Mr.Smith lives in a village(村庄),but he works in a big city.He goes to work by train every morning and comes home in the same way.This morning,when he is reading his newspaper (报纸) on the train,a man behind him says"hello"to him and begins to talk to him,"Your life is not interesting,is it?You take the same train every morning,and you always sit in the same seat and read the same newspaper.""How do you know all that about me?"Mr.Smith says angrily(生气地)."Because I always sit in the same seat behind you."the man answers.
51.Mr.Smith worksC.
A.in a town   
B.in a village    
C.in a city  
D.in the country
52.He comes back home from workD.
A.by ship    
B.by bus        
C.on foot      
D.by train
53.When he is on the train,Mr.Smith oftenB.
A.reads books         
B.reads newspaper
C.talks to others       
D.listens to others
54.Mr.SmithB.
A.likes the man very much       
B.likes reading newspapers
C.doesn't like the man at all       
D.has much money
55.The man knows Mr.Smith becauseC
A.he is Mr.Smith's good friend.
B.he works in the same factory.
C.he sits behind Mr.Smith on the same train every day.
D.they live in the same village.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.If you have trouble in studying,you could call me up for help.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.---Mum,I'm leaving for school.Goodbye!---Goodbye!________.(  )
A.Have a good dayB.Have a good trip
C.The same to youD.Happy Birthday

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.John can't do his homework so ______ as his little sister.(  )
A.carefulB.more carefulC.carefullyD.more carefully

查看答案和解析>>

同步练习册答案