分析 这则广告是关于奥博斯特画廊的.介绍了奥博斯特画廊的地址、开放时间、电话和网址.
解答 51.On the loop-road.细节理解题.根据"sitting on the loop-road through Orbost &Roag a few miles from Dunvegan."可知奥尔博斯特画廊在环形路上,故答案为:On the loop-road.
52.At 10:00am.细节理解题.根据Open daily-10am to 6pm可知画廊在上午十点开放,故答案为:At 10:00am.
53.A few miles.细节理解题.根据"sitting on the loop-road through Orbost &Roag a few miles from Dunvegan."可知这个画廊距离Dunvegan几英里远.故答案为:A few miles.
54.01470 521207-288 细节理解题.根据Tel:01470 521207-288可知这个画廊的联系电话是 01470 521207-288,故答案为:01470 521207-288
55.In UK.细节理解题.根据网址www.orbostgallery.co.uk,可知本画廊是位于UK的,也就是英国.故答案为:In UK.
点评 本题都是细节理解题.在布告中答案都很明确,写句子是注意开头大写,注意标点符号.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Main idea | ◇Though the teen years are tough,you can learn some (47)skillsto manage your feelings better. |
| Skills to (48)helpyou manage your feelings | ◇Name the feeling that you are (49)experiencing. |
| ◇Be willing to (50)acceptyour feelings. ◇Remind yourself not to (51)hopethat the feeling will go away. | |
| ◇Pay attention to your feelings the (52)wholeday by recording them. ◇Write down where you notice them in your body. | |
| ◇Express your feelings through some activities to (53)reduce them. ◇Don't (54)hurtanyone whatever activity you choose. | |
| Conclusion | ◇Learn some helpful skills,and you can live (55)comfortablyeven though you may have difficulties in your life. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| You Who Came From The Star | The South Korean TV play is the most popular in China at the beginning of 2014.It tells an alien came to earth in 1609and met a Korea's nice actress(女演员) 400years later,to develop a sweet romance.The actor Kim Soo-hyun is regarded as demigod(男神).Because of the TV play,the fried chicken and beer are suddenly popular among young people in many restaurants of China. |
| Free Birds应去掉此空 | It is a 2013American 3D movie after the movie Toy Story 3in 2010.It is about two turkeys,Reggie and Jake.They try to stop people from making turkeys into a big Thanksgiving meal.They want to run away from their dinner.In a time machine they go back to the first Thanksgiving Day in 1621.Although they have a lot of problems and worries,they look forward to finding the answer. |
| It is the hottest TV program in China.It was shown on Hunan TV Station in October,2013.The children and adults like it very much.The TV show is about the travelling stories of five star fathers with their kids in the country.They have to complete many hard tasks together.The fathers take an active role in their children's lives. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How fine weather | B. | What fine weather | ||
| C. | What a fine weather | D. | How fine the weather |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What nice | B. | What a sunny | C. | How beautiful | D. | How a fine |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | No photos | B. | No pushing | ||
| C. | No picking flowers | D. | No parking |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | easy | B. | clear | C. | difficult | D. | funny |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com