精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.
66.My sister likes candies very much,but she never brushes her teeth after eating them.
C
67.I have asked my uncle to stop smoking many times,but it did not work.
F
68.Tony always goes to sleep after meals
A
69.Most children like to eat at KFC or McDonald's
G
70.Nowadays,many students like watching TV at home on weekends for a long time.
D
A.I think it's a bad habit.Going for a walk after meals is good for us to keep fit and healthy.
B.Water is a vey important thing that we need.Scientists say we should drink at least 2.5 liters of water a day.
C.It's very important to protect our teeth.Eating too much candies is not only bad for our teeth but also bad for health.
D.We can see the colorful world by watching TV with our eyes.But we should protect our eyes carefully.We should let them have a rest after watching for one hour.
E.In summer,swimming is very good.But you should pay attention that you shouldn't go swimming after drinking or when you are very hot
F.Many people died from smoking them.Smoking brings us serious hurt,and we should get away from it.
G.The food there tastes good,but I think it's junk food.We should take care of our eating habits and eat more food with high vitamins and eat less meat.

分析 文章大意:这篇短文介绍了生活中的几种不好的习惯,为了人们的身体健康,后文根据所给坏习惯,给出了相应的建议.

解答 66.C 67.F 68.A 69.G 70.D
66题答案:C 细节理解题.根据句意我妹妹很喜欢吃糖果,但她吃完后从不刷牙.故选C保护我们的牙齿非常重要.吃太多的糖果是不仅对我们的牙齿不好,而且对我们的健康有害.
67题答案:F 细节理解题.根据句意我已经要求我的叔叔戒烟很多次,但不起作用.故选F.许多人死于吸烟.吸烟给我们带来了严重的伤害,我们应该远离它
68题答案:A 细节理解题.根据句意托尼总是饭后睡觉,故选A我认为这是一个坏习惯.餐后散步有益于我们保持健康.
69题答案:G 细节理解题.根据句意大多数孩子喜欢吃肯德基或麦当劳,故选G那里的食物味道很好,但我认为这是垃圾食品.我们应该照顾我们的饮食习惯,多吃些维生素的食物,少吃肉.
70题答案:D 细节理解题.根据句意如今,许多学生喜欢周末在家看很长时间的电视,故选D通过用眼睛看电视我们可以看到五彩缤纷的世界,但是我们应该仔细保护我们的眼睛.我们应该在看电视一小时后休息.该停止就停止.

点评 准确的翻译句子,用合适的句子完成本题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.Hold your head up high
I was 15 months old,a happy carefree kid,until the day I fell.It was a bad fall.I landed on a piece of glass
that cut my eye badly.From then on,so my injured sightless,cloudy gray eye lived on with me.
Sometimes people asked me embarrassing questions.When kids played games,I was  always the
"monster".I grew up imagining that everyone looked down on me.
Yet Mom would say to me,"Hold your head up high and face the world."I began to rely on that
saying.As a  child,I thought mum meant,"Be careful or you will fall down or bump into something
because you are not looking."
As a teenager,I usually looked down to hide my shame.But I found that when I held my head up high,people liked me.
In high school I even became the class president,but on the inside I still felt like a monster.
All I really wanted was to look like everyone else.When things got really bad,I would cry to my mom and
she would look at me with loving eyes and say,"Hold your head up high and face the world.Let them
see the  beauty that is inside instead of your appearance."
My  mom's  love  was  the  spark  that  gave  me  confidence.I  had  faced  hardships,and  learned
not  only  to appreciate myself but to have deep compassion (同情) for others.
"Hold your head up high"has been heard many times in my home.I say it to my children.The gift my
Mom gave me lives on.
26.The word carefree in the first line probably means"A"in Chinese.
A.无忧无虑的       
B.无拘无束的        
C.小心翼翼的          
D.与众不同的
27.Why did the writer imagine that everyone looked down on her?A
A.She felt bad about her appearance.
B.She found it hard to act as a monster.
C.Kids refused to play games with her.
D.People always asked her embarrassing questions.
28.Why did the writer's mum say"Hold your head up high"to her?D
A.To tell her to be careful.
B.To help her hide the shame.
C.To stop her from getting hurt.
D.To make her more confident.
29.From the story,we can know thatC.
A.the writer understood the saying very well as a child.
B.the writer felt like everyone else in high school.
C.the writer is living with a warm and brave heart now.
D.the writer has deep compassion for other all her life.
30.The passage is mainly aboutC.
A.what the writer experienced when she was 15.
B.what the writer did to show thanks for mum's gift.
C.how the writer changed herself with mum's love.
D.the writer has become confident with her great efforts.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.一直走,你会看见邮局在你的左边.
Go straight on,and you will see the post office on your left..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.将来在世界上不再有学校.
Therewon't be schoolsany more in the future.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.---When      one of the twin brothers ___________to Shanghai?---Next month.(  )
A.shall;flyB.is;going to fly
C.are;flyingD.are; going to fly

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

7.使用所给的词语,编写一个意义相对完整的语段.提示词:difficult,try,by,help,fun要求:
1.使用全部提示词,并在语段中用下划波浪线"----"标出提示词;
2.语段具有一个相对合理的主题意义;
3.词数为50词左右,最多不超过80词.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Some western countries insist that China is one of the world's biggest greenhouse gas emitters (温室气体排放者).But in fact our government has taken actions (46)actively to struggle with climate change.
Firstly,the public are educated to (47)pay more attention to the environment.As the government expects,the people have reached a very (48)high level of knowing low-carbon economy(低碳经济).(49)If you watch TV,listen to the radio or read newspapers,you'll find low-carbon lifestyle has become a fashion.Secondly,developing renewable energy is another action.The government is(50)buildingmany wind farms and solar power stations in the deserts.Of course,(51)within a long time,China will continue using the coal.At the same time,the government has been making(52)laws to punish those people who dare to destroy the environment.Besides,some (53)scientists have suggested that greening the deserts is more important than developing new forms of energy.Their(54)latestresearch shows that 80% of the CO2 in the atmosphere comes from land?use.
As we know,China hasn't (55)achieved a balance between the green lifestyle and the economic growth,but we are on the way.We'll take more actions to reduce the greenhouse gas emission.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.WWF's Earth Hour aims to draw the world's attention to our amazing planet and the need to protect it.Indeed,the Earth Hour movement has grown into the world's largest voluntary action for the environment in the eight years since it was first held in Sydney in 2007,with 2.2million participants.Only a year later Earth Hour had grown into a global event and 279cities and towns in 35countries took part.The year 2012saw 6,950towns and cities in more than 152countries took part in Earth Hour movement.Last year 7,000towns and cities in more than 154countries took part in Earth Hour.This year,WWF is calling for people across the world to take part in HYPERLINK"http://earthhour.wwf.org.uk/about-wwfs-earth-hour"Earth Hour 2014-the biggest switch-off in history.
For the eighth year,people are being asked to turn off their lights for one hour to call attention to the issue of climate change.The WWF's organizers say climate change is one of the greatest threats(威胁) facing wildlife and nature.They also say when it comes to save energy and money,big changes start with small steps like turning out the lights.
Earth Hour supporter Jamie Oliver has some great ideas of his own for helping the environment:"We can all make simple changes to help,like always choosing higher-welfare(规模化养殖的) meat,and even trying to have a couple of meat-free days a week.More little steps,such as taking a shower instead of a bath,leaving the car behind and walking to work,not leaving electrical appliances on standby(备用的) and so on are the beginning of a low carbon lifestyle and a healthier world.
This year,Earth Hour is asking people to take the movement"beyond the hour".Earth Hour is a call to stand up and get involved.We hope everyone will join us in turning off for a brighter future.

42.What's the main idea of Paragraph 1?B
A.The first Earth Hour movement      
B.History of Earth Hour and its tasks.
C.Earth Hour has changed our lives.
D.Everyone can make a difference.
43.Which of the following is Wrong?C
A.The first Earth Hour started in 2007in Australia.
B.This year people are expected to turn off their lights for over one hour.
C.For seven years,Earth Hour calls for action on climate change.
D.7,000towns and cities in over 154countries took part in Earth Hour 2013.
44.According to the passage,all the following are small steps we can take ExceptB.
A.Turning off our lights in Earth Hour.
B.Taking a bath instead of a shower
C.Going to work on foot instead of by car  
D.Choosing higher-welfare meat
45.The best title of the passage isC.
A.Climate Change:the greatest threat      
B.WWF:a global charity
C.Earth Hour:small steps big difference.
D.Climate Action:a global call.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.This is _______ one-month-old baby.The baby can't look after _______.(  )
A.a; herselfB.an; herselfC.a; itselfD.an; itself

查看答案和解析>>

同步练习册答案