精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.
47.The parents and children can select reading materials inD.
A.East Hills                         
B.Summer Reading Club
C.Green Island                      
D.Readers'Service Center
48.Students can take part inA activities in Summer Reading Club.
A.drawing         
B.singing                 
C.swimming         
D.dancing
49.Story time activities are held onC.
A.Friday 10:00a.m.
B.Tuesday 10:00a.m.
C.Monday 10:30a.m.
D.Wednesday 10:30a.m.

分析 本文介绍了三个为家长和孩子们服务的公共图书馆:读者阅读中心,夏季阅读俱乐部和学前故事时间.

解答 47.D 细节理解题.根据The services staff help children and parents select reading materials.可知,家长和孩子们可以从读者阅读中心选择一些阅读材料.故选D.
48.A 细节理解题.根据It holds some activities for students,such as drawing,cartooning and making masks.Bookings are necessary.可知,学生们在夏季阅读俱乐部可以参加绘画,卡通漫画制作和制作面具.故选A.
49.C 细节理解题.根据Monday 10:30 a.m.and Wednesday 10:00 a.m.可知,故事时间获得在星期一早上10点半和星期三早上10点举行.故选C.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

20.Before lunch he learned twoforeigners(someone who belong to a country that is not your own)how to use chopsticks.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.Detective Lu asked who the couplewere chatting (chat) with at that moment.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.You should depend on yourself.It's you who make finaldecisions (decide).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

6.A:Hey,Stephen.
B:Hi!How is it going recently?
A:Terrible!I always feel upset.
B:(38)B
A:My parents always ask me to study hard and encourage me before exams.But in fact,it
makes me stressed out.(39)D
B:Don't worry.Why don't you log on to the microblog(登录微博)to share your feelings
with others?
A:Really?(40)C
B:Yes,I think so.It's very popular among us young people.You can get many replies from
friends in the same situation,which may make you feel better.
A:(41)E
B:Let me see.Well,you'd better have a try first.If you have a chance,you should suggest
your parents read your microblog,and they'll know you better.
A:(42)A.Thank you very much.
B:Not at all.

A:Sounds great!
B:What's wrong?
C:Is it helpful to me?
D:I don't know how to deal with it.
E:But what if my parents don't let me do?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.Take a deepbreath,and then you may feel better.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Shanghaiattracts a lot of visitors from all over the world every year.(attractive)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.Ricky will always remember thepleasant (please) trip to Hong Kong Disneyland he had last summer.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.After histwentieth (twenty) birthday,Allen will go abroad to further his study.

查看答案和解析>>

同步练习册答案