分析 想要一场既便宜又精彩的旅行吗?那么背包旅行就是你的首选.不需要太多准备和花销,带好你必需的物品和帐篷,向远方出发吧,你准备好接受身体和精神的双重挑战了吗?
解答 106.A tent,a sleeping bag and clothes细节理解题.根据Carrying a tent,a sleeping bag and clothes,backpackers(背包客) also need to pack a spirit that will help them deal with many challenges.可知背包客需要携带帐篷、睡袋和衣服,故回答为A tent,a sleeping bag and clothes.
107.Because they travel with as little money as possible.细节理解题.根据To travel with as little money as possible,they stay in cheap hotels,or in schools and universities,and they even sleep in railway stations,in tents,or under bridges.可知,他们随身携带的钱太少了,因此住在车站.故回答为Because they travel with as little money as possible..
108.在欧洲的年轻人经常坐火车旅游.现在随着机票的价格降低,更多的人到遥远的国家去旅游.句子翻译题.Young people in Europe在欧洲的年轻人,in Europe做的是Young people的后置定语,with plane tickets dropping in price随着机票的价格降低,with短语做状语,far away遥远,做 countries的后置定语. 故答案为:在欧洲的年轻人经常坐火车旅游.现在随着机票的价格降低,更多的人到遥远的国家去旅游.
109.Planning in advance is important细节理解题.根据But no matter where a backpacker travels,planning in advance(提前) is important if he or she wants to enjoy the trip.可知,无论一个背客要去哪,提前做计划是重要的.故回答为Planning in advance is important.
110.This passage is mainly about backpacking.主旨大意题.通读全文可知介绍的是背包旅行的好处及其如何准备的事.故回答为This passage is mainly about backpacking.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 26. A. last | B. first | C. second | D. other |
| 27. A. was | B. worked | C. stayed | D. appeared |
| 28. A. part | B. cinema | C. film | D. appearance |
| 29. A. earlier | B. later | C. better | D. cheaper |
| 30. A. more | B. less | C. nothing | D. much |
| 31. A. price | B. pay | C. money | D. degree |
| 32. A. finds | B. leaves | C. gives | D. misses |
| 33. A. always | B. never | C. ever | D. hardly |
| 34. A. playing | B. making | C. seeing | D. directing |
| 35. A. work | B. job | C. dream | D. show |
| 36. A. Because | B. When | C. Since | D. Though |
| 37. A. hope | B. interest | C. success | D. feelings |
| 38. A. fled | B. stopped | C. dropped | D. ran |
| 39. A. hand | B. book | C. head | D. bag |
| 40. A. but | B. and | C. or | D. so. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Title:(76)Howto Protect Myself When Home Alone | |
| Situations | Solutions |
| When I am alone at home, | I should keep the door (77)locked. |
| To (78)call_for help, | I should make a list of(79)phone numbers. |
| Before (80)goingto sleep, | I should check the electrical appliances and keep them(81)safe. |
| If there are strangers(82)ringing_the doorbell, | I should ask"Who's that?"(83)withthe door closed. |
| Instead of saying"My parents are not (84)at home."to the strangers, | I should say"Mum's having a shower."Or "Dad's (85)having a sleep." |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com