| Passage A Yuan Longping was born in Beijing in 1930.He developed his new kind of rice in 1974,which helped many countries grow more rice than ever before.So he is called"the Father of Rice." | Passage B Dear Diana, Last week,we had a history exam but I didn't study for it.I was really worried.In the exam,Tom sat next to me and I copied his answers.Will the teacher give me zero marks if I tell her the truth?Should I tell her? Yours, Maggy | |||||||||||||||||
| Passage C An Italian marathon runner,Dorando Pietri,entered the stadium and took a wrong turn during the race.He fell down.He was treated by a doctor and he was helped across the finishing line. | Passage D Sometimes a birthday party can be a surprise party.It is planned by friends but it is a secret.One friend of the birthday boy/girl invites him/her to do something at their house.All their friends arrive early and hide until he/she arrives,and then jump out and shout"Surprise!" | |||||||||||||||||
Passage E
| ||||||||||||||||||
分析 A 袁隆平,1930年出生于北京.他在1974年开发了自己的新型水稻,帮助许多国家收获了比以前更多的水稻,所以他被称为"水稻之父".
B 亲爱的戴安娜,上周,我们有一个历史考试,但我没有复习,我真的很担心.在考试中,汤姆坐在我旁边,我抄了他的答案,如果我告诉老师真相,她会给我零分吗?我应该告诉她吗?你的玛吉
C 一个意大利的马拉松选手多兰佩德力,进入体育场,在比赛过程中走错了方向.他摔倒了,医生给他治疗,并且在人们的帮助下他越过了终点线.
D 有时一个生日聚会可能是一个惊喜聚会.它由朋友计划,但它是一个秘密.一个过生日男孩/女孩的朋友,邀请他/她来他们的房子.所有的朋友早就到了并且藏起来,直到他/她到达,然后就会跳出来,喊"惊喜!"
E 关于一个从纽约到洛杉矶的交通方式,有长途客车,飞机,火车,汽车,分别对应花费和时间.
解答 41.答案D 理解判断题 由文中 He developed his new kind of rice in 1974可知 他在1974年开发了自己的新型水稻,故选D
42.答案C 细节理解题 由文中 An Italian marathon runner,Dorando Pietri,entered the stadium and took a wrong turn during the race 可知 一个意大利的马拉松选手多兰佩德力,进入体育场,在比赛过程中走错了方向,与奥运会有关,故选C
43.答案B 文章理解题 由文中 Sometimes a birthday party can be a surprise party.It is planned by friends but it is a secret可知 有时一个生日聚会可能是一个惊喜聚会.它由朋友计划,但它是一个秘密,讲的是关于生日聚会的,因此生日派对最为合适,故选B
44.答案C 细节理解题 由文中E可知,第二便宜的方式是乘火车,花费60美元,故选C
45.答案A 细节理解题 由文中 Last week,we had a history exam but I didn't study for it.I was really worried可知 上周,我们有一个历史考试,但我没有复习,我真的很担心,由她说的话可以知道她还是个学生,故选A
点评 本文并不算难,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.推理判断题则根据句意以及自己对文章的把握来解答.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | couldn't be | B. | shouldn't be | C. | can't be | D. | mustn't be |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | nothing | B. | anything | C. | something | D. | everything |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | She had milk and bread for breakfast | |
| B. | Tom had got a headache last night | |
| C. | I read an interesting story yesterday | |
| D. | There are so many leaves on the ground |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | to,at | B. | in,for | C. | at,in | D. | to,for |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com