精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.If you like travelling but you're feeling lazy,visit the Odyssey.On this website,you can find a group of students who are travelling across West Africa.Every day you can read what they've done,see pictures of where they are,and (if you like) send messages to them.
Perhaps you're planning to visit a foreign country yourself,and need some help with the language.A site called Foreign Languages for Travelers is an online phrasebook (短语手册).
You can choose among 35languages and 20topics,and you can see the phrases on your screen and hear them at the same time.
Maybe you just want to stay at home and watch TV.If so,you can use a site called Digiguide to help you find what's on.It lists all the programmes on 80channels.Just type in the name of the programme and it will tell you what channel it's on and at what time.
There are also lots of websites which are linked to video cameras in different places around the world.One website,called V Care,is linked to a model car in San Diego,California.You can sit at your computer and drive the car yourself,using the controls on your keyboard and watching the car on your screen.
44.What is Odyssey?C
A.A city           
B.a small town          
C.a website      
D.a TV programme
45.Which can help you with the language when you are planning to visit a foreign country?B
A.Odyssey                              
B.The online phrase book
C.Digiguide                             
D.V Care
46.What can you use Digiguide to do?A
A.watch TV at home                      
B.drive a model car
C.find a group of students                  
D.visit a foreign country
47.Which is True about the last paragraph?D
A.V Care linked to a TV station.
B.V Care is not a website.
C.There are not many websites which are linked to video cameras
D.You can use V Care to drive a model car in front of your computer.

分析 短文讲了帮助人们的一些网站,通过这些网站人们可以很容易的得到帮助和一些需求.

解答 答案:44.C  细节理解题.根据第一段第一行句子If you like travelling but you're feeling lazy,visit the Odyssey.On this website.如果你喜欢旅行,但你觉得很懒,访问奥德赛,在这个网站上.可知Odyssey是个网站.故选C.
45.B 细节理解题.根据第二段句子Perhaps you're planning to visit a foreign country yourself,and need some help with the language.A site called Foreign Languages for Travelers is an online phrasebook (短语手册).也许你计划自己到国外参观,并需要一些语言的帮助.一个网站叫外国语言是一个在线短语手册.可知当你打算去国外旅游的时候,在线短语手册可以帮助你.故选B.
46.A  细节理解题.根据第四段句子Maybe you just want to stay at home and watch TV.If so,you can use a site called Digiguide to help you find what's on.It lists all the programmes on 80channels.也许你只是想呆在家里看电视.如果是这样的话,你可以使用一个网站叫digiguide帮你找.它列出了所有80频道的节目.可知Digiguide 帮助在家看电视.故选A.
47.D 细节判断题.根据最后一段句子One website,called V Care…You can sit at your computer and drive the car yourself,有一个网站叫 V Care,你可以坐在电脑前然后自己开车,可知你可以使用V Care 在你的电脑前驾驶一辆汽车.故选D.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.After school,some students play in the playground,and_______do their homework in the classroom.(  )
A.the otherB.othersC.anotherD.other

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

8.假如你是李明,你的美国笔友Peter将随团来你校进行为期一天的学习交流活动.上午,他将和老师与同学见面,上一节中国历史课,然后学习如何制作饺子.并请你安排下午的活动.
请根据以上中文提示完成上午安排表,并安排一项下午活动.
学校安排上午活动1.meet teachers and(61)students.
2.have a Chinese (62)history class.
3.learn how to (63)make dumplings
你安排下午活动 (64)watch a play.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

5.智能手机已成为人们生活的必需品.上周,你校举行了一场主题为"中学生是否应该将智能手机带入校园?"的辩论会.请根据表格内容,写一篇不少于100词的英语短文.文章的开头已给出,不计入总数.
正方1.便于父母联系,不至于担心.
2.随时查阅所需要的信息.
3.帮助解决学习中的问题.
反方1.网上聊天占用大量时间,不能集中精力学习.
2.长时间使用对眼睛有害.
3.不健康信息,甚至错误信息.
你的观点至少两点.
Last week,our school had a debate on whether we could bring smart phones to school.Some students think                                                                     

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.There are lots of _______ animals in the zoo.(  )
A.kind ofB.very muchC.kinds of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.The geography teacher told his students that the earth ______around the sun.(  )
A.goesB.will goC.wentD.go

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Dear Jacky,How is it going?Last Monday,we talked about our dreams in the class meeting.Some students didn't know what they wanted to be in the future.But I said that I wanted to be an English teacher.I hope to be a good teacher,like Mr.White.He makes his maths class interesting.He often tells us to work hard and try our best to make our dreams come true.What are you going to be when you grow up?Yours,Lee
Dear Lee,Thanks for your letter.My dream is to be a voluntary doctor.But my parents don't agree with me.They think the job will sometimes be very difficult.This week I called my English teacher,Miss Black.I asked her for help.She said that a good doctor could help more people and she told me not to give up (放弃) my dream.Now,I'm sure of my dream job and maybe I will go to work in a poor place one day,but I will always be your friend!Love,Jacky

46.What did Lee and his classmates talk about in the class meeting?B
A.Their teachers
B.Their dreams
C.Their parents 
D.Their friends
47.What subject does Mr.White teach?C
A.Chinese
B.English
C.Maths
D.P.E.
48.What's Jacky's dream?C
A.An English teacher.
B.A maths teacher
C.A voluntary doctor                    
D.A policeman
49.What do Jacky's parents think of the job of a voluntary doctor?A
A.Very difficult
B.Very easy
C.Very interesting
D.Very helpful
50.Jacky called Miss Black because he wantedD.
A.to give up his dream
B.to help poor people
C.to make friends with Lee
D.to get some help.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.My parents are always proud of everything good that I do.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.带上地图,否则你会迷路的.
Bring a map,or you'llget lost.

查看答案和解析>>

同步练习册答案