This is Hong Kong Middle School. It is very big and beautiful. There are 34 classes, 300 teachers and 3, 500 students in the school. In the middle of the school there is a tall building. It’s for us to have classes. All the classrooms are there. There are some small rooms, too. They are offices for the teachers to work. All the teachers get ready for their lessons there.
In front of the tall building, there is a small one. It is the library. There are many books there. The teachers and the students like to read books in it. Sometimes they borrow(借)books from it.
There is a dining hall behind the tall building. Some of the students have lunch in it.
I like my new school very much.
The Hong Kong Middle School is .
A. small B. big C. beautiful D. B and C
【小题2】How many students are there in this school?
A. 3, 200. B. 3, 500. C. 3, 800. D. 4, 000.
【小题3】The tall building in this school is for students to .
A. read books B. play games
C. have classes D. have lunch
【小题4】Students can borrow books from .
A. the classrooms B. the library
C. the dining hall D. the offices
【小题5】The dining hall is the tall building.
A. behind B. in front of
C. in the front of D. next to
1.D
2.B
3.C
4.B
5.A
【解析】
试题分析:这篇文章主要讲了这所中学很大很漂亮,有34个班,有300个教师,3500个学生。
1.细节理解题。根据It is very big and beautiful.它很大很漂亮。可知选D。
2.细节理解题。根据There are 34 classes, 300 teachers and 3, 500 students in the school.学校里有34个班,有300个教师,3500个学生。可知应选B。
3.细节理解题。根据In the middle of the school there is a tall building. It’s for us to have classes.在学校中间有一个高大的建筑物,是教学楼。故选C。
4.细节理解题。根据It is the library. There are many books there. The teachers and the students like to read books in it. Sometimes they borrow(借)books from it.图书馆里有很多书,老师和学生喜欢看书,有时他们从图书馆里看书。可知故选B。
5.归纳理解题。通过There is a dining hall behind the tall building在大建筑物后面有个餐厅。故选A。
考点:故事类阅读。
科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁大石桥沟沿中学九年级上期中质检英语试卷(解析版) 题型:其他题
完成表格,一空一词。
What will you do if weight keeps going up? Here are ideas to help you stay healthy:
Don’t sit around
Stay active. Try to exercise 30 to 60 minutes every day. Your exercise doesn’t have to be hard. Start small. Take the stairs instead of the elevator(电梯). Walk or ride a bike to places such as school or a friend’s house. Help your mum with housework, such as cleaning windows or the bathroom. It all burns fat. Make changes from time to time so you don’t get bored: Try running, biking, skating. There are many choices. Don’t spend long hours watching TV or playing video games. Even reading a book burns more fat.
Eat healthy
Truly different kinds of food and get enough fruits and vegetables each day. Drink water and low fat milk instead of soft drinks like Cola. Stay away from fast food. Eat when you are hungry, not when you are bored or because you can’t think of anything else to. Don’t eat meals or snacks while watching TV because you’ll probably end up eating more than you need. Some worry so much about their weight that they don’t eat breakfast. This is a bad idea. Teenagers need enough food. If not, you won’t get the nutrients you need to grow normally.
Don’t rush to go on a diet
Even if you are a little heavier than your fiends, you still may be normal. Remember to talk to doctors and your parents before you decide to lose weight.
Don’t | Do |
Don’t sit around | Stay 1._____Try to exercise 30 to 60 minutes every day |
Don’t spend long hours 2.______TV or playing video games | Even reading a book burns more fat |
Don’t eat fast food | Try 3.____ kinds of food and get enough fruits and vegetables each day |
Don’t eat when you are bored or because you can’t think of anything else to do. | Eat when you are 4.______ |
Don’t rush to go on a 5._____ | Talk to doctors and your parents before you decide to lose weight |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁大石桥水源第二初级中学九年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:补充句子
从所给的句子中选择恰当的句子完成下面对话(有两项是多余的)
A: What are you planning to do with your friends this winter vacation?
B: We are planning to travel!
A: 1.
B: To San Francisco, Los Angles, New York and Boston.
A: 2.
B: By motorcycle.
A: By motorcycle? 3.
B: Three weeks.
A: Why are you making this trip?
B: We’re trying to raise money for the wildlife project.
A: 4.B: For saving wild deer. They’re disappearing.
A: That sounds like a great idea.5.
B: Thank you!
A: How are you travelling? B: What will the money be used for? C: What is he project about? D: Good luck with your trip. E: How long will it take? F: Take better care of yourselves. G: Where are you travelling? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁大石桥水源第二初级中学九年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
You can come to me for help _____ difficulties you face
A.what B.how C.however D.whatever
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁大石桥水源第二初级中学九年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Could you tell me _______?
A.where the hospital was B.where the hospital is
C.where was the hospital D.where is the hospital
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁大石桥水源第二中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:句型转换
按要求改写句子(每题2分共10分)
1.He’s a student.(变成一般疑问句)
2.Is your brother a manager? (作否定回答)
— , .
3.Class Two is behind our school library. (改为同义句)
Our school library is Class Two.
4.They have got some juice and milk. (改为否定句)
They got juice milk.
5.My sister is on my right. (对画线部分提问)
______ sister?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁大石桥水源第二中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
My name is Martin.
A. brother B. brothers C. brothers’ D. brother’s
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁丹东第七中学八年级上期中英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
In the morning , Mr. Smith comes into the garden at the back of his house. He sees too much snow in the garden. Mr. Smith wants to take his car out, so he asks a man to clean the road from his garage to the gate. He says to the man, “Don’t throw any snow on the flowers, and don’t throw any on the wall, and don’t throw any into the street, or the policeman will come.”Then he goes out.
When he comes back, the road is clean. There is no snow on the flowers, on the wall or in the street. But when he opens the garage to get his car out, he sees: there is full of snow, the snow from the road, and his car is under the snow!
根据短文内容,判断正(T)误(F):
1.Mr. Smith’s garden is behind his house.
2.He wants a man to clean the road because he doesn’t like snow at all.
3.He doesn’t tell the man where to throw the snow in the garden.
4.The man throws the snow into the garage.
5.Mr. Smith feels very happy when he opens the garage to get his car out.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年辽宁丹东第七中学九年级上月考1英语试卷(解析版) 题型:单项填空
She is a _______ girl and she always says to her teachers _______.
A. polite; politely B. politely; polite
C.polite; polite D. politely; politely
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com