精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
8.I was going to bed the other night when my wife told me that I had left the light on in the shed(储藏室).She could see it from the bedroom window.As I looked for myself,I saw that there were thieves in the shed taking things.I phoned the police,but they told me that no one was in this area to help at this time,but they would send someone over as soon as they were free.
I said OK,hung up,and waited one minute,then phoned the police back,"Hello,I just called you a minute ago because there were thieves in my shed.Well,you don't have to worry about them now because I've killed them all."
Within five minutes there were six police cars in the area.Of course,they caught the thieves very quickly.One of the officers said:"I thought you said that you'd killed them!"I replied with"I thought you said there was nobody free!"

37.There were thieves in theA.
A.shed
B.bedroom
C.kitchen
38.The man when he found the thievesB.
A.caught them by himself
B.called the police at once
C.did nothing but wait
39.The police said thatCso they couldn't come and help at first.
A.it was too far
B.the car was broken
C.they were all busy
40.The policeB when the man called them again.
A.found it boring
B.took it serious
C.let it go
41.The thieves wereC at the end of the story.
A.lost
B.killed
C.caught.

分析 试题分析:本文叙述了作者有一天晚上发现有贼进入他家的储藏室偷东西,给警察打电话,警察却说他们人手不够,忙不过来,不能来帮忙,等到作者说他已经把贼打死了,警察就很快来到他家了,把贼抓住了.
那天晚上,我刚要上床睡觉,妻子告诉我说我没有关储藏室的灯,她从卧室的窗户看见那还亮着.我也透过窗户朝那边看,发现有几个人正在偷东西.我赶忙报警,但是警察局说现在没有警察在我家的这片区域,他们一有了人手就马上派过来.我说没问题,然后挂了电话,等了一分钟,又给他们打过去:"警察局吗,一分钟以前我打过电话来,我告诉你说有人正在我家的储藏室偷东西.但是现在没事了,因为我刚刚开枪把他们都打死了."随后,五分钟之内有六辆警车来到了我家,警报也响了.当然,他们当场抓住了窃贼.有个警察对我说:"我记得你说你把他们都打死了."我回答道:"我记得你说现在谁都没空."

解答 37:答案A 细节理解题.根据I saw that there were thieves in the shed taking things.看见贼在储藏室里偷东西,故选A.
38:答案B 细节理解题.根据I phoned the police,作者立即给警察打电话,故选B.
39:答案C 细节理解题.根据they told me that no one was in this area to help at this time,but they would send someone over as soon as they were free.可知警察局说现在没有警察在我家的这片区域,他们一有了人手就马上派过来,警察说他们人手不够,忙不过来,不能来帮忙,故选C.
40:答案B 推理判断题.根据Within five minutes there were six police cars in the area.五分钟之内有六辆警车来到了我家,作者再次打电话,警察引起了重视,故选B.
41:答案C 细节理解题.根据they caught the thieves very quickly.他们当场抓住了窃贼,小偷被警察抓住了,故选C.

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.Tony Wheeler was born to travel.His father worked for an airline.For the first 16years of his life,Wheeler and his family lived in many different countries.
In the early 1970s,Wheeler met a young woman named Maureen.They soon married.Before getting jobs,Tony and Maureen wanted to travel.They took a year-long trip from London,through Asia,to Australia.On the trip,they visited places like India,Iran,and Afghanistan.
When Tony and Maureen arrived in Australia,people asked many questions about their trip.To answer these questions,Wheeler wrote a guidebook called Across Asia on the Cheap.The book told people about different countries'weather,customs(风俗),and places to see.But unlike travel guides in the 1970s,Wheeler's book also talked about places most tourists did not go.He also wrote about unusual things to see and do.The book was very popular.
Wheeler and Maureen started a company called Lonely Planet.They continued travelling.They wrote guidebooks for each place they visited.Today,400people work for Lonely Planet.The company has over 650guidebooks.Wheeler still writes about travel"hot spots"(for example,Cambodia in Asia and Croatia in Europe).For more information,read the books!

29.Which trip was Tony Wheeler's first guidebook about?D
A.The United Kingdom.
B.From Asia to England.
C.From Australia to Afghanistan.
D.From England to Australia.
30.Why did Tony Wheeler write his first guidebook?C
A.He needed the money.
B.His wife asked him to do it.
C.Many people asked questions about his travels.
D.He liked writing books.
31.How was Across Asia on the Cheap different from other travel guides?A
A.It talked about places most tourists did not go.
B.It was longer and more expensive.
C.It told people about a country's weather,customs,and places to see.
D.It was the first guidebook about Asia.
32.Which sentence below is true?A
A.Tony Wheeler still travels and writes guidebooks.
B.Tony Wheeler's first guidebook was not popular.
C.After their first trip,Maureen did not travel with Tony.
D.Today,Lonely Planet is still a small company.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.If you don't understand it,you can ______the new word in a dictionary.(  )
A.look atB.look afterC.look forD.look up

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.-The music is too loud!Could you ________,Jack?I'm working on the computer.
-OK!I'll follow what you say!(  )
A.turn down itB.turn it offC.turn it downD.turn it up

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.As we all know,England is_______ European country.(  )
A.aB.anC.theD.不填

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-Would you please give me some      on how to learn English at home?
-Well,do a lot of reading and listen to English as often as possible.(  )
A.experiencesB.advicesC.suggestions

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.The computer is much too expensive.I'll ______ it.(  )
A.thinkB.think aboutC.talk about

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.维克斯在车站等谁?
Who is Vickerswaitingforat the bus stop?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.It is reported that many people sendover(more than) 500messages by mobile phone every week.

查看答案和解析>>

同步练习册答案