精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.People often talk on their mobile phones when they are driving.But talking or sending messages over a mobile phone can be as (57)dangerous as drunk driving.They can't pay more attention to the road safety any more.Because of this,about 330,000people are hurt and more than 2,000people (58)pass away every year.
Now,an American company invented a key by using Bluetooth technology (59)in order to help people drive safely.With the key,a driver can't talk or send messages when driving a car.
With Bluetooth technology,when the driver is driving,the phone will (60)answer all incoming calls and messages by itself with"I am driving now.I will call you later."The only calls allowed out are to emergency services.When the driver(61)turns off the car,he then can use the phone.This is all about saving lives and safer driving.

分析 文章大意:主要描述了因打电话造成的交通事故,及为了避免交通事故而发明的蓝牙耳机.

解答 57题答案:angerous 考查形容词填空.根据文中的句子:But talking or sending messages over a mobile phone can be 本句的含义为开车时打电话,发信息和醉酒驾驶一样危险,故本句空格处填危险的单词dangerous.
58题答案:pass away 考查动词短语填空.根据文中的句子:Because of this,about 330,000people are hurt and more than 2,000people 本句的含义为每年有2千多人由于打电话时驾驶而逝世,故本句空格处填pass away. 
59题答案:in order to 考查介词填空.根据文中的Now,an American company invented a key by using Bluetooth technology 本句的含义为发明蓝牙技术是为了有助于人们驾驶安全,故本句空格处填为了的短语in order to.
60题答案:answer 考查动词填空.本句的the phone will     all incoming calls and messages by itself with"I am driving now含义为当司机开车的时候,蓝牙技术中的电话会自动地接听到来的电话和信息,故本句空格处填接听的单词answer,will后用原型.
61题答案:turns off,考查动词填空.根据句后面的句子:he then can use the phone本句的含义为当司机转弯的时候就可以使用电话,故本句空格处填转弯的动词短语turn off,时态是一般现在时,主语the driver是单数,故Bturn要用第三人称单数形式turns,故答案是turns off.

点评 考查完型填空.根据所给的短文对意思有所了解,然后根据短文的大体意思,选择每个符合题意的答案,使短文更通顺.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.Read more,and youwill be(be) better at English.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.-What is your New Year's __________?
-I am going to study harder.(  )
A.resolutionB.questionC.jobD.subject

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Why are so many people so afraid of failure?Quite simple because no one tells us how to fail so that failure becomes an experience that will lead to growth.We forget that failure is part of the human condition and that every person has the right to failure.
Most parents work hard at either preventing failure or protecting their chidren from the knowledge that they have failed.One way is to lower standards.A mother describes her child's hastily made table as"perfect",even though it wobbles(摇晃)on uneven legs.Another way is to shift blame.If John fails science,his teacher is unfair or stupid.
The trouble with faiure prevention devices is that they leave a child unequipped for life in the real word.The young needno one can win all the time-and that it is possible to enjoy a game even when you don't win.A child who's not invited to a birthday party,who doesn's  make the honor roll or the baseball team,feels terrible,of course,But parents should not offer a quick consolation(安慰)prize or say,"It doesn't matter"because it does.The young should be allowed to allowed to experience disappointment and be helped to master it.
Failure is never pleasurable.It hurts adults and child alike.But it can make a positive contribution to your life once you learn to use it.Step one is to ask"why did  I  fail?"Resist the natural impulse to balme someone else.Ask yourself what you did wrong and how you can improve.If someone else can help,don't be shy about inquiring.to learn that no one can be best at everying.

36.This passage mainly tells us aboutD.
A.the reason why people fail             
B.how to fail
C.the ways to prevent failures             
D.the importance of facing failures
37.The second paragraph tells usB.
A.how a mother praised her children
B.two ways of failure prevention most parents used when their children fail
C.how to shift blame
D.parents should blame their children at the proper time
38.When the writer says"every person has the right to fail",he means"D"
A.the world is full of failures              
B.everyone makes mistakes
C.failures are not common in our lives       
D.no one can grow up without failures
39.By saying"protecting their children from the knowledge that they have failed".The writer means that most parents try their bestD
A.to let their children know that they won't fail.
B.to teach their children about the knowledge of failure
C.to provide their children with the knowledge against failure.
D.to keep their children from realizing that they failed.
40.According to the passage,if you are facing failure,you shouldD
A.blame someone else              
B.face it yourself and not ask others for help
C.forget it as soon as possible        
D.think it over and find ways to improve it.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Classes resumed (恢复) Thursday for the students of a school in Newtown,Conn,where a gunman last month killed 20 children and 6 adults in the second-largest school shooting in U.S.history.
With their school still being treated as a crime scene,more than 400 students of Sandy Hook Primary School attended classes in neighbouring Monroe.
Returning students,teachers and administrators were met by a large police presence outside their new school.Several officers guarded the entrance and checked IDs of parents dropping off children.
Law-enforcement officers guarding the new school called it"the safest school in America."
Students found the same chairs and desks,when possible.Their classroom walls were painted the same colours and hung with the same pictures.Other details,such as the location of bookshelves and cubby holes,were replicated (复制) as much as possible.
The school district said parents who wanted to be close to their children were welcome to visit and stay in classrooms or an auditorium.
Newtown superintendent Janet Robinson said officials would do their best to make the students feel at ease.
"We will be doing a normal day."She said.

36.The students of Sandy Hook Elementary School resumed classes in a new school in Monroe becauseD.
A.their school fell down because of a natural disaster
B.the government needs to use the land of their school
C.their school is too small to hold more than 400students
D.a shooting crime happened in their school and it was still treated as a crime scene
37.Why do the law-enforcement officers call the new school"the safest school in America?D
A.There are few policemen outside the new school.
B.The school has the newest classrooms and buildings.
C.Any adult who is near the new school needn't be checked his ID.
D.There are some officers who guarded the entrance of the new school.
38.A lot of things in the new school were replicated as much as possible exceptC.
A.chairs and desks
B.classroom walls
C.the location of the fans and air conditioners
D.the location of bookshelves and cubby holes
39."…to make the students feel at ease."The phrase"feel at ease"most likely meansD.
A.feel at home                 
B.feel fresh and curious
C.feel happy and lucky          
D.feel safe and relaxed
40.Which of the following is NOT true according to the passage?D
A.The students have resumed classes in a new school.
B.A shooting crime happened in an American primary school.
C.The officials will do their best to make the students feel at ease.
D.The school children's parents are not allowed to stay with their children in school.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.The less(越少) exercise you take,the fatter you will be.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.The CN Tower is 1,815feet( foot ) tall.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.We gathered early in the square to watch theraising (升高) of  the national flag.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.----Someone swam across the Tai Lake this morning.
----I didn't see it.Iwas jogging(jog) along the lake.

查看答案和解析>>

同步练习册答案