| Book Sale Do you like reading?We have all kinds of books at very good price.We have Robinson Crusoe for¥9.We have Ham Let for¥6 and A Child's Geography of the world for¥18. Come to Xinhua Bookstore and see for yourself. | Sunshine Sports Club For students from 12 to 16 years old Every Saturday and Sunday 6:00p.m.-9:00p.m. Sunshine Gym Just 40 pounds a month Basketball,tennis,badminton and volleyball London Street 26 87521628 |
| Student Volunteers Wanted We need two volunteers. Do you love animals?Come to the animal hospital every Saturday morning,and you can get on with the lovely animals. Are you a book lover?Are you responsible for your work?If your answer is"Yes",you can work as a volunteer at the library every Friday afternoon. Come to the Students'Union for more information. | Job Registration(登记)Form Company:Medifast Job:A driver Working Hours:30 hours per week,including some weekends Requitements:To be experienced,friendly. healthy and have a good driving record Pay:﹩12 an hour Starting Date:July 1st Contact:765-2546 |
分析 图书销售你喜欢读书吗?我们有价格合适的各种各样的书.鲁滨孙漂流记9美元,哈姆雷特6美元,儿童世界地理18美元.欢迎来新华书店,为你自己选书.
阳光体育俱乐部 12岁到16岁的学生都可参加 每个星期六和星期日的下午6点到9点.阳光健身房一个月只有40英磅 篮球、网球、羽毛球和排球 地址:伦敦街26号 电话:87521628
需要大学生志愿者 我们需要两个志愿者.你喜欢动物吗?每个星期六早上到动物医院来,你可以和可爱的动物相处.你是一个爱读书的人吗?你对你的工作负责吗?如果你的答案是"是的",你可以在每星期五下午来图书馆做志愿者.来学生会了解更多信息.
求职登记表 公司:Medifast 职位:司机 工作时间:每周30个小时,包括一些周末 要求:要有经验的,友好的,健康的,有良好的驾驶记录 工资:每小时12美元 起始日期:7月1日 联系人:765-2546
解答 66.答案A 细节理解题 由文中 you can work as a volunteer at the library every Friday afternoon 可知 你可以在每星期五下午来图书馆做志愿者,故选A
67.答案B 细节理解题 由文中 We have Robinson Crusoe for¥9.We have Ham Let for¥6 and A Child's Geography of the world for¥18 可知 鲁滨孙漂流记9美元,哈姆雷特6美元,儿童世界地理18美元,18美元可以最多买两本书,鲁滨逊漂流记和哈姆雷特,故选B
68.答案B 细节理解题 由文中 Working Hours:30 hours per week,including some weekends Pay:﹩12 an hour可知 工作时间:每周30个小时,包括一些周末 工资:每小时12美元,30*12=360,故选B
69.答案A 细节理解题 由文中 Basketball,tennis,badminton and volleyball 可知 健身房有篮球、网球、羽毛球和排球,故选A
70.答案C 细节理解题 由文中 Come to the Students'Union for more information可知 来学生会了解更多信息,故选C
点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.I didn't say anything. B.I jumped into the queue. C.Would you like black or white tea? D.Can I say that you are having a white tea? E.It gave me a great feeling in the morning. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | thought | B. | am thinking | C. | think | D. | was thinking |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Kate's and Jane's | B. | Kate's and Jane | ||
| C. | Kate and Jane's |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | buying,to join | B. | to buy,joining | C. | buying,join |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | a competition to spell words | B. | a competition to give speeches | ||
| C. | a competition to tell stories | D. | a competition to sing songs |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | he | B. | him | C. | she | D. | her |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | hardly | B. | strongly | C. | heavily | D. | lightly |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com