Look at this picture! It’s a picture of a room. What can you see in the picture? I can see an apple on the table. Can you see an English book on the table? No, I can’t. Where is it? It’s in the schoolbag! The schoolbag is on the chair next to(紧挨着) the bed. What is next to the table? Oh, it’s a bookcase. Some books are in it. Look! What’s that under the chair? It’s a cat. A ball is beside(旁边) the cat. The ball is mine. It is a volleyball. I like playing volleyball very much.
1.Where’s the English book?
A. It’s on the table. B. It’s on the bed.
C. It’s in the schoolbag. D. It’s in the bookcase.
2. is next to the table.
A. A bookcase B. A chair C. A bed D. An orange
3.Where can you see the ball?
A. Under the table. B. Under the bed. C. Beside the cat. D. Beside the chair.
4.Where is the cat?
A. It’s next to the bed. B. It’s under the chair. C. It’s on the soccer. D. It’s on the bed.
5.You can’t see in this room.
A. a book B. a chair C. a dresser D. a schoolbag
1.C
2.A
3.C
4.B
5.C
【解析】
试题分析:短文大意:本文介绍了一个房间的照片。在照片中你能看到一个苹果在桌子上。书包在椅子旁紧挨着床。旁边的桌子是一个书架。椅子下面是一只猫。一个球是在猫的旁边。
1.细节理解题 。根据第二行Can you see an English book on the table? No, I can’t. Where is it? It’s in the schoolbag! 可知选C。
2.细节理解题 。根据第三行What is next to the table? Oh, it’s a bookcase 可知选A。
3.细节理解题 。根据第四行A ball is beside(旁边) the cat.可知选C。
4.细节理解题 。根据第三、四行What’s that under the chair? It’s a cat. 可知选B。
5.细节理解题 。根据短文我们可以在房间中看到书、椅子及书包,但看不见梳妆台,所以选C。
考点:日常生活类阅读。
科目:初中英语 来源:2016届甘肃省七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:其他题
词型转换(14分)
(1)this(复数) (2)I(物主代词)
(3)his(对应词) (4)first (反义词)
(5)those(反义词) (6)for(同音词)
(7)take(反义词) (8)no(同音词)
(9)watch(复数) (10)do(三单)
(11)good(副词) (12)has(原形)
(13) eat(现在分词) (14)son(对应词)
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届湖北省黄石市七年级下第一次月考英语试卷(解析版) 题型:其他题
It’s interesting and fun_________(play)games with them.
1.Tony either_______(watch)TV or reads books on rainy days.
2.Thanks for_______(help)me with my English.
3.The ice cream tastes ________(good).
4.It’s time to go to school!I don’t have much time,so I eat very________(quick)
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届湖北省黄石市七年级下第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Kate with her parents often __________ to a movie on weekends.
A. go B. goes
C. going D. to go
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届湖北省鄂州市七年级上学期期中考试英语试卷(解析版) 题型:其他题
情景交际:从方框中选择合适的选项补全对话。(5分)
![]()
A: Hello, Mary.
B: 1. .
A: Is my computer game on the ta
ble?
B: No, it isn’t. It’s in the bookcase.
A: Oh, OK. 2. Are they in the bookcase, too?
B: 3. . They’re on the chair.
A: Oh, so, where’s my pencil?
B: It’s under the radio.
A: And where’s my baseball?
B: It’s under the bed.
A: Where are my keys?
B: 4. .
A: Thank you, Mary.
B: 5. .
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届湖北省鄂州市七年级上学期期中考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
-What color is the schoolbag?
-It’s .
A. orange B. an orange C. Green D. a black
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届湖北省鄂州市七年级上学期期中考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
This chair is black and that is orange chair.
A. a; / B. /; a C. a; a D. / ; an
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届湖北省洪湖市七年级下学期期中文化素质检测英语试卷(解析版) 题型:单项填空
We won’t go back home ___ the rain stops. We now have to stay in the classroom.
A. when
B. until C. beforeD. and
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届湖北省天门市七年级下期末英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—I don’t like mutton ________ beef.
—I don’t like mutton, ________ I like beef a lot.
A. and; butB. and; and
C. or; butD. or; and
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com