精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.
Kung Fu Demonstration
Mon.Apr.6Town Hall,6:00P.M.Free
STREET FAIR
Games and Rides Sat.& Sun.June 11,12Hill and Smith Streets All day starting at 9:00A.M.
Free Movies for Kids Every Mon.&.Fri.in Children's Room.Main LibraryComic Book Show May at noon.Mon.thru Fri.July 15to Aug.5Palace Hotel.10:00A.M.to 4:00P.M.S2.00
71.If you have no money,you can go toD.
A.Free Movies        
B.Kung Fu Demonstration(表演)
C.Comic Book Show        
D.A and B
72.Where in the library is the movie being shown?A
A,Children's Room.
B.Palace Hotel.
C.Town Hotel.
D.Hill and Smith Street.
73.What can you do in the evening?D
A.Go to Children's Room.
B.Go to Street Fair.
C.Go to Comic Book Show.
D.Go to see Kun Fu Demonstration.
74.What time does Street Fair start at?B
A.6:00pm.
B.9:00am.
C.10:00am.
D.8:00am.
75.On what days of the week in May will Comic Book Show be open?A
A.Monday through Friday.
B.Monday.
C.Friday.
D.Monday and Friday.

分析 本文以表格的形式向我们介绍了四则广告:功夫表演,街头集市,免费电影,漫画书展.表格具体介绍了它们各自的时间和地点.

解答 71.D 细节理解题:根据表格内容,功夫表演和电影是免费的,都有free字样.故选D.
72.A  细节理解题:根据第三个表格Free Movies…in Children's Room即免费电影在儿童剧院,故选A.
73.D  细节理解题:根据第一个表格,功夫表演6:00P.M,在下午六点,故选D.
74.B  细节理解题:根据第二个表格,街头集市starting at 9:00A.M在上午九点开始,故选B.
75.A  细节理解题:根据第四个表格,May at noon.Mon.thru Fri.即漫画展在五月的中午,从周一到周五.故选A.

点评 将题目与表格对照,把握细节,即可得出答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.John and Tim are very popular in Jason Middle School.They are not only good at studying,but also good at playing sports.Kay and Sue are talking about them.
Kay:Hello.Sue!
Sue:Hi.Kay!
Kay:(61)F
Sue:No.No one has told me about the match.(62)A
Kay:Although the opposing(对抗的) team was strong,our school won at last.
Sue:(63)G They are really good basketball players.
Kay:Yes.They can play basketball better than others because they practice much more.I always see them practicing on the playground in the gym and sometimes running around the school track(跑道).
Sue:(64)B
Kay:Yes.And either John or Tim will be chosen as the Best School Athlete of the Year.
Sue:Wow!(65)D
Kay:I think so.
A.Who won?
B.How hard they practice!
C.Where was the match held?
D.They are cool,aren't they?
E.How exciting the match was?
F.Did you go to see the basketball game yesterday?
G.I know that both John and Tim are on the team.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词.
Apple has entered the textbook market.The tech giant(科技巨头) introduced iBooks textbooks a f(72)ew weeks ago when it announced its iBooks 2platform.
They are digital books in different s(73)ubjects,including science,maths,history and geography.The company o(74)ffers a collection of textbooks for high school students.It offers a"new textbook experience"and suggests its interactive(互动式的) iBooks textbooks are"the next chapter in learning(学习的新篇章)".
It sounds like good news for pupils and students.Think of it.No more c(75)arrying heavy backpacks full of textbooks.Every textbook you require can be s(76)tored in your iPad.No more having to buy expensive textbooks w(77)hich you will only use for a year or two and then sell or give away.
Of course there's a hidden difficulty.You need to o(78)wn an iPad and as you know,it is not cheap.You also need to buy digital textbooks,m(79)ostly priced each at about $14.99 (94.74yuan).
You can play videos,work out geometrical(几何的) problems in 3D,listen to music and make notes.You can also s(80)hare information on social networking sites with other students.Instead of b(81)oring old textbooks which are quickly out of date,you can have an interactive learning experience.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.-What did________ old man in white buy in your shop?
-He bought _________ umbrella.(  )
A.a;/B.the; anC./; theD.an; a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.Would you mind ___________ me how to start this online tour?(  )
A.showB.to showC.showedD.showing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.
   What do you consider most when we eat in a restaurant?I believe,one of the most important things,of course,is the menu.Why?Because People want to have things that they don't eat or cook at (71)home.We change the menu every week,adding one or two new dishes so that people will want to keep coming (72)back to try our new food.You can find healthy and delicious food (73)at good prices.As well,if people can't
(74)decide whether to try the new food or not,they can (75)take a little bit of a new dish to see if they would like to order it.People love this idea.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.她穿上大衣出去了.
Sheputon her coat and went out.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.He is _______ than the others in his class.He is ________ of the students.(  )
A.more younger,the most youngestB.younger,the youngest
C.more young,youngest   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.I brush my teeth at six thirty.

查看答案和解析>>

同步练习册答案