精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.阅读下面短文,根据短文内容,回答71-75题,每小题2分,共10分
Ed Rosenthal lives in a nursing home in Boston with other elderly people,Ed is a senior citizen,91 years old.
When Ed was 75 years old,a doctor came to the nursing home.She saw that Ed was out of shape and his body  was weak.She told him to exciese and get in shape.So Ed started going to the exercise center to lift weights.He exercised for more than 16 years,day in and day out.
Now Ed has big muscle(肌肉),and his stomach is as flat as a pancake.He is very healthy and happy.His family and friends are surprised.They can not believe their eyes.

71.How old is Ed Rosenthal now?He's 91 years old.
72.Was Ed Rosenthal healthy when he was 75 years old?.No,he wasn't.
73.What did the doctor tell Ed Rsenthal to do?She told him to exercise and get in shape
74.Where did Ed Rosenthal go to lift weights?He went to the exercise center
75.How does Ed Rosenthal feel?He is very healthy and happy.

分析 Ed Rosenthal与其他老人生活在波士顿一所养老院,Ed是一个老年人,91岁了.
当Ed 75岁的时候,一个医生来到了疗养院.她发现Ed的身体不健康,他的身体很虚弱.她告诉他要多运动并恢复健康.所以Ed开始去运动中心练习举重.一天又一天,他坚持锻炼了16年多.
现在Ed有了大块肌肉,他的胃口很好.他很健康和快乐.他的家人和朋友都很惊讶,他们不敢相信他们的眼睛.

解答 71.He's 91 years old.细节理解题.根据Ed is a senior citizen,91 years old可知Ed是一个老年人,91岁了,故答案为:He's 91 years old.
72.No,he wasn't.推理判断题.When Ed was 75 years old,a doctor came to the nursing home.She saw that Ed was out of shape and his body  was weak.可知,当Ed 75岁的时候,一个医生来到了疗养院.她发现Ed的身体不健康,他的身体很虚弱.故答案为:No,he wasn't.
73.She told him to exercise and get in shape.  细节理解题.根据She told him to exercise and get in shape.可知她告诉他要多运动并恢复健康.故答案为:She told him to exercise and get in shape..
74.He went to the  exercise center.细节理解题.根据So Ed started going to the exercise center to lift weights.可知所以Ed开始去运动中心练习举重.故答案为:He went to the  exercise center.
75.He is very healthy and happy.细节理解题.根据He is very healthy and happy.可知他很健康和快乐.故答案为:He is very healthy and happy.

点评 本文是一篇逸闻趣事类阅读短文.本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.D on't worry about me.I can look after           .(  )
A.myselfB.herselfC.himself

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.青少年的心理问题和考试压力大有一定关系.
Teenagers'mental problems have something todowith the stress from tests.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.I found a letter _______ on the floor when I came into the classroom.(  )
A.lyingB.layC.lieD.lies

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.---It's so careless of you to make a spelling mistake again.
---Sorry.I couldn't remember_____.(  )
A.when I learnt the word
B.if I have learnt the word
C.where should I put the silent"t"
D.in which class did you teach the word

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.It is said that the project connecting mainland and Hong Kong                       soon.(  )
A.is completedB.has completed
C.will completeD.will be completed

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-Becky doesn't talk much,           she?
-Yes,she does.(  )
A.willB.didC.does

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.Textbooks for junior students ______ for free in most areas of China.(  )
A.provideB.providedC.are provided

查看答案和解析>>

同步练习册答案