分析 文章大意:随着互联网的发展,越来越多的年轻人开始使用互联网,但网络安全是个严重问题,并提出了四点建议如何安全上网.
解答 55-57:BBA
55题答案:B 细节题,根据文中的第三段For example,most social networking sites are open to all,especially MySpace,which is the most popular social network among teens in America;第四段A greater danger is that teens may become objects of the people with secret purposes.;第五段Another danger is identity stealing,which can happen when teens share too much information about their names,dates of birth and locations可知是三个危险,故答案是B.
56题答案:B 细节题,根据文中的第二段For example,most social networking sites are open to all,especially MySpace,which is the most popular social network among teens in America.It means that they could be put in unpleasant and frightening situations.可知 例如,大多数社交网站都是向所有人开放,尤其是聚友网,这是在美国的青少年中最流行的社交网络,这意味着青少年在社交网络上面临未知的危险,故答案是B.
57题答案:A 主旨归纳题,根据文中的大意在互联网上,无论做什么都是有一定的风险的,故答案是A.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| BEIJING---On February 26th,2010,Wang Meng was the first to get to the finishing line in 1minute and 29.213seconds in the women's 1000meters short track speed skating final (短道速滑决赛)at the Vancouver Winter Olympic Games(温哥华冬奥会).With this one China won four gold medals in the women's short track speed skating. |
| GUANGZHOU---Hong Kong Special Administrative Region(香港特别行政区)government gave 8million HK dollars to Haiti(海地).They hoped the money would help provide aid to earthquake(地震)victims in Haiti,and help rebuild their homes. |
| SHANGHAI---Today there are more than 350,000people visiting the Expo(世博会).The French pavilion(法国馆)is still the hottest.Over 3,000people are waiting in line in front of it.The organizers suggest visitors go to other pavilions first.In fact,pavilions of countries such as Russia,Canada,Japan and America are all very good. |
| SHANTOU---A taxi driver found a bag in his car this morning.There was 10,000yuan in it.The kind-hearted driver gave the bag to the police.The police have now found the owner.To show his thanks,the owner wanted to give him 500yuan,but the driver didn't take it. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com