Jobs and Steve Wozniak founded Apple Computers inc.in 1976.A year later,the Apple II was invented.This production(产品)was the world's first mass-market personal computer. | Under Job's leadership Apple introduced the all-in-one iMac computer in 1998.The iMac became the firstmachine,which offered only a CD-ROM slot. |
By 2010,Steve Jobs was confident the world was ready to have a tablet computer that would be great for watching movies and playing games.The touch-sensitive iPad is a great success. | iPhone 4s came out on October 4,2011,in America. It look like iPhone4.It has a larger and wider screen and a slimmer yet wider case.It has a better camera and faster data transfer speeds. |
分析 Steve Jobs是个人电脑和苹果手机的创始人之一.他也是一个信息时代的巨人.以下是一些他的最为大的贡献.
苹果二代 乔布斯和Steve Wozniak在1976年创建了苹果电脑公司.一年后,苹果二代就被发明了.这个产品是世界上第一个畅销的个人电脑.
IMac 在乔布斯的领导下的苹果在1998年推出了多功能一体机IMac电脑.IMac成为第一个只有一个光驱的机器.
IPad 2010年之前,史蒂夫•乔布斯确信,这个世界已经准备好有一台能很好地玩游戏、看电影的平板电脑.能触摸的IPad取得巨大成功.
IPhone 4s Iphone4s于2011年10月4号在美国上市.它看上去像IPhone4.它有更大、更宽的屏幕.薄而宽的壳.它有更好的摄像机和更快的数据传输速度.
解答 61.答案:B 细节理解题 根据第一个表格中Apple computer Inc.in 1976.one year later,the AppleII was invented.可知苹果二代是在1977年被发明的.故选B.
62.答案:B 细节理解题 根据第二个表格中Under Jobs Leadership Apple intruduce the all-in-one IMac computer in 1998可知,IMac是1998年发明的.故选B.
63.答案:A 细节理解题 根据四个表格内容可知,The Apple II发明于1977年;The iMac推出于1998年;The iPad发明于2010年左右;The iPhone 4s上市于2011年.所以最老的苹果产品是The Apple II.故选A.
64.答案:D 细节理解题 根据第三个表格中IPad is great for watching movies可知,IPad方便看电影是正确的,故选D.
65.答案:C 细节理解题 根据第四个表格中Iphone4s has a larger and wider screen and a slimmer yet wider case. It has a better camera and faster data transfer speeds.可知iPhone 4s 比iPhone 4拥有更快的数据传输速度是正确的说法.故选C.
点评 此题是一篇产品记叙类阅读.讲述了乔布斯所做的一些贡献.题目设计比较简单,均能从文中找到句子依据,来选出答案.通读全文,领会大意是做题的关键.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Topic:Use abbreviation(56)when texting | |
| Facts | •Students sent more than two text messages during classes lasting 50to 75minutes. •A study showed(57)64 percent of teenagers used text language in their writing. |
| (58)Opinions | Text messaging can have a bad influence on people. •Abbreviations are bad for students'(59)spelling and punctuation use. •Students become(60)lazybecause of texting and social networking. •Young adults find it hard to return to correct grammar once they have got(61)used to abbreviating. •It is (62)difficult for those who text a lot to pay attention in class. |
| Text messaging can hardly influence people. •It is considered as a language. •It could be(63)compared to a foreign language which students learn. | |
| Conclusion | •Using abbreviations can make it (64)easier to send text messages. •No matter it's good or bad,"text language"is becoming more and more (65)popular. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com