精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

阅读15题的任务信息,然后从A、B、C、D和E中,选出符合他们要求的最佳选项,并将答案写在对应题号的横线上。

_____1.Jeff likes sports and travel. He would like something that help him spend boring time on his journey.

_____2. Mrs Scott doesn’t like to exercise, but she likes cooking and reading books about foreign places.

_____3.Mr Dean wants to improve his garden during summer, so he would like something that could help him to do that.

_____4.Lisa, a 22-year-old girl, worries about her weight. She is wondering how to lose weight.

_____5. Sophin likes to look smart. When she is free, she enjoys listening to music. Now she plans to learn something about music.

A. Learn how to play the guitar. This popular video helps the beginner to become a guitar player in just 200 hours.

B. Road trips, a program loved by young people, especially those fat girls, join in it and make yourself become thin.

C. The new pocket MP4. The kind of MP4 fits right into your pocket. It lets you listen to your favorite artist, even when you’re on a journey.

D. Singapore. The story of a city. This book is about the history, the culture, and the favorite dishes of the small country.

E. Special scissors (剪刀). This kind of tool will make it easy to deal with flowers and trees. Anyone can learn to use it quickly.

 

1.C

2.D

3.E

4.B

5.A

【解析】

试题解析:

1.小题1】推理判断题。句意:杰夫喜欢运动和旅行,他想要帮他消磨旅途无聊时间的东西。根据The new pocket MP4. The kind of MP4 fits right into your pocket. It lets you listen to your favorite artist, even when you’re on a journey新款口袋MP4,这种MP4适合装在口袋里,让你听喜爱的音乐,即使当你在旅途中,可知填C

2.小题2】推理判断题。句意:斯科特夫人不喜欢锻炼,但她喜欢做饭和读外国名胜的书。根据Singapore. The story of a city. This book is about the history, the culture, and the favorite dishes of the small country.新加坡,一个城市的故事,这本书是关于这个小国家的历史、文化和美味佳肴的,可知填D

3.小题3】推理判断题。句意:迪恩先生想在暑假期间修缮他的花园,所以他想要帮他修缮花园的东西。根据Special scissors (剪刀). This kind of tool will make it easy to deal with flowers and trees. Anyone can learn to use it quickly.特殊的剪刀,这种工具会让处理花和树容易,任何人能很快学会,可知填E

4.小题4】推理判断题。句意:丽莎,一个22岁的女孩,担心体重,她想知道如何减肥。根据Road trips, a program loved by young people, especially those fat girls, join in it and make yourself become thin.公路旅行,深受年轻人,特别是肥胖女孩的喜爱,加入使你变瘦,可知填B

5.小题5】推理判断题。句意:索尔芬喜欢看上去聪明,当她空闲时,喜欢听音乐,现在她计划学有关音乐的东西。根据Learn how to play the guitar. This popular video helps the beginner to become a guitar player in just 200 hours.学习如何弹吉他,这个流行视频帮助初学者只需200个小学变成一个吉他手,可知填A

考点:信息匹配

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2014年浙江衢州市毕业生模拟考试英语试卷(解析版) 题型:其他题

根据短文内容和所给中文提示,写出空白处各单词的正确形式。每空限填一词。

Susie and I are good (朋友) and we study in the same school but (不同的) classes. We usually go (家) together after school, unless I have my volleyball practice. Both of (我们) have many (爱好) in common. We enjoy swimming, reading and (听) to music. On Saturdays, we will go for a walk in the park or go to the library.

Last Sunday we (去) to a famous concert at the Victoria Concert Hall. Two girls sat (在…后面) us. They began to talk (大声地) when the concert started. Even we could not hear the music clearly. The old man beside us turned around and looked at them angrily. They stopped talking after that. Anyway I enjoyed (我自己) a lot.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年浙江省金衢十二校初三联考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

--What do you think of _______teacher?

--She’s very kind. She can teach ______English well.

A. we, our B. ours, us C. your, us D. yours, us

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年浙江省金华市武义县中考适应性考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空

---Have you seen Bill recently?

--- Oh, no! Nobody knows ______ he is! Everyone is looking for him.

A. where B. what C. who D. how

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年浙江省金华市武义县中考适应性考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空

There are many _____ people in the world, they cant see anything, but they never give up their dreams.

A. poor B. young C. blind D. old

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年浙江省金华市四校5月联考九年级英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

I work in a nursing home and my job is to take care of the elderly.

This year, a very sweet old lady that I cared for, Alice, had gone through a difficult time. She got dementia and so she had been in the hospital twice. In November I was finally able to get her back to her “home”.

Alice had thought her daughter was coming to visit her on Christmas day and that they were going to have the whole family together like the old days. When she finally realized that that happy moment was not going to happen, she was very sad. Knowing that her daughter was coming after Christmas was not enough to make her feel happy, I hated the idea of her being alone on the holiday!

On Christmas Eve, I gave her a surprise by asking if she would like to go to a candlelight service at church that night.

Instead of taking her to my church, I took her to her old neighborhood church where all her friends were. We got there early and I got her a seat where her friends could see her as they came in. Then soon some of her friends came to the church and they rushed over to greet her and sit with her.

The candlelight service was beautiful and Alice got a lot of love from her old and new friends there.

The truth of the story is that I am the one who got the best gift: the smile on Alice’s face.

1.The underlined word “dementia” in Paragraph 2 probably is _____.

A. an illness B. a letter C. a houseD. a plan

2.What was the best gift that the author got on Christmas Eve?

A. The candlelight service. B. Praise from Alice’s friends.

C. Thanks from Alice’s daughter. D. Alice’s happiness.

3.Which of the statement is TRUE according to the passage?

A. Alices daughter came to visit her on Christmas Eve.

B. None of Alices friends came to the church.

C. The candlelight Christmas Eve made Alice really happy.

D. Alices family never got together on Christmas Day in the old days.

4.What is the best title for this passage?

A. A special candlelight Christmas Eve B. The dream of an old lonely lady

C. My special job D. The true love

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年浙江省金华市四校5月联考九年级英语试卷(解析版) 题型:单项填空

--How was your May Day holiday?

--Just so so , we drove to Hangzhou and tried to find a place for parking , but they were all _______.

A. given away B. put up C. kept away D. taken up

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年浙江省金华市毕业生学业水平考试联合模拟英语卷(解析版) 题型:阅读理解

“How many common English words were invented by Shakespeare?”

How long did it take people to find the answer to this question 15 years ago? And now! you can google it and find the answer immediately!

Google is the most popular Internet search engine in the world. It was invented by two students, Larry Page and Sergey Brin. They met in 1993, when they were studying computer science at Stanford University, USA. They dreamed of producing something that could also answer any question in seconds.

Internet search engines at that time were slow and gave many websites that weren't useful. In January 1996, Page and Brin decided to make a better and faster search engine. They thought the results should be based on the most popular websites.

Nobody would give them money for their project, so they used their own money. They also borrowed money from family and friends. Then, in 1998, they were given a cheque for $100,000, and they started their own company. Their first office was in a friend's garage. The company's name is Google, a word which comes from mathematics. A “google” is a very high number---- 1 followed by a hundred zeros.

The google search engine was soon used by thousands of people worldwide because it was fast, easy and correct. By 2002 it was the biggest search engine on the Internet. Now, more questions have been answered by Google than any other Internet service, from sport to science, and from music to medicine. Google hopes that in the future all the world's information will be put on the Internet, so that everybody can find everything.

1.The writer began this passage by asking you a question because ___________.

A. Shakespeare is one of the most famous people in the world

B. he or she was afraid that the readers didn't know this question

C. he or she wanted to make the readers interested in this passage

D. he or she liked to begin this passage by asking readers a question

2.The underline word “cheque” in the fifth paragraph means _____ __ in Chinese.

A. 楼房 B. 帐单 C. 订单 D. 支票

3.From the passage we know that at the beginning of their project,__ ____.

A. there was not any search engine on the Internet.

B. nobody supported them except their family and friends

C. one of the most popular websites gave them a cheque for $100,000

D. Larry Page and Sergey Brin dreamed to produce something to answer any question

4.Which statement is NOT true according to the passage?

A. Now the Google search engine is widely used in the world.

B. The google search engine was the biggest one after 2002.

C. Larry Page and Sergey Brin named google after a hundred zeros.

D. The service of the Google search engine is very popular.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年浙江省金华市中考适应性考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空

I feel really ________ before the interview.

Take it easy. Sure you’re the best.

A. patient B. serious

C. nervous D. cool

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案