精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.
LOST
A white cat with two big blue eyes.
If you find it,please call Sam at 385-0926.
Many thanks.
Titanic 3D
Saturday and Sunday
Showtime Cinema
20dollars ( half for children under 12 )
Call David at 332-5147.
BOOK SALE
A Christmas Carol
-by Charles Diukans
A story of Christmas
The true meaning of Christmas
was  59.60dollars
now  29.60dollars
HOUSE FOR RENT
 
2 sunny bedrooms with a kitchen.
500 dollars a month
Call Mary at 591-3127 for more
information.
51.Who lost a white cat with two big blue eyes?A
A.Sam.B.David.C.Mary.D.Charles.
52.You need to payD if you buy the book A Christmas Carol now.
A.59.60 B.49.60 C.39.60 D.29.60
53.On what day can we see Titanic 3D in the Showtime Cinema?C
A.Every day.B.Friday and Saturday.
C.Saturday and Sunday.D.Thursday and Sunday.
54.If you want to rent a house,you can callB.
A.385-0926
B.591-3127
C.332-5147
D.592-5147
55.Those ads above are most probably from aC.
A.map
B.dictionary
C.newspaper
D.guidebook.

分析 本题中包含四则广告:有关寻物(丢失的物品和联系方式),电影(名称、播放时间、地点、电话等信息),书籍销售(书名、售价和主要内容)和房屋出租(房屋介绍、联系方式和价格)的信息.

解答 51.A 细节理解题.根据第一篇广告中的If you find it,please call Sam at 385-0926如果你发现它,请拨打385-0926找Sam.故选A.
52.D 细节理解题.根据第三则海报A Christmas Carol…now  $29.60描述,可知现在买这本书需要29.6美元,故选D.
53.C 细节理解题.根据第二则海报Saturdayand Sunday描述,可知观看Titanic 3D要在周末去看.故选C.
54.B 细节理解题.根据第四段Call Mary at591-3127 for more information咨询更多信息拨打Mary591-3127.故选B.
55.C 概括推断题.根据这四篇广告应推断是一张报纸的广告.A地图;B词典;C报纸;D旅游指南.故选C.

点评 本题考查广告类阅读.由四小篇广告组成.各自独立.故可以先读题,根据题干询问的内容去相对应的广告中去找答案即可.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.--You won the first prize in the English competition?
--____________ I always fail in English tests.(  )
A.Why not?B.Good idea!C.Sounds great!D.You're kidding!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.There is little time left.We have to walk quicklyto get there on time.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.We have no vegetables in the fridge.I          and buy some.(  )
A.goB.wentC.will goD.was going

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.-Jack,what does this word mean?
-Oh,I don't know.You can look it up in a ________.(  )
A.newspaperB.dictionaryC.magazine

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.-Rose isn't here today.Is she ill?
-________.I saw her at the doctor's this morning.(  )
A.I hope soB.I don't mind
C.I am afraid soD.I don't think so

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.I wonder ________.(  )
A.what can I do on relationB.where I can go on vacation
C.who can I go on vacation with   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.He offered ______ valuable advice that ______people disagreed.(  )
A.such; a fewB.such;fewC.so; a fewD.so;few

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-Have you watched the movie Iron Man 3?
-Of course,       fantastic movie!(  )
A.aB.anC.theD.不填

查看答案和解析>>

同步练习册答案