精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.Learning How to Learn  24.99Children who read this book show great interest in study.Many pictures will help understand it easily and quickly.
Basic Study Manual 38.50Read this book and learn:What the three barriers(障碍) to study are and what to do about them.What to do if you are fed up with a subject.Children read it to improve the ability to study.
How to Use a Dictionary Picture Book for Children 35.00Read this book and learn:How to find words in a dictionary.What the different marks in a dictionary mean.How to use a dictionary to pronounce words correctly.Buy this book and help children with their education.What's more,you'll just pay 50% for it before December 1,2015
61.How much will you spend if you get the three books on November 30,2015?C
A.98.49
B.49.25
C.80.99
D.79.24
62.Which book can help you understand the different marks in a dictionary?D
A.Basic Study to Manual.
B.Learning How to Learn
C.Study Skills for Learning.
D.How to Use a Dictionary Picture Book for Children..
63.What is the purpose(目的) of these information?A
A.To sell these books to readers.
B.To help children learn about bookshops.
C.To help children study English.
D.To use a dictionary to read the words correctly.

分析 本文是一则广告,分别介绍了《学会如何学习》《基础学习手册》《怎样使用儿童字典》这三本书的用处及价格.这则广告的目的是把书卖给孩子们.

解答 61.C.细节理解题.根据Learning How to Learn 24.99;BasicStudyManual38.50和How to Use a Dictionary for Children 35.00andWhat'smore,you'lljustpay50%foritbeforeDecember1,2015,可知《学会如何学习》花费24.99美元,《基础学习手册》花费38.50美元,《怎样使用儿童字典》花费35美元,且这本书在2015年712月1日之前只需支付50%,也就是17.5.所以11月30日买这三本书只需花费24.99+38.5+17.5=$80.99.故选C.
62.D.细节理解题.根据How to Use a Dictionary for Children 中的What the different marks in a dictionary mean.可知这本书能够告诉你字典中不同标记的意思.故选D.
63.A.推理判断题.根据Learning How to Learn  24.99Children who read this book show great interest in study.Many pictures will help understand it easily and quickly.
及下文可知,本文分别介绍了这三本书的用处及价格,所以这则广告的目的是把书卖给孩子们,故选A.

点评 阅读这类文章,要抓住文章的核心,即文章整体和各段主要在说什么,也要注意段落之间的逻辑关系.首先通读全文,了解大意,联系上下文.根据实际情况,可用不同的方法.对于一些直接信息类题目,先读问题后读短文,带着问题去读文章,目的明确,容易抓住文中与问题相关的信息点.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.你唯有通过努力工作来实现你的梦想.
You can onlyachieve your dream by working hard.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

20.假设你叫陈军,昨天收到了笔友David的e-mail,得知他要到无锡来旅游.他想先了解无锡的情况.请你用英文给他回复一封e-mail,介绍无锡的吃、住、游、购等情况.
要点提示:
"吃"在无锡无锡有大量的餐馆,你可以品尝许多本地美食.
"住"在无锡无锡有许多宾馆,很干净也很漂亮.
"游"在无锡无锡有许多著名的景点,比如蠡湖(Li Lake),离市中心不远,你可以玩得很开心.
"购"在无锡无锡有很多大商场,可以为你的家人买礼物.
其他方面
注意:1.邮件须包括所给内容要点,要求语句通顺,意思连贯,书写规范;
2.省略部分须用1-2句话作适当发挥;
3.词数70字左右.邮件的开头和结尾已给出,不计入总词数.
Dear David,
I'm glad to hear that you'll come to Wuxi.  
           
Hope to see you soon in Wuxi.
Yours
Chen Jun.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

17.-I haven't seen Jack for a long time.-Me,either(也).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.When I was a little girl,my father would ask me to hold the hammer(锤子)when he was repairing something,so we would have time for a conversation.(61)E
I grew up and left home for college.(62)FSeveral years later I bought a house and my dad came to paint it.(63)ABut I was too busy those days,so I did not find any time for a conversation with my dad.
One Sunday morning we had a telephone talk as usual.I noticed that my dad had forgotten some things.I was in a hurry (赶时间),so our conversation was short.A few hours later that day came a call.(64)B
By the time I reached the hospital,my father had passed away.(65)C
All he ever wanted was my time.And now he has all my attention every single day.

A.He asked me to hold his paint brush and talk with him.
B.Someone told me my father was in a hospital.
C.Now it was he who did not have time for a conversation.
D.And since then,my dad had been calling me every Sunday morning.
E.But every time I tried to run away to play with my friends.
F.He wanted to make enough money to buy a big house.
G.He asked me to bring him a cup of tea.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.一is the model plane made of?
一It's made of used wood and glass.(  )
A.WhatB.WhenC.WhoD.Where

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.
Fun Places to Visit in Singapore
Jurong Bird ParkAt Jurong Bird Park you can see more than 5,000birds and even feed some of them by hand!If feeding birds makes you hungry,you can join the park's parrots for lunch.
Pulau Ubin    Take a small boat into Singapore's past.A 10-minute ride will take you to this island.The life on the island hasn't been changed since the 1960s.
Malls and Markets    Walk through Orchard Road's modern malls.Then try an open-air shopping experience at the markets.There you can buy inexpensive clothes,toys and old furniture.
Night SafariNight Safari lets you see animals that are active at night in their natural environment.Walk through the park at night to get close to the animals from seven different areas.
47.How many fun places are mentioned?C
A.2.
B.3.
C.4.
D.5.
48.Where can you get to know Singapore's past?B
A.At Night Safari.
B.At Pulau Ubin.
C.At Malls and Markets.
D.At Jurong Bird Park.
49.You can buy old furnitureC.
A.At Night Safari.
B.At Pulau Ubin.
C.At Malls and Markets.
D.At Jurong Bird Park.
50.You can go to Night Safari toA.
A.watch animals
B.take a boat trip
C.buy some clothes
D.feed and eat with birds.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.Liwenqi practises singing almost every day in order to win the contest.(保持句意基本不变)
Liwenqi practises singing almost every dayso thatshe can win the contest.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Welcome to China!
 _____________.(  )
A.ThankB.ThanksC.Thanks you

查看答案和解析>>

同步练习册答案